sürekli misafir!!

İçinde misafir bulunan evde melekler ayakta durur diye bir hadis var .. Haftada bir gelmeleri bence seni rahatsız etmemeli.. Haftanın her günü gelmelerinden iyidir .. Seninde elbette kafa dinlemeye ihtiyacın var ama bunu şikayet olarak gormen garip geldi.. Sana zahmet vermiyorlarsa geç odana kitap oku müzik dinle başka şeylerle meşgul ol .. Bi sure böyle dene biraz daha rahat olur kafan

İçinde misafir bulunan evde melekler ayakta durur diye bir hadis var .. Haftada bir gelmeleri bence seni rahatsız etmemeli.. Haftanın her günü gelmelerinden iyidir .. Seninde elbette kafa dinlemeye ihtiyacın var ama bunu şikayet olarak gormen garip geldi.. Sana zahmet vermiyorlarsa geç odana kitap oku müzik dinle başka şeylerle meşgul ol .. Bi sure böyle dene biraz daha rahat olur kafan

Annenle konuş istersen, mesela Bikaç haftasonu misafir gelmeden çıkın, annenle güzel vakit geçirin.
Annenizin arkadaşları, kapıya gelip aradıklarında, biz bugun program yaptık, dışarda kızımlayız filan der. Gelmeden önce arayıp sorarlar artık.

Iyi aksamlar hanimlar
Benim sorunum her hafta sonu misafirin gelmesi yani genelde cuma cumartesi.
Ben annemle kaliyorum yani evde baba gibi birsey olmadigi icin sanirsam annemin arkadaslari dahada rahatlikla gelip oturuyorlar.
Genelde aksam 7 gibi gelirler ve 11den asagi eve gitmezler. Ben bazen yanlarinda oturup sohbet ederim bazende o sohbetlerden sıkılip odama cekilirim ama yani mesela isten dolayi zaten tv izleyemiyorum e ksc haftadir hafta sonlari bile izleyemiyorum bu bir ornekti.
Kendilerini cok severim ama iste belli zaman sonra sıkılıyor insan.
Mesela cuma oldugunda annemin telefonlari susmaz hepsi gelmek ister bazende kapinin onunde bekleyip ararlar kapindayim evdemisin diye. kisacasi bizim evde erkek yok diye burayi bulusma noktasi yapmislar.
Az once yine geldiler ve ben artik sinir oldum anneme kizdim sınır koy diye sanki burasi cafe herkes burda bulusuyor diye. Cok kizdi bana ne yapayim diye arayip duruyorlar diye E annemde hayir diyemiyor kimseye birde arka arkaya aradiklarinda kendisini zorunlu hissediyor. Bazen zamanimiz yok evde degiliz dedigimizde birkac saat sonra tekrar ariyorlar eve geldinmi diye.
2-3 saat otursalar hadi neyse ama 4saatten asagi gitmiyorlar
Yoksa benmi cok anlayissizim?? Ne yapabilirim? Bu arada yasim 23
Özellikle girdim cevap yazmak için. Aynı bizim ev benimde
Iyi aksamlar hanimlar
Benim sorunum her hafta sonu misafirin gelmesi yani genelde cuma cumartesi.
Ben annemle kaliyorum yani evde baba gibi birsey olmadigi icin sanirsam annemin arkadaslari dahada rahatlikla gelip oturuyorlar.
Genelde aksam 7 gibi gelirler ve 11den asagi eve gitmezler. Ben bazen yanlarinda oturup sohbet ederim bazende o sohbetlerden sıkılip odama cekilirim ama yani mesela isten dolayi zaten tv izleyemiyorum e ksc haftadir hafta sonlari bile izleyemiyorum bu bir ornekti.
Kendilerini cok severim ama iste belli zaman sonra sıkılıyor insan.
Mesela cuma oldugunda annemin telefonlari susmaz hepsi gelmek ister bazende kapinin onunde bekleyip ararlar kapindayim evdemisin diye. kisacasi bizim evde erkek yok diye burayi bulusma noktasi yapmislar.
Az once yine geldiler ve ben artik sinir oldum anneme kizdim sınır koy diye sanki burasi cafe herkes burda bulusuyor diye. Cok kizdi bana ne yapayim diye arayip duruyorlar diye E annemde hayir diyemiyor kimseye birde arka arkaya aradiklarinda kendisini zorunlu hissediyor. Bazen zamanimiz yok evde degiliz dedigimizde birkac saat sonra tekrar ariyorlar eve geldinmi diye.
2-3 saat otursalar hadi neyse ama 4saatten asagi gitmiyorlar
Yoksa benmi cok anlayissizim?? Ne yapabilirim? Bu arada yasim 23
He he aynı bizim ev. Ben evlendim kurtuldum. Ciddi kavgalar ettik annemle.kardesim de çok şikayetçi. Akşam gelirsin ayaklarını uzatıp yatamazsin tv karşısında. Benim annem de dul ve bi dul teyzem de bizde kalıyor. Bi gece evde bi saydım tam 8 dul vardi☺dalga geçerim dul hane diye.bizde erkek olmadığı için ev yolgecen hani olmuştu. Sonra düşündüm ben gidince annem yalnız kalcak onlar yoldaş oluo dedim.sen kendi düzenini koyunca istediğin gibi yaşarsın. Şimdi bırak annene yoldaş olsunlar.

Zor bir durum her hafta aynı insanları ağırlamak başlı başına bir iş.insan utanır devamlı gitmeye

Ben olsam bende rahatsiz olurdum.
Evde erkek olmadigi icin boyle yapiyorlar belli. Size topaniyorlar.
Ama yemeleri icmeleri yine annenden cikiyor. Anneniz calistigini bunlarami yedirsin ihtiyaclarinizimi gorsun?

Kocalari var ama dul kadın gibi tek başına akşam oturmasina mı geliyorlar?

Ya bi kere tek taraflı gelen misafire gıcık olurum bi kere geldiysen ikincide de sen çağır dimi boru mu bu temizlik yapıyosun masa hazırlıyosun çay servisi hizmet yapıyosun e bide sen git dimi"annen için diyorum. Madem razıysada ben evde yokken gündüz çağır, oturun anne dersin annen çalışıyor mu bu arada?

Vallahi ben düşüncesizlik ettiğini düşünmüyorum, sonuçta senin yaşın kaç olursa olsun (ki zaten küçük değil yaşın ama öyle olsa bile anlamında dedim) evinizde birlikte yaşıyorsanız senin de söz hakkın olabilmeli, ve devamlı misafir olmamasını isteyebilmelisin.

Annene karışma diyenler evliyse tam olarak aynı şey olmasa da eşlerinin her haftasonu misafir kabul ettiğini, zaten haftaiçi çalıştıkları için hiç dinlenemedikleri gibi haftasonu da doğru düzgün kafa dinleyemediklerini bir düşünsün, biraz empati yapmayı denesin bence
Cok haklisin

Back
X