Sürekli kızın aracına binen, yanına cüzdanını almadığnı söyleyen hesapları kıza ödeten sevgili

çoğunlukla aracı kullanılan ve hesapları ödeyenin bayan olması?

• Ankete Katılan
    109
  • This poll will close: .
yanlış anlasildim ben evlenmeden öncede çalışıyordum evlendikten sonra 3 ay çalıştım.Calisma koşullarım zordu sabrediyordum o üç ayda sağlık sorunları yaşadım ayrıldım.Esim çalışmamı kendi istemedi çünkü ailesi her gün para istiyordu bizden bunlara para yetistiremeyiz en iyisi çalışma dedi ve maalesef çalışma hayatıma son verdim.13.5 yıllık evliyim sağolsun yine de mümkün olduğunca isteklerimi karsilar.Bizim problemimiz güven oldu.Ailesine karşı hep ben kendimi korumak zorunda kaldım o degil

Günaydın.
Şu anlattıklarınızdan hiç bir şey anlamadım ben.
Adam sizi sömürüyor,bunun farkındasınız.
Aşık mısınız,onun cevabı yok.
Ayrılınca neyine üzüldünüz,onun hiç cevabı yok.
Evlenince herşeyinizle nasıl ilgilenecek,adam daha flört döneminde yemek/kahve/eğlence masraflarından kaçıyor,bunun cevabını belki siz biliyorsunuzdur.
Bile bile kendini kullandırtmak bu olsa gerek.
Hakkınızda hayırlısı inşallah.
Karşı tarafa daha anlaşılır cümleler kuruyorsanız belki orta yolu buluyorsunuzdur,ilişki sürüyordur diye umuyorum.
Çünkü bu tarz bir adamla neden ilişki sürdürdüğünüzü ben hala anlayabilmiş değilim.

Anladıgım kadarıyla kendi ailesiyle çekirdek ailesi arasında dengeyi kuramıyor, sizi değerli hissettirmesi de önemli olan. Bahsettigim nedenler ve özel nedenler nedeniyle biyakinim bosandı sizin evliligniz daha iyidir umarım. Guven derken bu denge durumunun olmamasından mı kaynaklanıyor?

Anlasılır durumda iletişim halindeyiz genelinde. Onunla konusamıyacagım konulardan, burada bahsettigim nedenlerden dolayı yorumlarınızı merak ettiğimden burada paylaştım. O aralar biraz daha cıkmazda gibi hissediyordum kendimi. Konuyu açtıktan snra da gorustgmz için herşey konuyu açtığım haliyle kalmıyor. iliski basları-sonrasından bahsetmem ve yorum yapan arkadaslarla yaptgm sohbtte belki sizi karmasikmis gibi düşündürdü. Bn de ölçüp tartiyorum, bahsettiğim küçük şeylerdi, ciddi anlamda biharcama değil bn manevi boyunuyla ilgilendigimde rahatsız oldum ve burada paylastım. Tümden gelim tüme gidebilirliginde neler olur bilmiyorum. Bu son birlikteligim de olabilir, birilerine şans verip onu tanımaya calısıp zaman harcama isteğim yok, sonu olur veya olmaz şuanki iliskimin bize bağlı. Benim hicbir çabam olmadan( ki suanki iliskimde de pek çabam yok ), ilerleyen zamanlrda bir ilişki yasayabilecegimi sanmıyorum. Kimse mukemmel degil, herksde + lar ve - ler var, nasıl ve kiminle yasamak beni ve karsimdakini mutlu ederi dusunup ona gore ilerliyorum. Kısmet hersey söylediğim gibi olur olmz bilmiyorum. Olmzsa da sanırım ozel hayat defterini kapatırım, bunun hayatımdaki kişiyle ilgisi de yok bagımsz aldığım karar, evlilik de dusunmem, radikal kararlarım beni bekler. Teşekkürler yorumnz için.

Son düzenleme:
Rica ederim.
Söylediklerinizden yine hiç bir şey anlamadım.
Sanırım sorun bende.
Neyse...
Hayatta başarılar...

Rica ederim.
Söylediklerinizden yine hiç bir şey anlamadım.
Sanırım sorun bende.
Neyse...
Hayatta başarılar...
yalnız değilsiniz ben de anlattıklarından pek anlamadım gönderi sahibinin.Gönderi sahibi ; kuzum seni 7 aydır kredi kartı gibi gezdiriyor yanında ne ilişkisi? sömürtme kendini.

yalnız değilsiniz ben de anlattıklarından pek anlamadım gönderi sahibinin.Gönderi sahibi ; kuzum seni 7 aydır kredi kartı gibi gezdiriyor yanında ne ilişkisi? sömürtme kendini.
Herşey aynı kalmıyor, ve ben de herseyi anlatamıyorum burada. Konuyu actıktan sonra aradan zamn geçti, özünde kullanılıyormusum gibi hissettirdiği zamanlar oldu ve kimseyle konusamam nedeniyle burada açtım konuyu. Belki nadiren de olsa hesap ödeme normal geliyor yalnız her ne kadr o benim guzergahımın üzerinde olsa da kendi aracını varken bikızın aracının sürekli kullanılması normal gelmiyor. Bikız için en güzel biarada yasayacagınız zamanları planlamayıp doğaçlama sıraďanmıs gibi yasiyorsanız ve bu süreklı oluyorsa siz erkekler o kızla ciddi düşünmeyin evlilik hayalleri de kurmayın çünkü o kız sizi iliskinin böyle sürmesi nedeniyle biyere güvenle koyamıyor, acabaları oluyor, ilişkiyi sürece yayma gereksinimi duyuyor, belki bu zemin ilişkiye başkalarının girmesine davetiye oluyor, kız arkadaslarınıza bunu yasatmayın derim. Hayat kısa, kaybettikten sonra hersey için geç olur, nedense o zaman kaybedilenin kıymeti anlasılır...

Son düzenleme:

bacım dikkat et. ben başta şaka yapıyorsun zannettim ama okudukça, masumane sorduğunu fark ettim.

Sonuç olarak çıkardığım benimkisi beni sahiplenmiyor, benzeri bidurumu daha açık şekilde yakın bisüre önce yaşadım. Belkide benden başka görüştüğü kişiler de var onlara da bu şekilde yaklaşıyor, kendince günü kurtarıyor, anlık şeyler yaşayıp bundan haz alması yeterli oluyor belki de kendisine. Çesitli açıklamaları olsa da uzun süredir sürekli böyle oluyorsa, belki de değer vermediği kişide uyguladığı yöntem bu. Güven vermeseydi başınsan da böyle düşünürdüm. Son üst üste yaşanılan şeylerle brz daha farkındaym bunun. Nedenin olmadığı zamanlarda da benim için özellikle yaptığı bişey yok. Neden zamanımızı çalıp, hep bir nedenleri olup (ki benim olmadı), başından nasıl bir ilişki yaşamak için görüştüklerini belirtmezler ki.. Malesef daha önce böyle şeyler yaşamadığım için brz tecrübe oldu bana...

Son düzenleme:
Bikaç yıl önce biev satinalmış, kredi ödemesi bu sene bitiyormus, Son gorusmemizden önce de bikaza geçirmiş maddi hasrlı, kasko olmayınca nakit ödemek zorunda kalmış aracı hasar onarımındaymış, son gorusmemizde önceki gün ara ara başka konularda yazışırken bana ... ısmarlar msn dedi, bn de benim aşkım evden beni alır ve bana ... ısmarlar deyip gönderme yapınca aracının olmadığnı söyledi. Snra benim hazrlanmam uzun süreceği saat geç olacağı için yarın görüşelim ... yerine yemeğe gideriz dedi. Bisonraki gün iş çıkışında sevgilim bana yemek ısmarlıyor musn ona gore çıkmıcam dışarıya die mesajla sordu, bn de aşkım yemek mi ısmarlicak bana kaç gibi çıkıcaz dedim. O da param olsa inan ısmarlarım yoksa sana der miyim demiş, bn de neden yok ki aşkım dün konuşmuştuk önemli değil yalnz neden böyle oluyor sence dedigimde hafta sonu kucuk bikaza yaptgni kaskosu olmadığı için masraf çıktğnı söyledi, geçmiş olsun dedim kazasiyla ilgili yazarken bn gelicek hafta ısmarlarım demiş, kazayla ilgili konuştuk, görüştük o akşam, genel konuşrken konu konuyu açtı ev aldğnı onun kredisini ödediğini söyledi. Yanına cüzdanını kullanamıyacağı için almadğnı da söyledi. Başka biyere daha gittik. Akşam biçok konuda konuştk, ya da bn açmış oldum, hangi tarihde evliliğe hazr hissedersin die sordugumda gelicek yıl dedi (o mayıs diyordu, askeliği nedeniyle temmuza ertelemiştik önce), bir yıl diyince bn o zamana kadr bn uçarım dedim alıyamadı tekrar sordu tekrarladım. Evliligi onun bedelli askerliği ve ailemin de yazın olmamaları nedeniyle temmuz ayından eylule erteleyim die konuştum. Böyleydi son gorüştügmüzde. Genel yorumum şu, sanırım pek harcayabileceği miktar kalmıyor yanında, başından bana açıklasaydı bu durumunu daha ii olurdu. Tüm bunlara rağmen yine de sahiplendiğini hissettiren özel bişeyler önceden planlayarak yapabilirdi die düşünüyorum, son görüşmemizde nedenleri vardı sorgulayamam, önceki görüşmelerimizde neden düşünmedi ki..

Son düzenleme:
Genel yorumlar belli, yazmak isteyen olursa benzeri ya da farklı yorumlarınızı benimle de paylaşırsanız sevinirim

Evet görüşüyorum, anlıyorum demek istediğnizi, açıkça da yazmanızı isterim yorumunuzu
Anladıysanız sorun yok.
Hâlâ görüşüyormuşsunuz demek o konuda da sorun yok.
İnşAllah değişmiştir sevgiliniz diyeyim o zaman.

Anladıysanız sorun yok.
Hâlâ görüşüyormuşsunuz demek o konuda da sorun yok.
İnşAllah değişmiştir sevgiliniz diyeyim o zaman.
Değişen bişey yok henüz, sorularımla sadece o günkü nedenini açıklamış oldu, ona bu konuda soru sorabildim sonunda, yine de beni tamamen tatmin eden cevaplar değil, suan böyleydi öncesinde uzun süre neden böyle devam etti, imkanı varken yapmadı, arada o da beni evden alabilirdi, ilişkinin ilk baslangıcında 3-4 defa biseyler yaptı, sonrasında pek yok. Tmm düşünüyor bazı seyleri yalnz başbaşa kalabilecegimz ortamlar oluyor, böyle ortamlar öncesi de birlikte bişeyler yapılabilir, eğer maddi anlamda skntı yaşıyorsa benim zaten büyük beklentilerim yok gorüştüğümzde, kendisi de açabiliyordu yeri geldiğinde konuyu arada, düşünüyor yalnız uygulamıyor.

Son düzenleme:
Anlamadım, ne yazalım ki?
Demek ki memnunsunuz bu ilişkiden.
Mutluluklar.
Teşekkür ederim, son yazdklarımdan sonra da belki farklı bakış açısıyla yaşamakta oldugum süreç degerlendirilebilir. Yine de memnun değilim, normal gelmiyor hepsini birleştirince tutumu..

Teşekkür ederim, son yazdklarımdan sonra da belki farklı bakış açısıyla yaşamakta oldugum süreç degerlendirilebilir. Yine de memnun değilim, normal gelmiyor hepsini birleştirince tutumu..
İşte onu diyorum.
Normal değilse neyin inadı hiç anlamadım.
Etrafında başka erkek yok desem öyle bile olsa çekilir mi bu adam ayol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…