Surekli laf sokan kaynana

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Kaynanamin surekli laf sokmalrndan biktim,bugun esimle iftara gittik disari,giderken gordu,surekli laf soktugundan ben mesafeliyim kendsne,demin donuste kadinlarla kapida oturuyordu,benim canlarim gelmis dedi yanndakilere bizden icin,cok sira varmiydi ,yemek yiyebldnzmi dedi,yedik dedim,belediyeyi kastetti,burdada vardi dedi,sanki bu sate kadar ac kalicaz da,yok biz kendmiz yedim dedim lokantayi kastettim,annenide cagrsaydin ya dedi,(surekli annemle ilgli biseylr soylmsnden biktim,ki annemle cok ta gorusmyrm,yada surekli dibimzde degil,laf sokucagi bi durum yok aslnda)annenide cagrsaydin ya demesi normal mi yani esimle gitmisim annem ne alaka cagrmdm diye kotu evlatmym hayir,niye dedim,yemek yerdi gezerdi dedi ben suratimi astim bide dalga gecerek kobusyo milletin yaninda,annenlride iftara cagarmicakmsn cagirsana dedi,ben cagrrdim ama dogalgazm yok dedi,bence bu laflrin hepsi gereksiz bos,terslememek icin zor tuttum kendimi,kaynanam altlatmda otryo ama onuda kendm cagrmdim cunku o kadr cok laf soktu ki tiksnidrdi kendni

Hiç laf sokuş göremedim ben mi safım
Surekli bu tarz konusuyo daha neler neler,suan yasadgm basit kalsada yazmk istedim.ben esimle basbasa iftara gitmisim iyi niyetli akil verr gibi bu tarz laf sokuyo iste,,ben blmymym annemi cagrmyi,cagrdim gelcklr zaten,kaynanam milletn yannda akil veryo,benim annemi benden cok dusunck hali yok heralde,

Ne kadar gereksiz bir muhabbet,konusmak icin konusmus da sizde biraz kv karşı terssiniz galiba....
Kayinvalidem cok sinsi ve yalanci cunku,tatli tatli gibi ama bazende azarlayarak,ornek veriyim,"senin elektrik supurgen varmi yoksa alim sana 'var 'dedim,"evlenmeden oncemi aldin evlendikten sonrami aldiin,"ceyizime hediye geldi dedim ,"dayin mi aldi yoksa "dedi...dayi ne alaka tek derdi dayimin bana ne aldgni ogrenmk ,ve surekli kucumseyerek konusuyo benle

Sanirim yeni evlisin bir donem tum kisiligini mercek altina alirsin sonra sorgularsin daha sonra da kabullenirsin bunlar asama asama....Kabullenmek dediysem her soyledigini yapmak itaat etmek degil,sadece evet bu kadın esimin annesi yapacak bisey yok,iadesi olmuyo dersin:)

Ha bide esimin evlnmdn 7 yil once yaptgi bi borc var o konuda da kirk takla attialtnlrmn bi kismni verdgm halde 3 bilezik esimle iyi olmami kiskandi,ama o konu uzar gider,bana hediye gelen iki ve kendlrnn taktgi bi bilezigi esime borcunu kapatmsi icin verdim,ama hanfendi kendi taktgi bilezik verlsn istemedi,bna kendi ailm tarafndn takilan olsn yerine istedi,tabi direk boyle soyleyemedi,bna hediye takilan bilezklrn ki iki tanesydi verdgm grami dusukmus,onunda grami dusuk halanmi takti yoksa dedi,sen ne muzursun dedim

Evet,ama ben sunu istyrm ona takmdgmi ve beni ezemicgni hissettrmk,cunku ezmeye calisylar,esimin ailesnn kadnlri cok bilmis,ukalalar,kadin olarak altta kalmk istemyrm,onlra disimi gostremk istyrm

İste bunu yaparken asiriya kacma....
Beni cok kiskirtyolar,ailem cok iyi dunur oldu sart kosmadi,sunu yapin edin,insan olan halden anlar hep bu gozle baktik insanlara,ama bunlr cok sey yapmdgi halde beni kucumsuyolar,ben sinirme hakim olamyrm,biseylr soylylr canimi sikiylar sonra kapilrmizi dinlylar kimseye kantlayanmyrm,esim farknda ama annesi iste kaniyo,ama evet sinslr diyo genlde kendide kizip,ben onlr gbi raht olmk istyrm ezmek istemyrm,ama o an cevabi yapstrmk istyrm,yapim bu ama kendmi bekarken de ailemn baskisi,biktm ezilmktn,aslnda daha cok ezilirm saniyodum esimin ailesne mesafe koydum,madem onlr oyle bende boyleyim,beni anlmaya calismnz o kadr iyi hissettrdiki bana,anlamya calismk cok onemli,ben duygusal bakyrm,gerckci bakiyorum,sinsi olamyrm,oynayamyrm

Bende tıpkı senin gibiyim maalesef bu tur insanlarda her yerde ama evinin alt katinda birde kv ise biraz yumusak sert olacaksin yani eşinin hatrina tabi...Bir sure sonra seni taniyip ona gore konusmasi gerekeni veya konusmamasi gerekeni anliyorlar...Ama sanslisin esin bunu gorebiliyor bir de ayakta uyutulan kv evlatlari var:)

Iste onlar beni ve ailemi iyi tanidilar ,ondan ezmeye calisyolar,ben onlri sasrttim aslnda mesafe koymasam daha cok ezilirdim,bana laf sokmya cekinsinlr istyrm,diger gelinden tirsiyolar,ki o gelin suratina tiksnrek bakiyo,bide bana diyo ki serap zengin kiziyim demedi sunu bunu istemedi,cok tokgozlu ,8 aylik gelinim ve ailem hicbiseyi altini sunu bunu soyle yapin diye sart koymadi,surekli biseylr karistryolar,gorumcelrm hatta gorumclrmn kizlrida ayni,surekli bi minnet etmeme havalri,ama gereksiz yere

Evlendim ucuncu gun annemin elini opmye gidicem,assagdan yukari bagriyo annennen ne kadr burda oraya gitcez bizde onbeslik derler filan ,bilmyrm annem rahtszmis biraz dedim,dugun yorgunluguda var ,tatli dilli olup konusmuyo sart kosuyo bana,laf sokuyosa tatli dilli olur,esimi disari yol ettim tabi blyo gtcegmi ailemin eliniopmeye gdicegmi diyor ki"annenin elini opmeye ya tek gidersin ya da gorumcenden birini alip gidersin"bunun nekadr agir bi laf oldgnu anlyan anlamistr,hep sizin adetlrnz gecmz bizimde adetlrmz gecicek diyo,dogru durust genel gecer adetlr disinda adet filan uygulamdk yani,ben annemin elini opmye esimle gidicem dedim kapattim kapimi,kaynanam yuzsuz sana lafi soyler sonra konusmya calisr,cunku kusersek ugrasamaz oyle dusunuyo

al benimkini bur seninkine dün pilniğe gittik zaten orda sürekli kafınla cekişmekten anam agladı .bana ters birsey yapacakya . hava soguk cıkarken bebegimin kalın biraey alacaktım yok yok iyi dedi aksam iyice sogudu.kendi bile üsüdü.bebegimin elleri yüzü buz gibi daha yok yok iyi bu diyo.
ak dediğime kara diyo ben deyince üstüne diyo bunu

'Ama anneciğim daha çok gençsin. Seni goturmedik diye bu anneanne davranislarini sana hiç yakistirmiyorum.Tamam bir dahakine söz,ağlama yapma artik!' derdim herkesin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…