sürekli lavaboya gidiyor

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
Arkadaslar benım sorunum, suan bırbımızı tanıma asamasında oldugumuz bir arkadasımın saat bası lavaboya gitmesi...
neden olur bu... heyecandan falan mı ya da bir rahatsızlıktan kaynaklı olabilir mi?
cok kafama takıldı bu olay, sıze danısmak ıstedım.

Son düzenleme:
ilk gorusmenız falanmı cnm belkı ıshal olmustur cocuk yada benzerı bısı esprılı bı sekılde bence bunu ona sorabılrsın:)?

heyecandan olabilir..idrar yollarında bi rahatsızlık olabilir..belki aynaya bakmaya gidiyordur...yanında çok heyecanlanıyordur belki.. insanlık hali sonuçta :)

Kızlar yorumlarınız ıcın cok saolun bır kez olsa cırcır derdımde hep boyle kaydirigubbakcemile3
ilk gorusmemız degil 6-7 kez gorustuk hep bu sekılde saat başı lavabo ıcın ızın ıstıyor
bir bulusmamızda sende masallah ne cok gıttın dedim o gülmüştü sadece ...
Aynaya bakmak ıcın oldugunu hıc sanmıyorum idrar yollarında bır rahatsızlık vardır belkı dediigin gibi
bbunun dısında neden giderki anlamadım :S

Kızlar yorumlarınız ıcın cok saolun bır kez olsa cırcır derdımde hep boyle kaydirigubbakcemile3
ilk gorusmemız degil 6-7 kez gorustuk hep bu sekılde saat başı lavabo ıcın ızın ıstıyor
Aynaya bakmak ıcın oldugunu hıc sanmıyorum neden giderki anlamadım :S

He o zaman heyecandandır ..

Yada böbrekleri iyi çalışıyordur :delphin:

Aynaya bakmak ıcın oldugunu hıc sanmıyorum idrar yollarında bır rahatsızlık vardır belkı dediigin gibi
bbunun dısında neden giderki anlamadım :S

anlamıcak ne var ihtiyaçtan gider kaydirigubbakcemile3

çok sıvı tüketiyor olabilir gün boyu,böbrekleri iyi çalışıyordur.

giderken telefonunu da alıyor mu yanına ? aklinialirimsmile

bizimde ihtiyacımız oluyor ama saat bası gıtmıyorum mesela 4 saat bır bulusmamız olduysa 3-4 kere gıdıyor bu kadarının normal oldugunu sanmıyorum...

arkadaşın dediği gibi telefonla gidiyorsa hani cebindedir bilemem ama masadan felan alıp kalkıyorsa bi şeyler karıştırıyor olabilir.
yada çok sıvı tüketiyor maaşallah bağırsaklı iyi çalışıyordur.sigara içen birisi ise belkide buda etkendir.misal benim eşim çok sigara içer üstüne 1 bardak su içsin lavaboya zor yetişir:))

Her ihtimal olabilir.
Gerçekten tuvalet ihtiyacı olabilir.
Heyecanladığı için olabilir.
Ya da şu ihtimal olabilir, sıkıldığı için, tuvalete nefes almaya gidiyor olabilir, ne kadar az zaman geçirirsem kar misali.

yok yok telefonla ılgilı bır sorun yok :)
sıkıldıgı ıcınde olamaz cunku her hafta bulusmak ısteyen kendısı :)

benim bildiğim erkekler bizim gibi değil çok sık tuvalete giderler hatta bizim gelse bile tutarız:kedi:
bunu dert etmeni anlayamadım büyük bir ihtimalle bir rahatsızlığıda olabilir enfeksiyon açısından size verdiği en büyük sıkıntı bu olsun yeterkikaydirigubbakcemile5

bence siz çocuktan çok pek hoşlanmadınız eğer hoşlansaydınız gözünüze batmazdı biz çıkarken eşimde çok sık tuvalete giderdi ben hiç takmadım mesela:asigim:

Benim sevgilimde çok gidiyo şaşırıyorum ona (:
Hiç neden diye aklıma gelmemişti taki bu konuyu görene kadar sempatiksalakcinni

bence siz çocuktan çok pek hoşlanmadınız eğer hoşlansaydınız gözünüze batmazdı biz çıkarken eşimde çok sık tuvalete giderdi ben hiç takmadım mesela:asigim:
yok hoslanıyorum ama ilgimi cekti sık rastlanan bişey degil bana göre bu.benım hic bir erkek arkadasım boyle degildi ya da kuzenlerım olsun hıc boyle saat bası lavaboya gitmezler

Benim sevgilimde çok gidiyo şaşırıyorum ona (:
Hiç neden diye aklıma gelmemişti taki bu konuyu görene kadar sempatiksalakcinni
benım basıma ılk kez geldi ama sanırım muhım birşey degil

ssurekli ayni kafeye mi gidiyosunuz peki?
hayır sureklı farklı bıryerlere gittik neden ?

bence kibar bir dille sor...rahatsızlığın mı var falan de..
sorucam sanırım bir dahaki bulusmamızda artık bozulursa bozulsun aklinialirimsmile
Heyecandan mesanesi doluyordur yani böbrekleri iyi çalışıyor demekki..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

prostat hastası olmasın?
yani ille de kötü huylu değil iyi huylu prostat büyümesi de olabilir bu da mesaneyi baskıladığı için kişi sık idrara çıkar,bir ihtimal tabii ama bence kendisine sormalısın bir rahatsızlığı varsa bilmek hakkın

Back
X