Dogru soyluyor olumsuzlugun yazimindanda belli olumlu dusun herseyi inan camasir makinesinin ozelligi cok onemli birsey degil onceden konusulmasi bile degisik gider alirsin kavgalik bir durum yok.neden boyle ben de bilmiyorum... Fevri cıkıslar yaptıgımı farkediyorum gunduz ona bunu anlatıyorum affediyor. Aksam oldu mu ses tonu olsun konusması olsun birseyler yanlıs geliyor... Bir konu acıyorum benden farklı dusundugu zaman ve fikrini savundugu zaman benim hic sabrım kalmıyor... O da hep basit seylerle bizi bitirdin diyip durdu,Allah basına buyuk dert vermemis bunlara takıp dur bakalım sen daha diyor.
Bence kendi kendinize eksikliklerini tekrar edipte gözünüze sokmayın bunu yaparsanız tabii ki soğursunuz. İyi yönlerine odaklanın..önceden kısıtlı zamanda da olsa gorusurduk, simdi hic gelmeye bile tenezzul etmiyor. hem iş, hem gece senin bana yuklenmelerin yuzunden sinirden uyuyamamam, hem de oruc yuzunden ben zaten bittim diyor bana, sen daha supriz bekliyorsun diyor... Teyzemle ilgili dusunduklerini affettikce kudurdun diyip iyice delirdi bugun...
Normalde cok seviyoruz birbirimizi ama ben birsey diyince onun baska birsey demesine dayanamıyorum... Zaten ilgi yok ozen yok, o da bir haftadır her yanlısı yaptın bırak da kendime geleyim diyor...
Adam bitirmiş zaten ,geçmiş olsun ..Hemen konuya giriyorum...
- Sevgilim telde babamla birsey konusurken konuyu biliyormus gibi babana suraya suraya gidiyorum mu dedin diye sordu, buna sinirlendim kavga cıktı.
- Teyzesi ile ilgili olayı zaten yazmıstım onceki konuda, o konuda ertesi gun affetti.
- Çamaşır makinesinde ben bir özellik istiyordum alınacağı zaman, bugün o ozellik nasıl birsey belki onla olanı alamayız dedi, kavga cıktı.
- Bana hic supriz yapmayan birisi, hicbir sekilde hediye almayıp supriz yapmıyor.
- Sesini duymaya bile tahammulum kalmıyor, gun icinde mutluysam aksamları cok mutsuz oluyorum tam sorun ne ben de bilmiyorum...
Bu arada hediye olarak altın kolye, telefon,kazak, mont, canta vs aldı ama ya hep gec aldı ya da ben diyince aldı. Bugün artık iyice delirdi bir olaydan sonra, tamamen bitirdik sanırım. O cidden psikologluk oldugumu, mutsuz olmaya saldırmaya yer aradıgımı soyleyip duruyor. En ufak bir konuyu konusmaktan bile acizsin diyip hep onu sucladıgımı ustune gittigimi soyluyor. Ben bu ilişkiyi bitirmeyi dusunuyorum peki ya sizce?
Zorla aldırdığın çiçeğin verdiği haz kaç dakika ? Ben olsam utanırdım :/ sürekli bir beklenti içerisinde olma durumu da ayrı bir utanç konusu ..O genelde sakindir tek kızdıgı sey dekolte giyinmem giyinirsem ona laf eder,onu da bir kez der bir daha bunu giyme kıskanıyorum diye biter... Genelde ilk ben konu acıyorum, benim zorumla bana cicek aldı o bile agırıma gidiyor, hediyelere ozenmedi gec gonderdi... O hic dayanamıyor artık cift karakterli olduguma kadar getirdi konuyu... Cicek konusuna mesela kafamı takmısım, dusundukce aglıyorum ve ona kufur yazdım mesajda bugun... Cocuk avutamam diyor ilişkimiz ciddiydi ama su an bitecek gibi duruyor.
Ne güzel demiş ..bir mesaj atıp tebriklerimi iletirsen sevinirim :)neden boyle ben de bilmiyorum... Fevri cıkıslar yaptıgımı farkediyorum gunduz ona bunu anlatıyorum affediyor. Aksam oldu mu ses tonu olsun konusması olsun birseyler yanlıs geliyor... Bir konu acıyorum benden farklı dusundugu zaman ve fikrini savundugu zaman benim hic sabrım kalmıyor... O da hep basit seylerle bizi bitirdin diyip durdu,Allah basına buyuk dert vermemis bunlara takıp dur bakalım sen daha diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?