Öyle de olabilir, bn gorusmemizdeki durumu paylastm onunla 2 ay once fln birbirimize kisitli zamn ayiriyorz, benim olyr senin olmyr die, bn telefona pek bakmadıgm için geç görebiliyorum, bu 2-3 saati de bulablyr, bana mesajlarımı şu kadr sürede bir cevap yazarsan hiç gorusemicz dedi, mSJ gonderdgnde farketmezsem aramasını söyledim, gorustgmzde sanki şu amacliyms gibi gorusuyr die söyledim, sn çok mu farklısn hayatm, bn yazmasam yazacağn yok demişti, sonra benim burda bahsettiğim haftada bir gün planlı görüşelim kısmında anlasmistk, o da anlttgm seklde olmadıYılbaşında so ayarlasanız emınım koşa koşa gelırdı yanlış anlamayın ama ev kıyafetlerıyle gelıp arabada oturmak ıstemesı bana kendımı kötü hıssettırırdı kendını tatmın etmeye çalışıyor sadece sanırım sizle
Ayrılık aşamasına gelmistik bn yazmstim çoğu şeyi, bir gun de sure tanimistim bikarar alalim die, tabi araç ve maddi konular haricinde yaşadıgmz problmlrdi, açıklamış nedenini, ben ayrılmak istemiyorum snden demişti, bnde o an 3-4 dkya cevap yazincaya kadr çok üzülmustum, bunu yazması rahtlatmisti o an, diğer türlü de olsa sonuç bikarara varacagmz için üzüldüm de bana ii gelirdiŞunu anlamadım.
Adamın sizi kullandığına göre göre neden bu ilişkiye devam ediyorsunuz ki
Haklisnz, bn o sitede cevremden, arkadaslarimdan, eslerinden evli yaklaşık 12 erkek gördüm, bir ikisini de brz işlettim yuruyorlar, tüm bunları görünce 1,5 ay gorusmedigmiz süreçte olunca ve dusundugm şeyi yapmayinca ayrılığa yonlenmedim. Bnce evli olnlr arada fake hesaplarla suphe varsa kontrl edebilirler. Bu kişilerin arasında aşkından ölüp biten eşine sürekli kompliman yapan ondan baskasına yan gözle bakmaz dedigmiz tipler de var, kız arkadaşlarimin eşleri de, tabi bahsedemem kimseye, yuva bozmaya neden olmayı istememNeden entrika yaratiyosunuz ki ayrilin ya dahaa neyi bekliyorsunuz onun seni birakmasini sinir oldum resmen ya caninin istedigi yere götürtüyor yiyor iciyor uzerine birde sitelerden kiz kovaliyor.. yaa biraz saygili olun kendinize lütfen ayrilinnn
Öyle bişeyi oldgnu sanmıyorum, başkalarıyla gorusuyor mu yakalamadim, suphelenebiliyorum tabi, öyle bidurumda karistiririm herşeyini, sessiz kalmam, biliyor o da böyle oldugnu, sadece Turk erkekleri brz daha hassas düşünür araç ve bahsettigm ödeme konularında, aracı da es geçtim aile arabasi olabilir ilk zamnlrdaki, diger durum tuhaf geliyor, belki de bunu onunla konuşma vaktim geldi, yapıcak bişey yok, sanırım öyle rahatlicam her iki konuyu da yuzyuzeyken konusucam.Kusura bakmayın bence sizi kullanıyor iyi niyetli olsa bile çekilecek dert değil ayrıca sizi ana sevgilisinden ayrı bir kaçamak olarak bile görüyor olabilir aman dikkat burnuma başka kokular geldi!
Kullanildigimi dusunebiliyorum arada, haklısınız, bana mesela arada yazisiyorken ne yaptığını sorduğumda veya bişey oldugunda inanmiyabilirim die resim gönderdiği zamnlr oldu, bebegimiz erkek olrsa onun ismi şu olmalıya kadr konuştu, sahiplenici kismını hissettirdi, bir de o bahsettigim hoslanmadigim şeyler de oldu. Dengeliyor ki bitmiyor yalnz o bahsettigim rahatsızlık duyduğum şeyler tuhaf geliyor, kendisi açıkladı da, rahatsızlık duydu son görüşmemizde, yine de cuzdanini almaliydi, herşey bikenara kimlik sorsalr kimlk kartı da yktu yanında.Kusura bakmayın bence sizi kullanıyor iyi niyetli olsa bile çekilecek dert değil ayrıca sizi ana sevgilisinden ayrı bir kaçamak olarak bile görüyor olabilir aman dikkat burnuma başka kokular geldi!
Şaka mı yapıyorsunuz?Ayrılık aşamasına gelmistik bn yazmstim çoğu şeyi, bir gun de sure tanimistim bikarar alalim die, tabi araç ve maddi konular haricinde yaşadıgmz problmlrdi, açıklamış nedenini, ben ayrılmak istemiyorum snden demişti, bnde o an 3-4 dkya cevap yazincaya kadr çok üzülmustum, bunu yazması rahtlatmisti o an, diğer türlü de olsa sonuç bikarara varacagmz için üzüldüm de bana ii gelirdi
2 kez yemek, 2 kez de kahve olmuştu bn açısından bu yedi ayda, ona da haksızlık etmeyi istemem. Sadece ayrıca benim için yaptığı özel birsey yokYedi aydır yedirdiklerin sadakan olsun fakat artık devam etme ,sen hayır kurumu değilsin ..
Yukarıda bahsettim, yalnz bahsettigm uzak noktalra hep onun istegiyle en az iki haftada bir gidildiYedi aydır yedirdiklerin sadakan olsun fakat artık devam etme ,sen hayır kurumu değilsin ..
Ilgisiz sandigim eski sevgilim benim başkasıyla nisanlandgm surecte faceden üç yıl boyunca çeşitli sözler yazmış, 120 şarkı paylasms sonrasında pek bsy yok, o da bnm nisanliligm bittikten bir yıl snra nisanlndı, heryerdn engelledim tüm hesaplarımı dondrdm bana ulaştı bisekilde nişanlsyla bir yıl süren iliskileri snrasi, onunla konusmaliym geçmişe dair biarkadas gibi seviyeli bisekilde ilk defa, neyin neden oldugnu, onun ve benim neye dayanarak bazı şeyler yaptgmızi, beklentisiz, sohbet havasında, ancak snra sağlam zeminde bişeyler yapabileceğime inanıyorum.Hanımefendi önce bir ne istiyorsunuz ilişkiden onu belirleyin ben bu ilişkilerde sizde de kabahat olduğunu görüyorum sözlerinizden.Net olun insanlarla da açık kapı bırakmayın sürekli araya kızlar giriyordur adamlar çapkın uyanık paylaşım yapmıyordur sosyal medyadan ne kadar da olumlu düşünüyorsunuz böyle gözünüzü açın hiç gerçekçi değil düşünceleriniz.
Bn hayatımda ilk defa birisinden evlilik konusundaki fikrini öğrenmek istemiştim, bu kişi oydu eski sevgilim, cevabini da o sıralar hayatinda olmamın genisligiyle verdi ve kapandı bnde o konu, bn o durum netlestikten snra bir yil boyunca hiç mesj yazmadm ona, hep hal hatr sordu 1-2 ayda bir, cevapladm mesajlarını, görüşelim dedi gorusmedim, şimdi yine ekliyor, yine yazıyor o konunun üzerinden bir yıl gecti. Bn onunla evlilik düşünmuyorum, o düşünmedigni söyledi çünkü kimseyle. Sadece geçmişin hesaplaşması sohbet havasında bikafede olacak bigorusme dusunuyorum onunla.Şahsi fikrim yanlış yoldasın araya başkası girmiş büyü bozulmuş dünyada milyarlarca insan var allah aşkına takıntılı olmayın
:) Bende öyle oldugmu düşünüyorum tuhaflastiran kosullar utansin ve kendime de hak veriyorum da. Tasları dogru yerine oturtma çabası, akıl akıldan üstun sonucta sizin de dusundklerinizi öğrenmeyi istedim, isterim deKonu sahibi bi tuhafsın ya
Okuyamadım ki hepsini. Uzunnn ve karışık ifade etmişsin kendini.:) Bende öyle oldugmu düşünüyorum tuhaflastiran kosullar utansin ve kendime de hak veriyorum da. Tasları dogru yerine oturtma çabası, akıl akıldan üstun sonucta sizin de dusundklerinizi öğrenmeyi istedim, isterim de
Evet haklısın, mantıklı olanı söylediğin brz yavas yavaş alıştırdı, böyle biriliskinin icindeyim, 3. görüşmesinde bu nedenle bitti gibiydi, bn kendim mi buyutuyorum acabayı dusunmustm sonradan görüşmeye devam ettik, bahsettigim başka seyler de olmuş oldu, bizi mutlu edecek hayırlı ve iyi insanlar olur işallah hayatımızda..Okuyamadım ki hepsini. Uzunnn ve karışık ifade etmişsin kendini.
Ancak şu anki erkek arkadaşın. Yerinde olsam asla devam etmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?