- Konu Sahibi catterflym
hic fantazi falan degil bence erkeklerin yalan ve bahane dunyalari ki bizimkinden genis.iyi niyetli dusununce saf yerine konuyorsun herzaman tedbirli olmak gerekir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşımın böyle bir erk arkadaşı vardı.sık sık lavaboya gidyormuş.elini yüzünü yıkayıp saçları ıslak dönüyormuş.geldiğindede midem bozuk ağrıyor.hastayım falan filan diyormuş.bir gün yine buluştuklarında lavaboya gitmiş.kızda takp etmiş.telde konuşuyormuş.meğerse bir erkek arkadaşı 2 kız ayarlamış.onun yanından ayrılınca onlarla buluşalım diyormuş.bunu nerdenmi anlamış.kız masadan kalkıp ben gitmeliyim demiş.acil bi işi çıktığını söylemiş.neyse arkadaşı tamam demiş.arkadaşı ordan ayrıldığını sanıyormuş ama kız takip etmiş.kız kalkmış aradan 20 dk falan geçmiş 1 araba 2 kız gelmiş bunlar gayet samimi.arabaya binmiş gitmiş.o anda herşeyi anlayıp irtibatını kesmişti arkadaşım.tabi bu olay istisnai de olabilir ama her ihtimali düşünüp takip etmek gerekir.:)
bende kotu nıyetlı oldugunu dusunmuyorum saglık problemı olarak ne olabilir diye dusunmustum ama baya olsılık cıktı :)vuu herkes ne kadar yaratıcı yaww![]()
bence muhtemelen alışkanlık bu yaa..var çünkü bazı insanalrda bu gidiyorlar sürekli.durup durup..tuvaleti geldi sanıyor ama aslında yapamıyır bişi.bunun gibi bişeydir diye tahmin ediyorum.
ama tabiki her ihtimalide gözönünde bulundurmak gerekir erkek milleti yani.dikkatli ol sen yinede canım..
ama iyi niyetli bişeydir muhtemelen![]()
çok acayip yorumlar varya...
Aslında bunu anlamanın yolu erkek arkadaşınızı nedenli tanıdığınızla alakalı.Benim erkek arkadaşım çok fazla terler,özelliklede elleri.Bu yüzden herhangi bir mekanda buluştuğumuzda çoğu kez lavaboyu kullandığını bilirim.Büyük ihtimal heyecanını bastırmak için gidiyordur.Yok konuşmalarında ya da hareketlerinde heyacan belirtisi yoksa o zaman bir rahatsızlığı olabilir.Bağırsak ya da gaz problemi olabilir.
bence direk sorun rahatsız mısın die ne var bunda olabilir yani illa kötüye yormamak lazım belki sigara içmeye gidiyordur artık kapalı yerlerde içilmiyor ya
bencede opuyorumnanaktanya heyecandandır..
hiç unutmuyorum eşimle ilk buluşmamızda ağzım dilim kuruyordu heyecandan kendimi suya veriyordum ee sonrası paso wc ...
hala anlatır anlatır güleriz..
bence heyecandandır takılma bu kadar....
kaydirigubbakcemile3delikafadulden ya biz bayanlar yok mu... ah ahh ne diyim...lülülülülülü adamı lavaboda bile rahat bırakmıyoruz...bırakın rahat rahat yapsın alla allaaaa :lepi: :lepi:
diğer tanımak istediği kıza saat başı telefon ediyor olabilir mi? :jeyyar:
o wc deyken caldir..sessize alirlar,wc ye telle gider yada baska hatti vardir.en azindan icin rahatlar.
bende telde konuştuğunu düşünüyorum
benim elim çok hızlıdır valla şarjım yok hattımı teline takayımmı bi numara almam gerek derim,2 dakkada çat çat okurum mesajları kimsede çakmaz.
bu uyanıklığım sayesinde biçok şey öğrendim ve o kişiler arkadaşlarının bana ispiyonladıklarını düşündüler,araları bozuldukaydirigubbakcemile3
aaa kızın iyice kafasını karıştırdınız yahu:)
altı üstü adam çişe gidiyodur :)
öyle diyeyim öyle olsun inşallah...
eevet canım bnde oyle oldugnu dusunmuyorum ...ne kadar tuhaf bir dusunce yaa yok kendini tatmin etmeye gidiyo yok masturbasyon yapmaya gidiyo.. Bobrek sorunu vardir yada telefonda konusmaya gidiyo yada bir rahatsizligi vardir ammada fantazi sizinkisi
,,ya bu arada bu kadar irdeledim çocuğu ama benimde böbreklerim hızlı çalışır :)
ama konu erkek oldumu bir bit yeniği aramak elimde değil...
İyi düşünelim dicem, böbrekleri hızlı çalışıyordur dicem ama içimden gelen bu değil :)
Açıkçası benim aklıma birşeyler karıştırdığı geliyor... Telefonunu da alıp gidiyorsa..Benim için güvensizlik sebebidir :umursamaz:
canım bnmmmmmmmm olumunekankayizsmilecanımm arkadaşımmm :1hug:
bu çocuk sana hani deyemediği bazı şeyleri demek için tuvalette prova yapıyo olmasın kaydirigubbakcemile3
evet psıkolojık olarak tuvaletının geldıgını dusunuyordur belkı bılmıyorum ...bendede böyle bi sorun var yaa ama ben psikolojik olduguunu düşünüyorum ama bilemiycem
kaydirigubbakcemile3bencede dikkat et giderken telefonu masada bırakıyosa sorun yok yanındaysa şüphelenebilirsin ben eğer teli saklamıyorsa ben yanındayken gözü telde değilse ben dokununca telefonuna bakınca tepki vermiyorsa o insana ilk aşamada güvenebilirim en azından başka biri yok diye:))
bılmıyorrum ama ben onun yanında erahatca telefonla konusuyorum mesajda cekıyorum arkadaslarıma oda atabılır bırbırımıze mudhale edıcek hesap sorcak bır durummumuzu yok suanda saat bası wc gıtcegını sanmıyorum bunun ıcınbiriyle telefonla görüşmeye , ya da rahatça mesaj çekmeye gidiyor olabilir mi?
haha belkıde kaydirigubbakcemile3Tamam cırcır değil fantazide değil belkide sana söylemek isteyipte söyleyemediği şeyleri tuvalette ayna karşısında söyleyip duruyor olabilir sempatiksalakcinni
dogru soyluyorsun erkeklere guven olmaz herzaman tedbırı elde tutucaksın ama dedıgım gıbı aramızda bırıbrımıze mudahale edıcek bır durum yok ıstdıgını ypamakta ozgur suan sevgılı degılız tanımaya calısıyoruz bırıbımırımız hal boyleyken saat bası telefonla konusmaya gıtcegını sanmam dıkkat cekmesınden korkar oyle yapıyor olsa ..hic fantazi falan degil bence erkeklerin yalan ve bahane dunyalari ki bizimkinden genis.iyi niyetli dusununce saf yerine konuyorsun herzaman tedbirli olmak gerekir..
bu hafta bulusmadık uzun bır surede bulusma olmaz cunku sınavlarım var evde ders calısıcam ama tekrar bulsursak ılk ısım onu sormk olcak :)Konu sahibi,şakayla karışık sormayı denedin mi peki ?
bu hafta bulusmadık uzun bır surede bulusma olmaz cunku sınavlarım var evde ders calısıcam ama tekrar bulsursak ılk ısım onu sormk olcak :)