Sürekli milletin orasına burasına bakan adam

Konu açmaya değmez. Göndersin gitsin.

Bunu buraya sormanız hata. Bi sapıkla devam etmek istiyorsa buyursun etsin.
en nefret ettigim şeydir yanında kız arkadası vs.olan birinin gözlerinin fıldır fıldır olması..

Canı isterse şimdilik affetsin..evlensin düğünde damadın gözü pastayı değil fındık fıstıkları keserken artık balayındada hastaneye sapıklıktan yatırsın..refakatçisi olsun...hazır hastanedeyken oda poposunu büyütsün...şans zinciri diye ben buna derim...

Düşüncelerin sözlerine ,sözlerin davranislara dönüşür.ilk aydan bunları söyleyen ilerde neler yapmaz?Bu aylık ilişkinin neyinden bu kadar vazgeçemiyor arkadaşınız ?Tuvalete gitmek isteyen biri icin de beş saat durmamak bence şiddetin bir şekli

Kesinlikle anormal. Bende tuhaf buldum. Söyledim anlamiyor duymuyor gibiydi dedi

Neden alımlı ve herkesin donup bir daha baktigi bırı hem tipsiz hem gozu dısarda bırıyle beraber olup, bunu dert edip konu actırır kı?
Ayrılmak varken?
Alımlı ve herkesin donup baktigi bırı olmak cokta onemlı degıl, biraz kendimize saygı duyarsak bence dunyanın en guzel kadını oluruz zaten.

Sizofreni hastasi olabilir.Akrabam vardi.Uzun yillar evli kaldilar.Artik evli degiller cunku kadin öldü.Bu yeterli gelir sanirim.Adam gercekleri kafasinda kuruyo lafi bile yeterli.Ya da ilacini sakliyo.

Sizofreni hastasi olabilir.Akrabam vardi.Uzun yillar evli kaldilar.Artik evli degiller cunku kadin öldü.Bu yeterli gelir sanirim.Adam gercekleri kafasinda kuruyo lafi bile yeterli.Ya da ilacini sakliyo.
Evet kafasında başka bir dünya yaşıyor dedi. Bence de şizofreni. İlacını saklıyormuş ve senin hasta olduğunu anladım diyince çok tedirgin olmuş

Şimdi ayrılmasa en geç iki hafta sonra ayrılırdı zaten.
Adamdan ben tiksindim burada.

Aynen. Adamın bunca hareketinden sonra arkadasınızın, adamın üzerine kusması gerekirken hala acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyor olması hiç sağlıklı gelmedi bana. Arkadasınız standartlarını biraz daha yüksek tutarak daha kaliteli insanlarla ilişki kurmalı. Bu arada milletin orasına burasına bakması yaşadığı psikolojik sorundan dolayı değil; bunun farkındadır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…