- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi portakalcicegiii
-
O normal degil o zAman. Hasta bir ruh halidimi? bu kadar ilgi fazla değil mi sizce? geç cevap verince de aldatıyormuşum gibi bir tepki veriyor. fotoğraf falan istiyor olduğum yerden.
Konu aynı sözlük yazısı gibi değil mi
hani sözlükte başlık olur onu kendince tanımlarsın falan
Yoksa sadece bana mı öyle geldi
Hayret, bunu da gördük. Şükürler olsun
Çalışmıyor mu ?
tahminen 14-18 yaş aralıgında sevgilisi diğer türlüsü o erkek değildir zaten
beni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum
Çünkü bir sözlükte de başlığım var. Önemli olan sorunum değil mi ya neden taktınız ki?
tahminen 14-18 yaş aralıgında sevgilisi diğer türlüsü o erkek değildir zaten
Ee daha ne istiyosunbeni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum
Al benden de o kadar herseyin fazlası zarar hiç ozlemeye fırsat bırakmayan sevgili bende de var.
Siz bundan dayak yediniz diye ayrılmamış mıydınız
Baristin mi kiz o tokat atanlabeni delirten sevgilidir. whatsapp'tan yazışıyoruz arada işim çıkıyor yarım saat sonra girebiliyorum bi bakıyorum çevrimiçi ve yazdığım anında mavi tık oluyor. beni strese sokuyor bu adam. sürekli konuşmak istiyor her dk arıyor mesaj atıyor baygınlık geçiriyorum
ayrıldııım. annemi telefonla taciz etmeye başlamış annem de sen buraya gelene kadar idare et bari dedi. aslında çok iyi davranıyor dediğim gibi her dk arıyor soruyor dışarı dolaşmaya çıkmıyor benimle konuşmak için falan.. ama beni çok darlıyor, tokat meselesi hala içimde zaten....
sıkıldığım cok oluyo söylüyorum ama yok bazen frenlemeye calısıyo sadece kendini. Örneğin bes dk cvp vermesem telefona bakasım gelmiyo çünkü whatsapa msjları doldurmus ve aramıs normalden aramıs ve msj atmıs üstüne faceden msj atmıs... çıldırıyorm kavga edecek seviyeye geliyorum allahtan suan askeri ögrenci aksamdan aksama veriyolar telefonları bende rahat ettim :) senin ki de bu kadar mısıkılmıyor musunuz?
okul yıllarında lisede vs aslında en iyi sevgili tipide yaşlar geçince, iş güç vs hiç çekilmiyor böyleleri
Bende aynı dertten mustaribim
Çok can sıkıcı bir durum , bir de benim ki geç cevap verince de sıkıntı yaratıyor
Olsun , ben alıştım böyle de severim onu
dimi? bu kadar ilgi fazla değil mi sizce? geç cevap verince de aldatıyormuşum gibi bir tepki veriyor. fotoğraf falan istiyor olduğum yerden.
Bazen gerçekten çok bunalıyorumsıkılmıyor musunuz gerçekten ya? her dk msj atmasında aslında bir problem yok ama aynı hızda benden msj bekliyor. atmayınca da sen nerdesin ne işler karıştırıyorsun diye kavga çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?