Sürekli kızın aracına binen, yanına cüzdanını almadığnı söyleyen hesapları kıza ödeten sevgili

çoğunlukla aracı kullanılan ve hesapları ödeyenin bayan olması?

• Ankete Katılan
    109
  • This poll will close: .
Bu ilişkide biduvar
Ben de öyleymiş gibi olduğunu düşünebiliyorum, hatta yeni birileriyle görüştüğünü veya önceden süregelen ilişkisinin de olduğnu düşünebiliyorum, bana evliliğe dönük konuşuyor yalnız başkalarıyla da bişeyler yaşıyor gibi geliyor, bende netlik oluşturabilmek için çabası olmadığı taktirde bn evliliğe de adım atamam ve zamanla uzaklaşırım, kendisi bilir.

Yılbaşında evde olucakmış ailesiyle geçirecek sanırım, normalde de sınırlamanın olmadığı bir ilişki.

Valla kendini yedirme bacım.. öyle erkek olmaz olsun. Sorun parasının olmaması değil. Madem paran yok yada az o zaman yüksekten uçma. 70 km uzaklıkta bi yere gidip bide hesap odetecegine bir kafede otur iki cay ic. Önemli olan biseyler paylaşmak değil mi zaten ? Sürekli arabaya atlayıp programı yapip üstüne bide hesap kitlemek denyoluktur. Dikkat ette yılbaşı programını da sana kitlemesin sanırım zamanını boşa harcıyorsun cidden

Biraz benim kurbağa ve yavaş ısınan su hikayesine döndü, fark bilincimi kaybetmedim dokunuyor tekrarladıkça. Zaman en önemli ve harcanmasında dikkat edilmesi gereken şeyken, zaman ilacı gibi geliyor yine de herşeyin.

Haklısın tüm söylediklerinde benim de öyle beklentim, görüşme başlangıcından bisüre sonra ayrıldık gibi oldu, ona göre ayrılmamışz, çeşitli nedenlerle iletişim halinde kalmış olduk bn de kendimi kötü hissettim ayrılık gibi bisüreçte, ondan sonraki görüşmemizde cüzdanını kaybettiğinden buyana aracını hiç kullanmıyor, çoğunlukla yanına da cüzdanını almıyor, dışarıda biyerde oturmayız die düşünüyor sanırım arada talepleri de oluyor, bu anda kendimi pek ii hissetmiyorum. Son görüştüğmüzde geçilen mesafeyi kalan km olarak gördü, sanki az yakıt varmış gibi düşünüp 20 km indirdi mesafeyi, daha yakın biyere gitmiş olduk :)

Bendeki sadakat duygusu gibi bişey, bisüre benden dolayı nedenlerle ve ilişkimizin de böyle olması nedeniyle 2 hafta o iki kez görüşelim demesine rağmen görüşmedik, brz onun anladığı kadarıyla yokuşa sürmüşüm gibi oldu, o ara bişeyler yapmış olabilir, bn şu tarihte görüşelim de demedim, snra bn görüşelim dedim bir defa o uygun değildi, 3 hafta görüşmedik. Sonra görüşmelerimizin belirli bidüzene girmesi için uğraştım, her haftanın belirli günü görüşelim planlı olsun die teklif ettim, günü o belirledi, o tarih geldiğinde saat 21:00 gibi yazdım, maç izliyormuş unutmuş ve ben o gün başka biplan yapmamıştım, ara günde görüşelim dedi bn rahatsızdım o haftada öyle geçti, başka bigün 24:00 da görüşelim mi dedi geç oldu çıkamam dedim, sonraki gün görüşelim dedi görüştük, 1.5 ayda 1 kez görüşmüş oldk :) Bn araya uzun süre girince de görüşmeden önce denedim onu tanıştığmız siteden fake hesapla. Özünde hem beni sahiplendiğini gördüm, hem de kolaylıkla bibaşkasıyla cinsel yönden aldatabileceğini. Çok küfür de etti kıza çeşitli şeylerden bahsetti, sonra dalga geçtiğinden, kimi şeylerde dalga geçti gibi oldu kimi şeylerde sanki normalde olduğu ilişki halinden bahsetti sonra yalanladı yalnız doğru gibiydi, ordan mesafeden da takip ettim, 25 km, 6 km, 4km, 8 km(evi) gibi mesafelerde ayrı günlerde kaldı. Sonra ağır küfrüne dayanamadım ve fake hesaptan sildim onu. Bisüre bu durumu değerlendirmeye çalıştım. Görüştüm yalnz acayip duygular yaşadım fake hesabım nedeniyle, o da gergin gibiydi o sıralar görüştüğmüzde ki sildim hayali bişeyde yaşamak da normal değil. Bu arada o fake hesaptaki kızla yazışırken o görüşmeyince bana yazıyordu. Fake hesapta yazışırken bi ince noktam vardı, bn onunla görüştükten sonra o fake hesaptaki kıza (o da ben) bişey bahsetse bitirecektim, onu yapmayınca devam ettim. Yakın bisüre önce o günki mesafeler nedeniyle genellikle arkadaşlarında mı kalıyorsun dediğimde de hayır, evde kalıyorum dedi.

Son düzenleme:
Sizin maddi durumunuz ondan iyiyse sizi kullaniyor gibi duruyor. Veya cok yiyici birini bulmussunuz. Her durumda antipatik

Sizin maddi durumunuz ondan iyiyse sizi kullaniyor gibi duruyor. Veya cok yiyici birini bulmussunuz. Her durumda antipatik
Onun bnden daha iyi, Ünv. mezunu ve bölümünden de memur, bn 3 aydır calismiyorum da, evet bn o açıdan aynı düşünüyorum, o nedenle ciddi bişeyler olabilmesi için benim için ne yaptığı önemli, şuana kadr olanla ileriye dönük pek bsyler düşünemiyorum, dusundurebilcek hale getirir ya dà getirmez tercihi artk kendisi bilir, bn de yol alırım ona göre

2. sayfada önceki ilişkinizde erkek arkadaşınız ilgisini azalttığı için başkasına yöneldiğini söylüyorsunuz burada sadakatten bahsediyorsunuz. Her şeyi kopuk kopuk ve özensiz yazmışsınız.

2. sayfada önceki ilişkinizde erkek arkadaşınız ilgisini azalttığı için başkasına yöneldiğini söylüyorsunuz burada sadakatten bahsediyorsunuz. Her şeyi kopuk kopuk ve özensiz yazmışsınız.
önceki dediğiniz uzun süren birlikteliğimdi, 13 sene önce başlamıştı, brz herşeyi birbirimizde gördük gibi oldu, onunla ayrılığım 6 sene önce olmuştu, brz eski ilişkimde yaşadığımdan aldığım dersten bahsetmiştim

:) yani apaçık senin arabandan senin parandan istifade ediyor, yılbaşı hesabını da sana patlatsa şaşırmam
yılbaşında evdeymiş, dışarı kıyafetleriyle çıktığında sorun olmuyor, bisüredr ev kıyafetleriyle çıkıyor yanına bişey almadığını söylüyor. Ben de onun gibi hareket edeyim en iyisi bisüre.

Yılbaşında so ayarlasanız emınım koşa koşa gelırdı yanlış anlamayın ama ev kıyafetlerıyle gelıp arabada oturmak ıstemesı bana kendımı kötü hıssettırırdı kendını tatmın etmeye çalışıyor sadece sanırım sizle

Şunu anlamadım.
Adamın sizi kullandığına göre göre neden bu ilişkiye devam ediyorsunuz ki?

Neden entrika yaratiyosunuz ki ayrilin ya dahaa neyi bekliyorsunuz onun seni birakmasini sinir oldum resmen ya caninin istedigi yere götürtüyor yiyor iciyor uzerine birde sitelerden kiz kovaliyor.. yaa biraz saygili olun kendinize lütfen ayrilinnn

Kusura bakmayın bence sizi kullanıyor iyi niyetli olsa bile çekilecek dert değil ayrıca sizi ana sevgilisinden ayrı bir kaçamak olarak bile görüyor olabilir aman dikkat burnuma başka kokular geldi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…