Sürekli kızın aracına binen, yanına cüzdanını almadığnı söyleyen hesapları kıza ödeten sevgili

çoğunlukla aracı kullanılan ve hesapları ödeyenin bayan olması?

• Ankete Katılan
    109
  • This poll will close: .
Öyle de olabilir, bn gorusmemizdeki durumu paylastm onunla 2 ay once fln birbirimize kisitli zamn ayiriyorz, benim olyr senin olmyr die, bn telefona pek bakmadıgm için geç görebiliyorum, bu 2-3 saati de bulablyr, bana mesajlarımı şu kadr sürede bir cevap yazarsan hiç gorusemicz dedi, mSJ gonderdgnde farketmezsem aramasını söyledim, gorustgmzde sanki şu amacliyms gibi gorusuyr die söyledim, sn çok mu farklısn hayatm, bn yazmasam yazacağn yok demişti, sonra benim burda bahsettiğim haftada bir gün planlı görüşelim kısmında anlasmistk, o da anlttgm seklde olmadı

Şunu anlamadım.
Adamın sizi kullandığına göre göre neden bu ilişkiye devam ediyorsunuz ki
Ayrılık aşamasına gelmistik bn yazmstim çoğu şeyi, bir gun de sure tanimistim bikarar alalim die, tabi araç ve maddi konular haricinde yaşadıgmz problmlrdi, açıklamış nedenini, ben ayrılmak istemiyorum snden demişti, bnde o an 3-4 dkya cevap yazincaya kadr çok üzülmustum, bunu yazması rahtlatmisti o an, diğer türlü de olsa sonuç bikarara varacagmz için üzüldüm de bana ii gelirdi

Son düzenleme:
Haklisnz, bn o sitede cevremden, arkadaslarimdan, eslerinden evli yaklaşık 12 erkek gördüm, bir ikisini de brz işlettim yuruyorlar, tüm bunları görünce 1,5 ay gorusmedigmiz süreçte olunca ve dusundugm şeyi yapmayinca ayrılığa yonlenmedim. Bnce evli olnlr arada fake hesaplarla suphe varsa kontrl edebilirler. Bu kişilerin arasında aşkından ölüp biten eşine sürekli kompliman yapan ondan baskasına yan gözle bakmaz dedigmiz tipler de var, kız arkadaşlarimin eşleri de, tabi bahsedemem kimseye, yuva bozmaya neden olmayı istemem

Son düzenleme:
Kusura bakmayın bence sizi kullanıyor iyi niyetli olsa bile çekilecek dert değil ayrıca sizi ana sevgilisinden ayrı bir kaçamak olarak bile görüyor olabilir aman dikkat burnuma başka kokular geldi!
Öyle bişeyi oldgnu sanmıyorum, başkalarıyla gorusuyor mu yakalamadim, suphelenebiliyorum tabi, öyle bidurumda karistiririm herşeyini, sessiz kalmam, biliyor o da böyle oldugnu, sadece Turk erkekleri brz daha hassas düşünür araç ve bahsettigm ödeme konularında, aracı da es geçtim aile arabasi olabilir ilk zamnlrdaki, diger durum tuhaf geliyor, belki de bunu onunla konuşma vaktim geldi, yapıcak bişey yok, sanırım öyle rahatlicam her iki konuyu da yuzyuzeyken konusucam.

Kusura bakmayın bence sizi kullanıyor iyi niyetli olsa bile çekilecek dert değil ayrıca sizi ana sevgilisinden ayrı bir kaçamak olarak bile görüyor olabilir aman dikkat burnuma başka kokular geldi!
Kullanildigimi dusunebiliyorum arada, haklısınız, bana mesela arada yazisiyorken ne yaptığını sorduğumda veya bişey oldugunda inanmiyabilirim die resim gönderdiği zamnlr oldu, bebegimiz erkek olrsa onun ismi şu olmalıya kadr konuştu, sahiplenici kismını hissettirdi, bir de o bahsettigim hoslanmadigim şeyler de oldu. Dengeliyor ki bitmiyor yalnz o bahsettigim rahatsızlık duyduğum şeyler tuhaf geliyor, kendisi açıkladı da, rahatsızlık duydu son görüşmemizde, yine de cuzdanini almaliydi, herşey bikenara kimlik sorsalr kimlk kartı da yktu yanında.

Şaka mı yapıyorsunuz?
Adam niye ayrılmak istesin ki zaten?
Her türlü amacına ulaşmış,ayrılmak isteyen siz olmalıydınız.

Benim de hayatimda istemedigim kisiler oldu, bir kereden fazla gorusmedim, ahını almayı istemem kimsenin, olmuyorsa olmuyordr, brz tanidktn snra netimdr, düşüneyim die zamn harcamam, kararli sabirli birisiyimdr evet olabilir dedigimde. Suanki iliskimde özünde ayrilmaliyim bn bunu farkettim yaptınız yorumlardan, en az 4-5 kez teyitlestk ikna etti, iki tanesinde ayrilik aşamasına geldk durumu toparladı, konuşalım dedi kurtarmaya çalıştı, sanrm hayatıma aldigm son kişiydi, benm iliskilerimde pek iyi son olmadı. Kimisinin hatalari oldu yillarimz geçti ilgisiz görüp bn başkasına yonlegimde yıllar sonra beni ne kadr sevdiğini, onu ne kadr etkiledigimi sosyl paylsmlarindan yeni anladım, hala görüşmeyi ister, bir sene önce 12 yillik tanisikligmzn ardından kimseyle evlilik dusunmedigni söyler, seninle neden gorustu o kadr süre anliyamazsn, kapatirsn defteri aklında olsa da, bir yıl boyunca evlilik kimseyle dusunmemesine rağmen her bir iki ayda bir hal hatr sorar, görüşelim kahve içelim suradayim demesine rağmen bir yıl boyunca gorusmedim yüzyüze hiç, gorussem aglamaktan konusamazdm, ilk ciktigimdi diyeblrm, onunla neden söyle oldugu hakkında konusmaliym ilk defa biarkadas gibi, cunkü ona evlilik olmadığı taktirde seviyeli biarkadas gibi gorusecegimi, bu konuda bana yonelenlerde de seviyeli bisekilde gorusecegimi söylemiştim bir yıl önce -suan gorustugum kisiyle de pek seviye kalmadi aramizda ayri- eski sevgilimn arada çıkması aklımı karıştırıyor, bir yıl önce faceden de instgrmdn da kademeli olarak silmiştim, iki ay önce tekrar eklemiş faceden ve benimle gorusmedigi sürede hiç paylaşım yapmamis zamn tunelinden, onunla bikahve içip geçmişe dair hesaplsmalym sohbet havasinda, bn ona o da bana iyi kotu seyler yasattik, susiralar aglamadan onunla konusacak psikolojiye geldim. Hayatima girenlerden kimisi aile gecindirecek sorumlulukta değildi, ince düşünür sahiplenr sürekli arardi, herseyi istiyordu evlilik fln olsn yalnz çalışmıyordu(3sene calismadi) maddi anlamda da hazr değildi evlilige, sinirlerine hakim olamadgni da kesfetmistm, anlasamadigimi da, kendi davranış biçimi nedeniyle bitti. Kimisi iyiydi çoğu konuda cabaliyordu maddi hicbir problemi yoktu, hiç çocuğu olmucakti (ilişkiden 8 ay snra soyledi). Mükemmel die bşey yok, mutlaka oluyor pruzler, kimi zamn biz olusturuyorz bu pruzleri kimi zamn karşı taraf kabul noktmiza göre sonucu belirliyoruz. Biyolojik yas siniri var, ondan önce rahat rahat yıllar varken onunde biseyler olsun istiyorsun, tam benim yerime herseyi dusunen biri var iyi seyler oluyor dediginde de kullanildigini farkediyorsun, o seni mutlu edebilecek şeyleri sn onun hayatindayken yapmıyor. Hayırlısı herseyin, bundan sonra bierkekle aklımı kurcalamicam, evlenmicem de, bebek de dusunmucem, onlar dusunsunler, evlilik sonrasi ailemden ayrilirim die dusunuyordum, yalniz yasamaya korksam da yapacagim. Kolaylikla bierkegin aklini basindan alabilecek fiziksel ozellik, gorunus ve akilda oldugmu biliyorum yalnz olmyr bnde bu konulr, sihirli degnk de yok, herhangi birisini cozebilecek kadr ayirabilecegm zamn da. Belki de bazılarımız ne kadr hak etse de, çirkin şansı denilen sey yok bazılarımızda gerçekten onu bulduk dediğimizde de...

Son düzenleme:
Hanımefendi önce bir ne istiyorsunuz ilişkiden onu belirleyin ben bu ilişkilerde sizde de kabahat olduğunu görüyorum sözlerinizden.Net olun insanlarla da açık kapı bırakmayın sürekli araya kızlar giriyordur adamlar çapkın uyanık paylaşım yapmıyordur sosyal medyadan ne kadar da olumlu düşünüyorsunuz böyle gözünüzü açın hiç gerçekçi değil düşünceleriniz.

Ilgisiz sandigim eski sevgilim benim başkasıyla nisanlandgm surecte faceden üç yıl boyunca çeşitli sözler yazmış, 120 şarkı paylasms sonrasında pek bsy yok, o da bnm nisanliligm bittikten bir yıl snra nisanlndı, heryerdn engelledim tüm hesaplarımı dondrdm bana ulaştı bisekilde nişanlsyla bir yıl süren iliskileri snrasi, onunla konusmaliym geçmişe dair biarkadas gibi seviyeli bisekilde ilk defa, neyin neden oldugnu, onun ve benim neye dayanarak bazı şeyler yaptgmızi, beklentisiz, sohbet havasında, ancak snra sağlam zeminde bişeyler yapabileceğime inanıyorum.

Şahsi fikrim yanlış yoldasın araya başkası girmiş büyü bozulmuş dünyada milyarlarca insan var allah aşkına takıntılı olmayın
Bn hayatımda ilk defa birisinden evlilik konusundaki fikrini öğrenmek istemiştim, bu kişi oydu eski sevgilim, cevabini da o sıralar hayatinda olmamın genisligiyle verdi ve kapandı bnde o konu, bn o durum netlestikten snra bir yil boyunca hiç mesj yazmadm ona, hep hal hatr sordu 1-2 ayda bir, cevapladm mesajlarını, görüşelim dedi gorusmedim, şimdi yine ekliyor, yine yazıyor o konunun üzerinden bir yıl gecti. Bn onunla evlilik düşünmuyorum, o düşünmedigni söyledi çünkü kimseyle. Sadece geçmişin hesaplaşması sohbet havasında bikafede olacak bigorusme dusunuyorum onunla.

Son düzenleme:
Buarada suan hayatimda olan kişi ilk gördüğünde evlenelim dedi bana hiç o konuları açmadan, konuşur da açar yine gorustugmuzde evlilik konularini, şu tarihte evlenelim der, onunla konusbiliyorum karşılıklı, en son hayatimda olan kişiyle evlilik tarihimizi temmuz 2019 olarak kararlastirdik, onun bedelli askerliği haziranda olmasaydi daha erken tarihte olsaydi mayıs 2019 olucakti evliligimiz. Şuanki ilişkimdeki sorunlardı paylaştığım önce, biz yasayacagimiz semte kadar konustk onunla, 2018 aralık ayında ailelerimizle tanışalım dedi, ailemn bahçe hasat işleri tam o ayda olunca erteledim bn, bir de benim için özel şeyler düşünmüyor olması soru işareti oluşturdu ve sizinle de paylaştım. Eski sevgilimle de bir yıl önce mesajla, karşılıklı yuzyuze konuşmadan öğrenmiştim fikrini ve çok kiriciydi yüzyüze konuşalım dahi demedi konu tazeyken. Hayatimdaki kişi yuzyuze konuşalım diyor bisorun olursa, mesajla yanlış anlmya meyil vermeden çözüyor. Ben hayatımdaki kişiye rahatsız olduğum size actigim konuları konusmamakda brz hata yaptm bnde kaldıkça buyutuyorum.

Okuyamadım ki hepsini. Uzunnn ve karışık ifade etmişsin kendini.
Ancak şu anki erkek arkadaşın. Yerinde olsam asla devam etmezdim.

Okuyamadım ki hepsini. Uzunnn ve karışık ifade etmişsin kendini.
Ancak şu anki erkek arkadaşın. Yerinde olsam asla devam etmezdim.
Evet haklısın, mantıklı olanı söylediğin brz yavas yavaş alıştırdı, böyle biriliskinin icindeyim, 3. görüşmesinde bu nedenle bitti gibiydi, bn kendim mi buyutuyorum acabayı dusunmustm sonradan görüşmeye devam ettik, bahsettigim başka seyler de olmuş oldu, bizi mutlu edecek hayırlı ve iyi insanlar olur işallah hayatımızda..

mesela geçen hafta pazartesi günü görüşelim mi dedi, snra evlerine misafir gelmiş yarın görüşelim dedi, salı günü de konuştk fırtına vardı bisonraki gün görüşelim dedi, çarşamba günü de biz akrabalarımıza gidecektik öyle erteledim, perşembe günü hava soğuktu bn erteledim, snra hava hep böyle olucak sanrm görüşelim istersen dedim fikir değiştirip, o da haftasonu görüşelim dedi gerçekten dışarısı çok soğukmuş diyip, diğer günler 6-7 gibi yazarken cuma günü gece 12:30 da görüşelim mi demiş, bn de rahatsızdım(regl) gece geç saatte çıkamadığımı biliyorsun dedim, o gün de öyle görüşmedik, geçen hafta görüşememiş oldk. Görüşsek de bimekana gitmiyoruz, araç içinde yol alırken konuşmuş oluyoruz, yani araç içinde yol alırken birbirimize zaman ayırmış oluyoruz, bn asosyalleştiğimi de hissediyorum. Bana zaman ayırmıyorsun ve bu durum senden kaynaklanıyor benim zamanım var senin olmuyor die de onunla yazışmışlığım olmuştu bikaç defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…