Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Etkisi var ama

Bazen eleştirebilirsin ama ne zaman yapsam feci kavgaya donusturup küsuyor...

Ya çok merak ediyorum bu tipler size büyü falan mı yapıyor?
Yada şantaj mı yapıyor da peşini bırakamıyorsunuz.

Niye kendinizi bu kadar eziyorsunuz.
Buna 2 gün küsen adamdan ne bekliyorsun ki sen pempik panjurlu yuvanızda kocişkoluk yapmasını mı?

Evlen 2 ay bile vermiyorum hayatı burnundan getirmeye başlayacak.
Az değer verin kendinize ya. Yol verin şöyle değer bilmezlere.

Sizi üzdüler mi 1 affedin 2 affedin ama 3te hadi yallah ense traşını görelim diyin arkasına bile bakmadan. Ne bunlara üzülüp üzülüp kendinizden veriyorsunuz
Ayyy

İyi de adam beni suclu görüyor neden aramadın diye çıkıştım cunku

İyi de adam beni suclu görüyor neden aramadın diye çıkıştım cunku

Tamam işte kuzum sorunlu.
Sorun da bu zaten.
İnsan büyük kavga eder kalırsın 3 4 gün küs.
Ama niye aramadın diye sitem ettim diye bana 2 gün küsenin kafa normal değildir zaten.
Valla canına yazık.
Siz evlenseniz bu valizini alır ya otele ya anasına gider 3 günde bir bak demişti dersin

Zaten eski karısıyla evliyken oyle yapıyormus küsüp evi terkedipduruyormus
Bana attıgı mesajı konunun sonuna ekledim okuyup yorum yapar mısın?

Ufaktan ümidi kesiyorum moduna girmiş.
Ama şimdi iki taraflı da bakmak lazım.
Niye her zaman ki gibi diye seni eleştirmiş.
İçeriği bilemiyorum ama çok sağlıklı bir ilişkiniz yok gibi

Ufaktan ümidi kesiyorum moduna girmiş.
Ama şimdi iki taraflı da bakmak lazım.
Niye her zaman ki gibi diye seni eleştirmiş.
İçeriği bilemiyorum ama çok sağlıklı bir ilişkiniz yok gibi

Erkeklerle sağlıklı ilişki olabiliyor mu allah askına

Seni çok iyi anlıyorum kesinlikle değişmez! Eğer ilişkiniz ciddi boyuttaysa bidaha düşünün derim.. Çünkü ilerde bu hep böyle devam edeceği için siz artık bu durumdan bıkmış olacaksınız.. Gururunuzu cignediginizi düşüneceksiniz çünkü arkadaşınız haksız olduğuna regmen hep haklı çıkacak sorunları çözmekte zorluk çekeceksiniz..

NOT.! benim eşim öyle ben artık haksız olmaktan bıktım onun için kavga etmemeye çalışıyorum küs olmayı çok saçma buluyorum herşey konuşarak aşılmali bence.. Eşimde düzelme oldu ama biraz oda benim küs kalmayı sevmediğimi bildiği için..

küs kalmayı sevip sevmediğim kimin umrunda ki...Biraz kızıyorum en büyük düşmanı oluyorum

O benim eleştirmemden hep rahatsız zaten..onun kimseye karsı duygusallığı yok...narsistik
Suçlu sensin ya da o farkeder mi? Ortada kötü giden kavgalı, küsmeli, hakaretli bir ilişki var. İlişkiniz kangren olmuş. Kangren olan kolu kesmezsen eninde sonunda öldürür seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…