Sürekli kızın aracına binen, yanına cüzdanını almadığnı söyleyen hesapları kıza ödeten sevgili

çoğunlukla aracı kullanılan ve hesapları ödeyenin bayan olması?

• Ankete Katılan
    109
  • This poll will close: .
Eee adamın senle evlenmeyi istemesi normal değil mi?
Flört döneminde bu kadar bonkör olunca evlilik maddi ferahlık içinde yaşama hayalleri kuruyordur elbet.
Ya da kadinlarin evlilik zaafini kullanarak daha da fazla para koparmaya calisiyordur. arkadas diyor ki hep sevgilisi evlilik bahsini aciyormus. Kizzz erkekler evlilik vaadiyle kizlari kandirip neler neler yapiyorlar. Her duyduguna inanma.
Neden boyle oluyor. Bazi kadinlar berbat adamlarla berbat iliskiler yasiyolar. Kendileri de durumun normal ollmadiginin farkindalar. Hatta burada konu bile aciyorlar ve kendilerine verilen nasihatlere surekli itiraz ediyorlar. . Arkadas da hem kendi diyor sevgilim beni soyle kerizledi, boyle yoldu, bugun de su kadar tırtikladi diye. Insanlar da yapma etme kendini kullandirma diyince hemen sevgilisini savunmaya geciyor. Madem oyle allah carsina gore pazar versin arkadas. Bosa konu acip da buralari mesgul etme

Umarım siz de kimseyle paylaşamıyacağınız şeyler yaşarsınız da anlarsınız benim yaşadıklarımı, evet piyasada kendimize göre adam yok, deneme yanılma daha ne kadar devam edebilir ki, malesef olur mu die oluruna bakıyoruz. Bahsettiğim yönde rahatszlıklarım ve burada paylaşma gereksinimi duydum saygı çerçevesinde saygılı kişilerin yorumlarını almak için, sihirli değneğimiz yok malesef ordan oraya anında olduramıyoruz bir ilişkiye zaman harcadıktan sonra, yeni gelenin de kim bilir neleri oluyor, sindirebileceğim şeyler mi atlatabilir miyiz bu tarz davranışlarını onun için kendime süre veriyorum. Olan şeyler abartılacak rakamlar değildi bn de o kadr saf değilim rakamlrı çok ilerletecek şekilde samimiyetine inandığım için oldu. Başka benim gibi şeyler yaşayanlara da örnek olur. Görmedim pek başkasında faydalanabileceğim bilgiler, o nedenle konuyu açtım. Evlilik delisi değilim olmayabilir, olmak zorunda da değil, ara ara bahsedebiliyordu kendisi düşünüyordu ondan bahsettim benim de kendime göre kıstaslarm var bu bir iki ay içersinde ne hissedersem o da ne hissettirirse ona göre ilerliyeceğim ya da duracağım bitecek. Başka kimseyle paylaşamıyorum o nedenle yazıyorum, meşgul olmak istemiyorsanız sizden ricam o kadar çok seçenekler var benim yazdıklarımı okumayın ya da takip etmeyin başka nelerle ilgileniyorsanz onlara yönlenin

Son düzenleme:
Umarim yasadiklarimi yasarsiniz duasini size iade ediyorum. Madem isi bu raddeye getirdiniz ben de insallah daha zor duruma dusersiniz diyeyim. Hem yaziyorsunuz hem de yorum yapanlara surekli bir savunma hali,ustelik.kendinizce beddua... kendinize doner insallah bedduaniz. Yazdiklarinizla daha fazla ilgilenicdgimi kimse soyledi size. Son mesajimdi ancak geeeksiz polemik cabaniz nedeni ile tekrar yazma gereksinimi duydum. Halen de diyorsunuz ki rakamlar buyuk degil ve ben onun samimiyetine inaniyorum. O zaman burda ne diye konu acip insanlari mesgul ediyorsunuz diyorum. Bana ilgilnmeykn vs diye akil vericeginize buna cevap verin

Kimse alay edilecek tarzda yaklaşımı hak etmiyor ne olursa olsun, düşüncelerinizi istediğiniz şekilde ifade edebilirsiniz yalnız biönceki yazınızda ķüçümseyici ve alaycı biusluba girmişsiniz tekrar okursanız anlarsınız, bu raddeye getirten kendi üslubunuz. O nedenle benim hakkımda ne düşünüyorsanız Allah size ... katı versin tavrım devam edecek ve aynen iade edeceğim size, çünkü yaklaşımınız yapıcı değil yıkıcı. Neden polemikle işim olsn ki burada ne gibi bikazancım olabilir bana geri dönüşü yaşanmışlıklar ya da bu konudaki değerli fikirler olucak. Bn de şöyle şöyle şeyler yaşadım sonu şöyle oldu gibi biyaklaşım veya öneri-tavsiye yerine olmuş olan bişeyde biz ne söylersek söyliyelim konuyu açan devam edicek tavrınızı önceden yazdklarıma rağmen alaycı ve küçümseyici bişekilde sürdürmüşsnz, normalde alaycı ve ķüçümseyici biyaklaşıma girmeden saygılı bişekilde istediğiniz noktada eleştiri yapabilirdiniz. Birahatszlık yaşadğm durum var ki açmışım konuyu, kendime de süre tanımışm tavrımı değiştirmişim, hayatmdaki kişinin bahsettiğim rahatsızlık duyduğum yaklaşım durumunun neden oldğnu anlamaya çalışıyorum bn de ilk defa böyle bidurumla karşılaşıyorum. Kibar ve zeki birisiyken normal aile hayatı normal düzeni varken neden böyle anlamaya çalışıyorum, bendeki durum değişince ilişkiye yaklaşım biçimi nasıl olucak onu da merak ediyorum. Bişeyleri okumak kimseyi meşgul etmez, okuyan kişi gereksiz görülüyorsa saygı çerçevesinde yine istediği şekilde yazabilir. Hayat koşullarınızı yaşanmışlıklarınızı bilemem yalnız çevrenizdeki yakınlarınıza da bu üslupla yaklaşmamanızı öneririm, kimsenin kimseyi hayata küstürmeye hakkı yok bu tavrınızın çevrenizdekilere etkisi böyle olabilir, tavsiye sadece yine de siz bilirsiniz..

Son düzenleme:
Ay
Neden polemik yaratayim sizi tanimiyorum diyorsunuz ama bir yandan da benim hakkimda ne dusunuyorsaniz allah fazlasini versin diyorsunuz. Birbirimizi tanimiyorsak sennin hakkinda ne dusunebilirim allah askina? Biraz tutarli ol istersen. Neyse... bilmukabele. Allah sana da mislyle versin beddualarinin karsiligini. Bu sekilde surer gider bu yazisma dedigin gibi. Benim de tavrimi degistirmeye niyetim yok acikcasi. Uslubum da beni ilgilendirir. Kimseden ders alacak degilim bu konuda

Ben sizin hakkınızda bişey düşünmüyorum, içinizi ferah tutun yine de, aynen tanışmıyoruz da, umarımla başlıyordu empati yapın die öyle söyledim, beddua fln da değildi, siz öyle algılamışşınız, iki seferdr sizsiniz beddua eden, birinciden sonra ona karşılık "benim hakkımda ne düşünüyorsanız ... " mevzusu devreye girdi, hala da geçerli. Kimsenin incinmesini istemem sizin de, sadece kırıcı yaklaştığnızın farkında olun istedim.

Umarim kimseyle paylasamayacaginiz bisey yasarsihiz cumlesi bir dilek ifade ediyor ve olumsuzluz bid ilegi ifade ediyor yani bir beddua... benim de hakkimda ne dusuniyorsaniz mevzusundaki diegim halen gecerli. Ve dikkat ediyorum da halen daha sevgilinizin davranislarini dogru buluyorsaniz neden burada konu actiginiza aciklik getirmiyorsunuz. Sizin icin dogruysa iliskinizi yasamaya devam edin ve buradaki istemediginiz yorumlara maruz kalmayin

Sizin anladığnız gibi enkötü şeyler değildi bahsettiğim, öyle anladıysanz da özür dilerim. Hayatımızda yaşayabiliyoruz hepimiz nadir de olsa kimseye bahsedemiyeceğimiz şeyleri. Bn bu bir iki ayda ona benzeri şekilde yaklaşıcam mecburen, aileme bimiktar vermem gerekti, araç sigortam da var, başka harcamalrm da olucak, vadeliyi de parçalı yatırmayınca vadesi dolmadn bozamıyorm. Bu tarz şeyler hesabımda yoktu. Tabiki birikimim var yabancı para biriminde, bifirmanın hissesinde, onlardan da şuan zararla çıkamam. Bu bir iki ayda birbirimizi daha ii anlayacağımızı bişeylerin daha da netleşeceğini düşünüyorum.

Arkadasim sevgilinden memnun degilsin konu aciyorsun amenna sevgilini elestirince begenmiyorsun da ayrilmiyorsun da eee?
Hayat senin hayatin dolayisi ile istedigin gibi yasama ozgurlugune sahipsin de konu acip yorum gelince beddua etmek nedir?

Evet hata yaptım burada bu konuyu açmakla, en azından kağıda yazarak çözüm bularak sorunlarıma sonra yazdıklarımı çöpe atmalıydım, birşeyler paylaşmak sorunu daha da arttırıyor, farkettiyseniz herkesin eleştirisi de oldu, saygı çerçevesinde sohbet havasında da yazıştk. Belki o arkadaşımızın da niyeti iyiydi yalnz ilk yorumu aşşağılayıcı, küçümseyici ve alaya alır tarzdaydı ve normal konuşmayı beddua olarak algıladı, o başından özür dilese hiç bu hadde gelmezdi, yine de erdemdir diye kendisini kötü hissetmesini istemediğim için özür diledim, üzülmesini de istemem kesinlikle o tavrına rağmen. Benim haricimde de olacak olsa kimseye böyle yaklaşıļmasını istemezdim. İnce düşünüyor olmak da kadınlar kulübünde bir günde olsa yasaklanmaya engel değilmiş. Size ne türlü yaklaşılırsa yaklaşılsn sanırım sindirilmesi gerektiğinin işareti bu yasaklama. Bundan sonra herhangi birşey yazmama kararı aldım açtığım konu hakkında da. Teşekkkür ederim tüm yorum yapanlara, sağlıcakla kalın ve hayatınızda mutluluklar dilerim her birinize..

Son düzenleme:
Esasen tekrar yazmayacaktim amma son mesajinizi okudum da size nasil yaklailirsa yaaklasilsin yok sindirmelisiniz vs yazmissiniz. Didaktik bir yaklasim yerine biraz hicve basvurmak istedim. Eger size cok dogru yoldasin devam et bu adamla desem uslubum farketmeyecekti eminim. Istediklerinizj yazmadim diye uslubuma taktiniz. Hakaret etmedim bisey yapmadim. Esasen cok vahim ve trajedik bir durumda olmaniza ragmen biraz goygoya vurup dusuncelerimi acikladim. Aksi halde durumunuzu ciddiyetle izah etmeye kalksam olusan tablo icler acısıdır. Duygusal bag gerektiren hicbir iliskide isin icine maddi menfaat girmemelidir ve taraflardan hicbiri digerini sömürmemelidir. Ne kadin erkekten ne erkek kadindan ne de arkadaslar birbirlerinden maddi menfaat saglamamali; birbirlerini bu anlamda kullanmamalidir. Benim bakis acim bu... sevgi bagi olmasi gereken iliski turlerine maddiyat girince ortaya sahte mutluluklar cikar ancak. Yine de devam etmek istiyorsaniz 2 ay degil bir ömrü verebilirsiniz sevgilinize ve kimseden de onay beklemeyin. Bu durumu onaylayanlar olursa diye konu da acmayin. Menfaat iliskilerini onaylayacak birileri zor bulunur.

Böyle bir arkadaşım vardı ki arabasını sevgilisine veren. Sadece dışarıdan gördüklerimi biliyorum. Ne mi oldu? Kızı kullanıp başka bir dala kondu.

Gercekten şaka mi diye 2 kere okudum...bu adam seni enayi yerine koyup kullaniyor bir kac aya daha zenginini bulup ona gidecek bu tipler sülük gibidir neden izin veriyosun anlamadim dunya yakisiklisi mi veya kotunun iyidi diye devam ediyosan hayatini mahfediyosun trajikomik hic mi deger vermiyosun kendine...

Maddi durumu nasıl peki. Belki adamın parası yok ama yok diyemiyor. Parasının olmaması sizi sevmesine engel değil sonuçta.

Kızlar bana kalırsa hiçbir erkeğe para yedirmeyin ama maalesef devir değişti o zaman düşüncez .,,yedirinecek erkek var Yedirmeyecek erkek var ..eğer adam hovarda ipsiz sapsız bir tipse boş boş geziyorsa adam gibi doğru düzgün bir iş yoksa size kendinizi değerli kıymetli hissettirmiyorsa bu adama 1 kuruş bile harcadığınıza değmez !! ama adam düzgün tipinize huyu huyunuza uyuyorsa iyi niyetinden sizi sevdiğinden eminsiniz sizi yüceltiyor sen yanımda kendinizi Mutlu hissediyorsanız işte o adama kesenin ağzını açabilirsiniz ...ki adam kendini kullanılmış hissetmesin ama diğer türlü adamı gördüğünüz yerde kaçın onlardan hiçbir cacık olmaz !!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…