Bu adamı hayat boyu beslemeye karar verdin demek.Daha da ilerledi gibi bu ay skntıları oldğu için cüzi şeylerdi bahsettiğim malesef bu ay oldu brz daha fazlası yine bahsettğm gibi cüzi şeyler. Sağlıkla ilgili şeyler geçirdi ameliyta benzer, ailesinden de birisinin biameliyatı olucak, samimi olmasa devam etmezdim, arada ortak uzaktan arkadaşlar da var, geçenlerde bahsetmiş onlardan birisine de görüştüğümüzle ilgili, iki üç gündr de görüşyrz yüzyüze, evlilik konusnda o da topu bana atıyor sn hazr olsan başlıcak gibi, bir iki aya tanışabilir aileler dedim. Benim için geç olsn güç olmasın durumu hakim. Sanırım gelicek ay ailelerle tanışrız kısmetse. Vadeliye yatrmş, geçtiğimiz günlerde hafta içi vadelisini bozablrdi biseyleri bana ısmarlatmak yerine (parçalı değilse de vadesı dolmadan bozulamaz ayrı), ufak tefek şeyler de oldu sonrasnda. Vadeliye yatrdğnı öğrenmeden bn de tesadüfen 4-5 gün önce boşta bekleyen binakitimi vadeliye yatrmştm, anlıyabiliyorum da bazen de tersi olabiliyor. Samimiyeti olmasa bahsettiğim gibi kaçacağım birliktelik. Genelinde ne ki bi erkek seviyorsa sevdiği için herşeyi yapmalı, ya da yapamıyorsa da istekleri de olmamalı. Daha önce de bahsettiğim gibi hiçbizamn ekstra isteklerim olmadı, şöyle olsun böyle olsun demekten başka. Sağlık olsun diyorum, herşeyin başı sağlık sonuçta. Onun da normalde olması gereken hale dönmesini temenni ediyorum.. Yorum yapanlara ve yapıcak olanlara teşekkür ederim. Yine yazarım mümkün olduğunca yüzeysel de olsa.
Eee adamın senle evlenmeyi istemesi normal değil mi?Açıkçası evlilik olursa hayatımda iyi olur yalnız bn açmadım evlilik konusunu hiç ona, en az beşden fazla açmışlığı olmuştur. Ben de evliliğe hazır olmayan birisiyle görüşmeme eğilimindeydim çakışma oldu tesadüfen. Ben son zamnlarda konuşabiliyorum evlilikle ilgili, son bikaç seferdr de evlilikle ilgili hiçbişey açmıyorum o açıyor konuyu. Belirli bir kabul noktam var biliyorsnz bayanlar bişeyler bitince konuşmaya değer bulmaz hiçbir şeyi ve sessiz kalır, geriye dönüşü de olmaz. Kendisi bilir. Tabiki kendisi düşünebilmeli, yaklaşık 4 aydr bn çalışmıyorum da üstüne bunlar oluyor. Hayırlısı herşeyin, netleşir bir iki aya bende de..
Büyü ile ne alakası var ki?Bugün biyakınımın evli olan arkadaşı ve eşi uzak bir ilden kendilerine yapılan ilaç büyü için geliceklerdi, çeşitli sorunlar yaşıyorlarmış geceleri dinledignizde ciddi korkabilirsnz bebekleri de dahil, annem diz vucut ağrıları nedeniyle kendisine de baķılmasnı istemişti yakınımdan tüm aileye de, annemde çıkmamış, kardeşime kendisiyle evlensin die bişahıs yaptırmış ters tepmiş, bende de büyü varmış nasip kapatma üzerine, bilmiyorum hiç böyle bişeyle karşılaşan oldu mu aranzda
Kullandırma daha fazla kendini ayrıl gitsinTabi hep mahcubiyet de duyuyor, en son yine sen ödedin böyle olmuyor dedi bn ödeme yaparken bn de bişey diyemedim. Yanına az miktrda almş, şuraya uğrayalım dedi, şunu yaptıraym dedi bn de aç değildm yol üzerinde şurası var oraya gidelim dedim. O tarz bşy yiyeceksek oraya değil şuraya gidelim dedi o yol üzerindeki yerin düşük fiyata ne yaptığı belli olmz dedi. Neyse daha uzaktaki yere gittik. Doğal olarak yanına düşük miktr aldğı için yine ödemiş oldm. Bundan snra bn de odeyemiyeceğim bahsettiğim nedenlerden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?