• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli küsen eşim :(

herseyimG

canım kocişim :)
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
244
26
38
kızlar eşim herşeye küsüyor yaa en ufak tartışmada küsüyor ben ise 5 saniye küs kalamyorum eşim kızsa küfr etse vursa sonra gelip sarlsa hemen yumuşuyorum ben yoruldum sürekli acaba ne zaman barışacak diye kara kara beklemekten ...

kızlar eşim herşeye küsüyor yaa en ufak tartışmada küsüyor ben ise 5 saniye küs kalamyorum eşim kızsa küfr etse vursa sonra gelip sarlsa hemen yumuşuyorum ben yoruldum sürekli acaba ne zaman barışacak diye kara kara beklemekten ...

Vursa derken?
Şaka demi .....

huylu huyundan vazgecmez canım ya. vursa mı???? yeni farkettim ? !

Son düzenleme:
Vursun kemiklerimi kırsın yeterki küsmesin.Kocamdır severde döverde mantalitesinde bi kadın beyni daha,bitin artık!

kızsa,küsseyi anladım da vursa küfür etse de kabul ediyosan denilecek bişi yok vala...

ya buraya beni yargilayn diye yazmadm hic vurmadi vurmazda lafin gelisi yano

bence kimse yargılamamış.bişey anlatmaya çalışmış.
o lafın gelişi bile kötü,bir de lafın gidişini düşünün.

aklınıza bile getirmemeniz lazım.kadınsınız siz.kadınn.
lütfen bunu iyi anlayın.

ve ayrıca bırakın küssün.en azından affedilebilir yanı var.vursa bile affedeceksiniz nasılsa.

Vurma meselesine ben takilmadim yani lafin gelisi soyledigini anladim herkesin yapisi farkli canim kimi ole kimi bole senin yasadigini bende yasiyorum oda pek bnaa kusemez amaa tartistigimizda ben hic dayanamam hic kusemem kendime soz veriyorum bariamicam diye ama yok yok olmuyo duramiyorum sende kafana takma ole vurma kufur etme olmadikca fazla kus olmak iyi deil zaten ama sende tavrini ortaya koy yani sabret sana diyorum ama ben yapamiyorum o ayri

" aşk-ı sehadet "

Vurma meselesine ben takilmadim yani lafin gelisi soyledigini anladim herkesin yapisi farkli canim kimi ole kimi bole senin yasadigini bende yasiyorum oda pek bnaa kusemez amaa tartistigimizda ben hic dayanamam hic kusemem kendime soz veriyorum bariamicam diye ama yok yok olmuyo duramiyorum sende kafana takma ole vurma kufur etme olmadikca fazla kus olmak iyi deil zaten ama sende tavrini ortaya koy yani sabret sana diyorum ama ben yapamiyorum o ayri

" aşk-ı sehadet "

yok zaten esim vurmaz valla hic dayanamiyorum bi gulse dunyalat benim

Erkegin nazlisi da hic cekilmez. Evlerden irak...

Allah yardimciniz olsun. Bir omur boyle gecmez :-( elden ne gelir bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy kusen erkekten nefret ederim ya.ilk evlendgmz siralarda esimde kuserdi tabi ben ustune giderdim susar konsmazdi.bende sikldim artık sustmu kosnmyrm bende sonra dayanamyip o konusyr.kons acik acik kusme sevmyrm de.bende kusmem nedir kusmek ya.ya kavga et ya söyle derdini susmak diye

Back
X