sürekli mesaj atan sevgili

işsiz güçsüz işte

Ee daha ne istiyosun

Siz bundan dayak yediniz diye ayrılmamış mıydınız

ayrıldııım. annemi telefonla taciz etmeye başlamış annem de sen buraya gelene kadar idare et bari dedi. aslında çok iyi davranıyor dediğim gibi her dk arıyor soruyor dışarı dolaşmaya çıkmıyor benimle konuşmak için falan.. ama beni çok darlıyor, tokat meselesi hala içimde zaten....

Baristin mi kiz o tokat atanla

Bir garip ilişkiler yumağı
Anneniz de değişikmiş

sıkılmıyor musunuz?
sıkıldığım cok oluyo söylüyorum ama yok bazen frenlemeye calısıyo sadece kendini. Örneğin bes dk cvp vermesem telefona bakasım gelmiyo çünkü whatsapa msjları doldurmus ve aramıs normalden aramıs ve msj atmıs üstüne faceden msj atmıs... çıldırıyorm kavga edecek seviyeye geliyorum allahtan suan askeri ögrenci aksamdan aksama veriyolar telefonları bende rahat ettim :) senin ki de bu kadar mı

okul yıllarında lisede vs aslında en iyi sevgili tipide yaşlar geçince, iş güç vs hiç çekilmiyor böyleleri

ikimiz de üniversite okuyoruz 21 yaşındayız. adamın vize haftası geldi çattı hala ben senle konuşcam diyo ders çalışmıyo. ya bari bırak arkadaşlarımla vakit geçireyim onda da rahat bırakmıyor. 5dakikada bir arıyo nerdesin diye

Bende aynı dertten mustaribim
Çok can sıkıcı bir durum , bir de benim ki geç cevap verince de sıkıntı yaratıyor
Olsun , ben alıştım böyle de severim onu

sıkılmıyor musunuz gerçekten ya? her dk msj atmasında aslında bir problem yok ama aynı hızda benden msj bekliyor. atmayınca da sen nerdesin ne işler karıştırıyorsun diye kavga çıkarıyor.

sıkılmıyor musunuz gerçekten ya? her dk msj atmasında aslında bir problem yok ama aynı hızda benden msj bekliyor. atmayınca da sen nerdesin ne işler karıştırıyorsun diye kavga çıkarıyor.
Bazen gerçekten çok bunalıyorum
Ama ilgisizlikten iyidir diye düşünüyorum.
Ama senin yarım saat sonra yazmana rağmen çevrimiçi olupta mavi tik görmen çok tuhaf
İnsana yok artık dedirtiyor.
Hani normal buluştuğunuz da böyle şeylerden hoşlanmadığını alttan alttan laf sokarak belli etmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…