sürekli lavaboya gidiyor

hic fantazi falan degil bence erkeklerin yalan ve bahane dunyalari ki bizimkinden genis.iyi niyetli dusununce saf yerine konuyorsun herzaman tedbirli olmak gerekir..

arkadaşımın böyle bir erk arkadaşı vardı.sık sık lavaboya gidyormuş.elini yüzünü yıkayıp saçları ıslak dönüyormuş.geldiğindede midem bozuk ağrıyor.hastayım falan filan diyormuş.bir gün yine buluştuklarında lavaboya gitmiş.kızda takp etmiş.telde konuşuyormuş.meğerse bir erkek arkadaşı 2 kız ayarlamış.onun yanından ayrılınca onlarla buluşalım diyormuş.bunu nerdenmi anlamış.kız masadan kalkıp ben gitmeliyim demiş.acil bi işi çıktığını söylemiş.neyse arkadaşı tamam demiş.arkadaşı ordan ayrıldığını sanıyormuş ama kız takip etmiş.kız kalkmış aradan 20 dk falan geçmiş 1 araba 2 kız gelmiş bunlar gayet samimi.arabaya binmiş gitmiş.o anda herşeyi anlayıp irtibatını kesmişti arkadaşım.tabi bu olay istisnai de olabilir ama her ihtimali düşünüp takip etmek gerekir.:)

vay be neler olmus oyle dogru soluyorsun canım takıp etmek lazım bilmiyorumkismile
vuu herkes ne kadar yaratıcı yaww :D :D
bence muhtemelen alışkanlık bu yaa..var çünkü bazı insanalrda bu gidiyorlar sürekli.durup durup..tuvaleti geldi sanıyor ama aslında yapamıyır bişi.bunun gibi bişeydir diye tahmin ediyorum.
ama tabiki her ihtimalide gözönünde bulundurmak gerekir erkek milleti yani.dikkatli ol sen yinede canım..
ama iyi niyetli bişeydir muhtemelen ;)
bende kotu nıyetlı oldugunu dusunmuyorum saglık problemı olarak ne olabilir diye dusunmustum ama baya olsılık cıktı :)

çok acayip yorumlar varya...

Aslında bunu anlamanın yolu erkek arkadaşınızı nedenli tanıdığınızla alakalı.Benim erkek arkadaşım çok fazla terler,özelliklede elleri.Bu yüzden herhangi bir mekanda buluştuğumuzda çoğu kez lavaboyu kullandığını bilirim.Büyük ihtimal heyecanını bastırmak için gidiyordur.Yok konuşmalarında ya da hareketlerinde heyacan belirtisi yoksa o zaman bir rahatsızlığı olabilir.Bağırsak ya da gaz problemi olabilir.

cok ıyı tanıdıgımı soyleyemem ama salık problemı oldugunu dusnuyorum

bence direk sorun rahatsız mısın die ne var bunda olabilir yani illa kötüye yormamak lazım belki sigara içmeye gidiyordur artık kapalı yerlerde içilmiyor ya

yok hep acık mekanlarda oturduk ve ben ıkram edersem ıcıyor karsımda normalde kullanmıyor...
ya heyecandandır..

hiç unutmuyorum eşimle ilk buluşmamızda ağzım dilim kuruyordu heyecandan kendimi suya veriyordum ee sonrası paso wc ...
hala anlatır anlatır güleriz..
bence heyecandandır takılma bu kadar....
bencede opuyorumnanaktan
delikafadulden ya biz bayanlar yok mu... ah ahh ne diyim...lülülülülülü adamı lavaboda bile rahat bırakmıyoruz...bırakın rahat rahat yapsın alla allaaaa :lepi: :lepi:
kaydirigubbakcemile3

diğer tanımak istediği kıza saat başı telefon ediyor olabilir mi? :jeyyar:

walla bilemicem ama bu kadar cok telefon etmek ıstıeyecegını sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

o wc deyken caldir..sessize alirlar,wc ye telle gider yada baska hatti vardir.en azindan icin rahatlar.

sureklı bır kızla konuscagnı sanmıyorum cunku her bulusmada hersaat bası yapıyr bunu

bende telde konuştuğunu düşünüyorum

benim elim çok hızlıdır valla şarjım yok hattımı teline takayımmı bi numara almam gerek derim,2 dakkada çat çat okurum mesajları kimsede çakmaz.

bu uyanıklığım sayesinde biçok şey öğrendim ve o kişiler arkadaşlarının bana ispiyonladıklarını düşündüler,araları bozuldukaydirigubbakcemile3

masallah iyi düşünceymiş kaydirigubbakcemile3

aaa kızın iyice kafasını karıştırdınız yahu:)
altı üstü adam çişe gidiyodur :)
öyle diyeyim öyle olsun inşallah...

inşallah opuyorumnanaktan

ne kadar tuhaf bir dusunce yaa yok kendini tatmin etmeye gidiyo yok masturbasyon yapmaya gidiyo.. Bobrek sorunu vardir yada telefonda konusmaya gidiyo yada bir rahatsizligi vardir ammada fantazi sizinkisi
eevet canım bnde oyle oldugnu dusunmuyorum ...

ya bu arada bu kadar irdeledim çocuğu ama benimde böbreklerim hızlı çalışır :)

ama konu erkek oldumu bir bit yeniği aramak elimde değil...
,,
evet erkekler soz konusu olunca akla herşey geliyor

İyi düşünelim dicem, böbrekleri hızlı çalışıyordur dicem ama içimden gelen bu değil :)
Açıkçası benim aklıma birşeyler karıştırdığı geliyor... Telefonunu da alıp gidiyorsa..Benim için güvensizlik sebebidir :umursamaz:

biri olsa bu kdr sık konusmak ıstemesı garıp olurdu heralde her blusmamaızda saat başı :)

canımm arkadaşımmm :1hug:
bu çocuk sana hani deyemediği bazı şeyleri demek için tuvalette prova yapıyo olmasın kaydirigubbakcemile3
canım bnmmmmmmmm olumunekankayizsmile
walla olabilir herşey beklıyorum ondan zemuszemuskaydirigubbakcemile3

bendede böyle bi sorun var yaa ama ben psikolojik olduguunu düşünüyorum ama bilemiycem
evet psıkolojık olarak tuvaletının geldıgını dusunuyordur belkı bılmıyorum ...
bencede dikkat et giderken telefonu masada bırakıyosa sorun yok yanındaysa şüphelenebilirsin ben eğer teli saklamıyorsa ben yanındayken gözü telde değilse ben dokununca telefonuna bakınca tepki vermiyorsa o insana ilk aşamada güvenebilirim en azından başka biri yok diye:))
kaydirigubbakcemile3
biriyle telefonla görüşmeye , ya da rahatça mesaj çekmeye gidiyor olabilir mi?
bılmıyorrum ama ben onun yanında erahatca telefonla konusuyorum mesajda cekıyorum arkadaslarıma oda atabılır bırbırımıze mudhale edıcek hesap sorcak bır durummumuzu yok suanda saat bası wc gıtcegını sanmıyorum bunun ıcın

Tamam cırcır değil fantazide değil belkide sana söylemek isteyipte söyleyemediği şeyleri tuvalette ayna karşısında söyleyip duruyor olabilir sempatiksalakcinni
haha belkıde kaydirigubbakcemile3

hic fantazi falan degil bence erkeklerin yalan ve bahane dunyalari ki bizimkinden genis.iyi niyetli dusununce saf yerine konuyorsun herzaman tedbirli olmak gerekir..
dogru soyluyorsun erkeklere guven olmaz herzaman tedbırı elde tutucaksın ama dedıgım gıbı aramızda bırıbrımıze mudahale edıcek bır durum yok ıstdıgını ypamakta ozgur suan sevgılı degılız tanımaya calısıyoruz bırıbımırımız hal boyleyken saat bası telefonla konusmaya gıtcegını sanmam dıkkat cekmesınden korkar oyle yapıyor olsa ..

sakin yanlis anlama canim..sadece bu olasiligi da dusun diye yazdim.insan biseyler yasayinca boyle dusunebiliyor:)tabi herkes ayni degil.gercekten bi mazereti oldugu icinde bunu yapabilir.

yuh cınsellıkle ne alaksı var o kadar caresız dehıldır herhalde eve kadar dısını sıkamıcak,çişi gelıyodur ya adamın yada baskasına msj atıyodur..bır hat al ara onu wc deyken

Ben de olasıklar arasında önce olamayacakları yazayım:
- Cinsellik yani masturbasyon için gidiyor olamaz. Saat başı düzenli yapılır mı o iş? Fizik kurallarına ayrkırı.
- Heyecandan da olduğunu sanmıyorum. ılk buluşmada, ikinsisinde tamam da 5-6 buluşmada da tuvaletten çıkamayacak kadar heyecanlanmaz ki insan.
- Prostat için yaşı çok genç.
- Telefonla konuşmak için gidiyor olamaz. Her seferinde o kadar düzenli ne telefonu olur ki? Telefon olsa bazen daha sık bazen daha seyrek olur. Bir de eğer manyak değilse başkasıyal konuşacak adam konu sahibi arkadaşa neden o kadar buluşmak istesin ki?
Şimdi de olabilecekleri yazayım:
- ıdrar yolları enfeksiyonu geçiriyor olabilir. Erkeklerde daha seyrek olsa da görülebilen birşey. Ben geçirdiğimde tuvalete gitmekten işe geç kaldığımı bilirim.
- Gaz sorunu olabilir. Spastik Kolon Sendromu diye bir rahatsızlık var, sürekli gaz hali belirtilerinden biri. O kadar ki, burda bu dertten muzdarip bir arkadaşın konusu vardı, "bu dertle evlenilir mi?" diye soruyordu. Düşün artık ne kadar etkili.
- Obsesif bozukluk olabilir. Sürekli ellerini yıkama ya da aynaya bakma ya da üstünü başını düzeltme ihtiyacı hissediyorudur. Takıntı hastalığı yani. Başka şey takıntısı yok diye düşünme, bazı kişilerde takıntı tek eylemde yoğunlaşabiliyor.
- Böbrek rahatsızlığı olabilir.
Ama öğrenince yaz valla, ben de merak ettim.

yaa arkadaşlar tam dokuz sayfa yorum yapılmış bu forumda hiç şeker hastası yokmu kızlar sonuna kadar okudum acaba bir aklına gelen olurmu die ben23 yaşımdan beri diyabetliyim yani şeker hastasıyım bende eşimle çıkara evlendim dakka başı wc ye giderdim halada yarım satte bir giderim belki çocukcağızın şekeri var oturunca illaki bişey içiyosunuz o da idrar olarak çıkıyodur inş. yoktur allah düşmanıma vermesin ama bir sorun bence çünkü yeni doğan bebeklerde bile var artık diyabet

Back
X