Surekli laf sokan kaynana

Masallah.Kaynanalik degilde,annelik yaparsa helal olsun.Bana boylesi dusmedi.cok isterdim iyi anlasmak;sevmek;sevilmek.
Çok şükür şuana kadar kötü birşeyini görmedim en önemlisi saygımız var. Birde benim yaşım küçük olduğu için gözünün önünde büyüdüm diyebilirim :) inşallah sizinde karşınıza hayırlı kısmetler hayırlı insanlar çıkar. Allah gönlünüze göre versin en güzel dua

Türkçe yazsanız?
Ayrica laf sokma filan göremedim, her lafta bi sey ariyor olabilir misiniz acaba?

Cok tesekkur ederim.Sonsuza dek mutlu olmanız dilegiyle.Sevgiler.

Bana cok laf soktugu icin
Bana cok laf soktugu icin,ne yapsa batiyo haklisiniz,gelin geldgm ilk gunler surekli laf soktugu icin insan unutamiyo,ilimli olmk varken surekli assagdn yukari laf soktu uc gunluk gelindim insann sinirlri bozuluyo

Bence siz kayinvalideye catacak yer aramissiniz şuan bahsettiklerinizde bı sorun yok

Aynen yaa biktim lafi koycam o dusunsun yada umursamz bi ifade yapcm ama o istyo ki tatli tatli cevap verim ben altta kalmk istemyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…