Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim herşeye küsüyor yaa en ufak tartışmada küsüyor ben ise 5 saniye küs kalamyorum eşim kızsa küfr etse vursa sonra gelip sarlsa hemen yumuşuyorum ben yoruldum sürekli acaba ne zaman barışacak diye kara kara beklemekten ...
ya vursa gelip sarilsa dayanamam affedrm
kızlar eşim herşeye küsüyor yaa en ufak tartışmada küsüyor ben ise 5 saniye küs kalamyorum eşim kızsa küfr etse vursa sonra gelip sarlsa hemen yumuşuyorum ben yoruldum sürekli acaba ne zaman barışacak diye kara kara beklemekten ...
ya buraya beni yargilayn diye yazmadm hic vurmadi vurmazda lafin gelisi yano
Vurma meselesine ben takilmadim yani lafin gelisi soyledigini anladim herkesin yapisi farkli canim kimi ole kimi bole senin yasadigini bende yasiyorum oda pek bnaa kusemez amaa tartistigimizda ben hic dayanamam hic kusemem kendime soz veriyorum bariamicam diye ama yok yok olmuyo duramiyorum sende kafana takma ole vurma kufur etme olmadikca fazla kus olmak iyi deil zaten ama sende tavrini ortaya koy yani sabret sana diyorum ama ben yapamiyorum o ayri
" aşk-ı sehadet "