Bak bakalım önce adam hangi yöne gidiyor, sonra var gücünle tersi yöne koş
evet bu durum rahatsızlık veriyor, insanlık hali olabilir diyorum yalnız üst üste olunca tuhaf geliyor, en son görüştüğmüzde kendisi çekindi sanırım, yanına bişey almamıştı ve şurda bişeyler atıştıralım demişti bn tıka basa toktum sn yemezsen bn de yemem dedi, bn de ısrar ettim bn yanında bişeyler içerim die öyle gittik, bn birlikte biakşam planlı bişekilde bimekana gidelim diyince bigün şurda yemek yiyelim dedi, daha önce de söylüyordu rakı balık fln gerçekleşmemişti.Tuhaf bi durum başta bi iki yapıp sonra yapmaması ilk izlenim seni kullanıyo gibi duruyo ama bilemedim yani ben olsam bu durumda şahsen konuşurdum. Ve senide rahatsız etmiş ki durum buraya yazmışsın bence konuş derim.
Rahatsızlık duydu son görüşmemizde yalnz o gün de sonuç değişmedi, yanına almadığnı söylüyor, unutmuyor bilinçli bişekilde almıyor, bikez kaybetmişti yanımdayken, çıkıp hiçbirmekana uğramıyacağımızı düşünüyor sanırım, gündelik bi kıyafet giyiyor son zamnlarda benimle çıkarken, bu kıyafetlerle bimekana oturamam dediği de oldu, arada o içmek istediği için kahve aldığım zamanlarda bu nedenlerle. Benden daha iyi bir işi var, üstelik ben bisüredir çalışmıyorum da.acaba size anlattığı gibi bir durumu yok da maddi olarak hani ondan mı yapıyor ama öyle olsa bile param yok demesi unuttum yalanından daha masum bişey. ben iyi niyetli olamıcam ya parası yoksa onu bunu yiyelim yapalım gidelim demesin bir olur iki olur sen ödemekten rahatsız olmasan şu konuyu açmış olmasan dahi kendisi bu durumdan rahatsız olmalı
Yılbaşında bişeyler yapıcaz mı hayatm die sordum, aşkm yılbaşında evdeyim ben dedi. Geçmişte de bikez 1-2 günlük tatile kesin çıkıcktk bn regldim denize giremem die iptal etmesini istemiştim gideceğimiz tarhin 2 gün öncesi, snra da öyle bşy ayarlama girişimi olmadı.İnsanız unutulur ama hep oluyorsa bu cingözluge giriyor artık .kullandirtmayin kendinizi . Yılbaşı planını o yapsın ayarlasın bakalım oteli yada yemeği gözlemleyin .böyle hir durumda onun odemesi gerekir .erkeğe hesap odettiren zihniyetlerden değilim ama erkeğin bir kadının yanında maddi olarak daha dirayetli durması gerektiğine inanıyorum
evet öyle katılıyorum, bn erkek olsam kimi zamn akşam eğlenmeye, kimi zamn yemeğe, tatile, doğa gezisine, kampa, şehir turlarına, tekne gezisine vs götürürdüm. Bunlar için de emin olun ki ucuk kaçık birisinin harcama beklentim yok, kaliteli zamn geçirmek birlikte, sevgiliyle birlikte olan herşey değerlidir ayrı olsa da birlikte özgür olabileceğim birisi. Evde bekleyen tarafmışım gibi hissediyorum, bunları bigün düşünecekmiş gibi hareket ettim düşünmüyor. Benim kız arkadaşım olsa şanslı olurmuş :))Erkeklerin doğası gereği sevdikleri kadına parasal anlamda hiçbirşeyden eksik etmek istemezler anormallik var yol ver gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?