portakalcicegiii
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
beni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum
Ayy ben de hiç sevmem böyle. Vıç vıç mıç mıç ayy bunalıyorum. Açık açık konuş bence, liseli ergenler gibi takılmayalım de. :))beni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum
beni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum
tahminen 14-18 yaş aralıgında sevgilisi diğer türlüsü o erkek değildir zatenAdamın işi gücü yok mu ?
Çalışmıyor mu sevgiliniz ?
Siz bundan dayak yediniz diye ayrılmamış mıydınız
Konu aynı sözlük yazısı gibi değil mi
hani sözlükte başlık olur onu kendince tanımlarsın falan
Yoksa sadece bana mı öyle geldi
dimi? bu kadar ilgi fazla değil mi sizce? geç cevap verince de aldatıyormuşum gibi bir tepki veriyor. fotoğraf falan istiyor olduğum yerden.Herkesin derdi başka anam. Kimi ilgiden şikayet eder, kimi ilgisizlikten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?