- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
beni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum
+1Konu aynı sözlük yazısı gibi değil mi
hani sözlükte başlık olur onu kendince tanımlarsın falan
Yoksa sadece bana mı öyle geldi
ayrıldııım. annemi telefonla taciz etmeye başlamış annem de sen buraya gelene kadar idare et bari dedi. aslında çok iyi davranıyor dediğim gibi her dk arıyor soruyor dışarı dolaşmaya çıkmıyor benimle konuşmak için falan.. ama beni çok darlıyor, tokat meselesi hala içimde zaten....
Yani konuyu görmemle cevap yazmam arasında, ayrıldığınıda görmem arasında kaç saniye gitti bilmiyorum. Zamane gençliği işte. Bi tuhaf...ayrıldııım. annemi telefonla taciz etmeye başlamış annem de sen buraya gelene kadar idare et bari dedi. aslında çok iyi davranıyor dediğim gibi her dk arıyor soruyor dışarı dolaşmaya çıkmıyor benimle konuşmak için falan.. ama beni çok darlıyor, tokat meselesi hala içimde zaten....
Ben anlamadim o tokatin üstünü nasil örtüp kaldigin yerden devam ettin.
Soguyacagin yerde mesaj atmasina mi takildin.
Yine kafam allak bullak
Ben bosuna mi konustum diger konuda o kadar
Aman ne guzel akil vermis.Konu sahibinin annesi eve dönene kadar ayrılma idare et demiş
Aman ne guzel akil vermis.
Pes diyorum
Aynen bendeki de oyleadama ölüyom yazsam 5 saat sonra görür işinin yoğunluğundangaribim canı çıkıyor iş güçten. sizinki çalışmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?