yanlış anlasildim ben evlenmeden öncede çalışıyordum evlendikten sonra 3 ay çalıştım.Calisma koşullarım zordu sabrediyordum o üç ayda sağlık sorunları yaşadım ayrıldım.Esim çalışmamı kendi istemedi çünkü ailesi her gün para istiyordu bizden bunlara para yetistiremeyiz en iyisi çalışma dedi ve maalesef çalışma hayatıma son verdim.13.5 yıllık evliyim sağolsun yine de mümkün olduğunca isteklerimi karsilar.Bizim problemimiz güven oldu.Ailesine karşı hep ben kendimi korumak zorunda kaldım o degilEvet haklısınz bu tarz durumlar farklı hissettirir, bn erkek olsm eşim yeni kazanmaya başlasa hicbiseyine dokunmam bu onun için de oduldur, ortak kararla yatırım vs olur ilerde mecburen ödeme yapılır yalnız pek hoş bişey yaşatmamış. Yıllar önce isyerinden tanigm birisi hic dokunmadgni soylemisti. Sonra çalıştnz mı, yine aynı mydı? Benim için farketmez durumu iyi yönettiği taktrde, ortak biyasam olmuş olyr, yalnız sizn gibi yeni çalışmaya başlasam bisure plan yapmamasını isterdim normali de öyledir, snrasinda ortak giderler yine de harcama ozgrlugu bırakılmalı karşılıklı. Tasarruflu tarafın arada müdahalesi ii olur erkek veya bayn hangisi daha iyiyse.
Günaydın.Konusurken normal toparlıyor ve iyi şeyler hissettiriyor genelinde, ayrılma aşamasına geldiğimde daha önce çok üzülmüstüm o ayrılmayı istememişti, evlendikten snra da çalışmayı düşünmedgmi söylemiştim baslarda, o da evlendmizde nasip olursak herşeyimle ilgilenmis olur ne olsa diyorm düşünmüyorum brz sadece
Anladıgım kadarıyla kendi ailesiyle çekirdek ailesi arasında dengeyi kuramıyor, sizi değerli hissettirmesi de önemli olan. Bahsettigim nedenler ve özel nedenler nedeniyle biyakinim bosandı sizin evliligniz daha iyidir umarım. Guven derken bu denge durumunun olmamasından mı kaynaklanıyor?yanlış anlasildim ben evlenmeden öncede çalışıyordum evlendikten sonra 3 ay çalıştım.Calisma koşullarım zordu sabrediyordum o üç ayda sağlık sorunları yaşadım ayrıldım.Esim çalışmamı kendi istemedi çünkü ailesi her gün para istiyordu bizden bunlara para yetistiremeyiz en iyisi çalışma dedi ve maalesef çalışma hayatıma son verdim.13.5 yıllık evliyim sağolsun yine de mümkün olduğunca isteklerimi karsilar.Bizim problemimiz güven oldu.Ailesine karşı hep ben kendimi korumak zorunda kaldım o degil
Anlasılır durumda iletişim halindeyiz genelinde. Onunla konusamıyacagım konulardan, burada bahsettigim nedenlerden dolayı yorumlarınızı merak ettiğimden burada paylaştım. O aralar biraz daha cıkmazda gibi hissediyordum kendimi. Konuyu açtıktan snra da gorustgmz için herşey konuyu açtığım haliyle kalmıyor. iliski basları-sonrasından bahsetmem ve yorum yapan arkadaslarla yaptgm sohbtte belki sizi karmasikmis gibi düşündürdü. Bn de ölçüp tartiyorum, bahsettiğim küçük şeylerdi, ciddi anlamda biharcama değil bn manevi boyunuyla ilgilendigimde rahatsız oldum ve burada paylastım. Tümden gelim tüme gidebilirliginde neler olur bilmiyorum. Bu son birlikteligim de olabilir, birilerine şans verip onu tanımaya calısıp zaman harcama isteğim yok, sonu olur veya olmaz şuanki iliskimin bize bağlı. Benim hicbir çabam olmadan( ki suanki iliskimde de pek çabam yok ), ilerleyen zamanlrda bir ilişki yasayabilecegimi sanmıyorum. Kimse mukemmel degil, herksde + lar ve - ler var, nasıl ve kiminle yasamak beni ve karsimdakini mutlu ederi dusunup ona gore ilerliyorum. Kısmet hersey söylediğim gibi olur olmz bilmiyorum. Olmzsa da sanırım ozel hayat defterini kapatırım, bunun hayatımdaki kişiyle ilgisi de yok bagımsz aldığım karar, evlilik de dusunmem, radikal kararlarım beni bekler. Teşekkürler yorumnz için.Günaydın.
Şu anlattıklarınızdan hiç bir şey anlamadım ben.
Adam sizi sömürüyor,bunun farkındasınız.
Aşık mısınız,onun cevabı yok.
Ayrılınca neyine üzüldünüz,onun hiç cevabı yok.
Evlenince herşeyinizle nasıl ilgilenecek,adam daha flört döneminde yemek/kahve/eğlence masraflarından kaçıyor,bunun cevabını belki siz biliyorsunuzdur.
Bile bile kendini kullandırtmak bu olsa gerek.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.
Karşı tarafa daha anlaşılır cümleler kuruyorsanız belki orta yolu buluyorsunuzdur,ilişki sürüyordur diye umuyorum.
Çünkü bu tarz bir adamla neden ilişki sürdürdüğünüzü ben hala anlayabilmiş değilim.
Rica ederim.Anlasılır durumda iletişim halindeyiz genelinde. Onunla konusamıyacagım konulardan, burada bahsettigim nedenlerden dolayı yorumlarınızı merak ettiğimden burada paylaştım. O aralar biraz daha cıkmazda gibi hissediyordum kendimi. Konuyu açtıktan snra da gorustgmz için herşey konuyu açtığım haliyle kalmıyor. iliski basları-sonrasından bahsetmem ve yorum yapan arkadaslarla yaptgm sohbtte belki sizi karmasikmis gibi düşündürdü. Bn de ölçüp tartiyorum, bahsettiğim küçük şeylerdi, ciddi anlamda biharcama değil bn manevi boyunuyla ilgilendigimde rahatsız oldum ve burada paylastım. Tümden gelim tüme gidebilirliginde neler olur bilmiyorum. Bu son birlikteligim de olabilir, birilerine şans verip onu tanımaya calısıp zaman harcama isteğim yok, sonu olur veya olmaz şuanki iliskimin bize bağlı. Benim hicbir çabam olmadan( ki suanki iliskimde de pek çabam yok ), ilerleyen zamanlrda bir ilişki yasayabilecegimi sanmıyorum. Kimse mukemmel degil, herksde + lar ve - ler var, nasıl ve kiminle yasamak beni ve karsimdakini mutlu ederi dusunup ona gore ilerliyorum. Kısmet hersey söylediğim gibi olur olmz bilmiyorum. Olmzsa da sanırım ozel hayat defterini kapatırım, bunun hayatımdaki kişiyle ilgisi de yok bagımsz aldığım karar, evlilik de dusunmem, radikal kararlarım beni bekler. Teşekkürler yorumnz için.
yalnız değilsiniz ben de anlattıklarından pek anlamadım gönderi sahibinin.Gönderi sahibi ; kuzum seni 7 aydır kredi kartı gibi gezdiriyor yanında ne ilişkisi? sömürtme kendini.Rica ederim.
Söylediklerinizden yine hiç bir şey anlamadım.
Sanırım sorun bende.
Neyse...
Hayatta başarılar...
Hissettikleriniz dogrudur. Bir erkek nasil cuzdanini unutur. 1 kere belki ...
Yalan dolan. Adam cimri değil mezarcı.
Herşey aynı kalmıyor, ve ben de herseyi anlatamıyorum burada. Konuyu actıktan sonra aradan zamn geçti, özünde kullanılıyormusum gibi hissettirdiği zamanlar oldu ve kimseyle konusamam nedeniyle burada açtım konuyu. Belki nadiren de olsa hesap ödeme normal geliyor yalnız her ne kadr o benim guzergahımın üzerinde olsa da kendi aracını varken bikızın aracının sürekli kullanılması normal gelmiyor. Bikız için en güzel biarada yasayacagınız zamanları planlamayıp doğaçlama sıraďanmıs gibi yasiyorsanız ve bu süreklı oluyorsa siz erkekler o kızla ciddi düşünmeyin evlilik hayalleri de kurmayın çünkü o kız sizi iliskinin böyle sürmesi nedeniyle biyere güvenle koyamıyor, acabaları oluyor, ilişkiyi sürece yayma gereksinimi duyuyor, belki bu zemin ilişkiye başkalarının girmesine davetiye oluyor, kız arkadaslarınıza bunu yasatmayın derim. Hayat kısa, kaybettikten sonra hersey için geç olur, nedense o zaman kaybedilenin kıymeti anlasılır...yalnız değilsiniz ben de anlattıklarından pek anlamadım gönderi sahibinin.Gönderi sahibi ; kuzum seni 7 aydır kredi kartı gibi gezdiriyor yanında ne ilişkisi? sömürtme kendini.
Yaklaşık 6-7 aylık ilişkim var, ilişkinin başından beri evlilik düşünen birisi. Görüştüğmüzde gideceğimiz yer şehrin en uzak ıssız noktası (70 km) veya ev oluyor. Hafta bir kez genellikle görüşürz, başlarda 2 defa onun aracıyla gittik ve cüzdanı düşünce o günki yakıta (gidilen yerin üç katı-o an şuraya ödeyeyim dedi bn istemedim sonraki görüşmelerde de hiç açmadı konuyu açsa yine istemezdim) varınca kadar yemek vs. ödemelerini ben yapmış oldum. ilişkimiz başladığından buyana 2-3 defa kahve ısmarlamışlığı ve arada yolda marketten bişeyler almışlığı oldu. Sonraki günlerde hep benim aracımla gittik, genellikle kendisinin yapmak istediği şeyler oluyor ve yanına hiçbirşey almamış oluyor ödeme yapmak için. Sürekli benim aracımla gitmek ve yanına cüzdanını almaması bana tuhaf geliyor, empati yaptığımda bierkekde olmaması gereken şeyler. Bunu tabiki yakınımdaki kimseyle paylaşamıyorum. Biz birlikte uzun süre yan yana da geçirmedik, görüşmelerimiz 3-4 saat oluyor. Araç konusu ve ödemeler haricindeki kısımla ilgili konuşmalarım oldu, yeri geldi ilişkiyi bitirebilecek hadde geldiğim anlar da oldu. O sorduğumda kendisinin aracı olduğnu söylemişti, sosyal hesaplardaki resimlerinden ortak kullandıkları aile aracı gibi geldi bana, bu konuda onu rencide edicek bişey yapmayı da istemedim ve konuyu da açmadım, benim de olmayabilirdi. Benim için zaman önemli, sadece tüm bunları saf duygularıyla yapmasını isterim, zamanımı beni hak eden birisine harcamayı isterim. Birbirimizin aileleriyle tanışalım demişti biraz ailesel nedenlerle bn erteledim. Son görüştüğmüzde yılbaşında napıyoruz dedi yılbaşı programı olan bir otelde yılbaşını kutlayalım dedi, ilk defa gerçekleşirse bir günü biarada geçirmiş olacağız. Durum böyle, sizin bu ilişki için yorumlarınız ne olur?
Evet görüşüyorum, anlıyorum demek istediğnizi, açıkça da yazmanızı isterim yorumunuzuBaya olmuş konuyu açalı.
Hala görüşüyor musun sen bununla diyorum.
Sen anla:)
Anladıysanız sorun yok.Evet görüşüyorum, anlıyorum demek istediğnizi, açıkça da yazmanızı isterim yorumunuzu
Değişen bişey yok henüz, sorularımla sadece o günkü nedenini açıklamış oldu, ona bu konuda soru sorabildim sonunda, yine de beni tamamen tatmin eden cevaplar değil, suan böyleydi öncesinde uzun süre neden böyle devam etti, imkanı varken yapmadı, arada o da beni evden alabilirdi, ilişkinin ilk baslangıcında 3-4 defa biseyler yaptı, sonrasında pek yok. Tmm düşünüyor bazı seyleri yalnz başbaşa kalabilecegimz ortamlar oluyor, böyle ortamlar öncesi de birlikte bişeyler yapılabilir, eğer maddi anlamda skntı yaşıyorsa benim zaten büyük beklentilerim yok gorüştüğümzde, kendisi de açabiliyordu yeri geldiğinde konuyu arada, düşünüyor yalnız uygulamıyor.Anladıysanız sorun yok.
Hâlâ görüşüyormuşsunuz demek o konuda da sorun yok.
İnşAllah değişmiştir sevgiliniz diyeyim o zaman.
Anlamadım, ne yazalım ki?Genel yorumlar belli, yazmak isteyen olursa benzeri ya da farklı yorumlarınızı benimle de paylaşırsanız sevinirim
Teşekkür ederim, son yazdklarımdan sonra da belki farklı bakış açısıyla yaşamakta oldugum süreç degerlendirilebilir. Yine de memnun değilim, normal gelmiyor hepsini birleştirince tutumu..Anlamadım, ne yazalım ki?
Demek ki memnunsunuz bu ilişkiden.
Mutluluklar.
İşte onu diyorum.Teşekkür ederim, son yazdklarımdan sonra da belki farklı bakış açısıyla yaşamakta oldugum süreç degerlendirilebilir. Yine de memnun değilim, normal gelmiyor hepsini birleştirince tutumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?