Sürekli Mutsuzluk

Karim olsan varımı yoğumu üstüne yapıp isssiz bir adaya göç ederdim ki peşime düsemeyesin :))) evlerden ırak

Zirp pirt hediye beklenmez ki.

Siz ona karsilik olarak ne aliyorsunuz?

Mesela o size telefon aldiginda sizde ona markali bir saat aldiniz mi?

Bilmiyorum benim kafa yapim biraz farkli. Sevgilim bana telefon alsa ya kabul etmezdim ya da en az telefon degerinde baska bir hediyeyle karsilik verirdim.

canım sıkkın lutfen yorumlara dikkat edelim zaten gucum yok... Ben calısmıyorum onun isi var ben de ona hediye aldım onunki kadar pahalı olmasa da... Konu hediye degil zamanında veya ben demeden bunları dusunmemesi...
Zaten herseyi gectim hicbirsekilde tahammulum kalmamıs bugunden sonra onun da bitmistir.

Kusura bakmayin sirkelenip kendinize gelmeniz lazim.

Ben calismiyorum o calisiyor o yuzden durmadan bana hediye alsin.

Var mi boyle bir mantik ya hu?

Babaniz hergun eve gelirken size pahali hediyeler mi getiriyor?

Baba evladina yapmazken elin adamindan ne bu beklenti?

Su hayatta mutlu olmak istiyorsaniz beklentilerinizi dusurun.

Hayat hep birilerinden bir sey beklemekle gecmez.

Ha birde bilmem ne ozellikli camasir makinesi babanizin evinde var mi?

Daha evleneceginiz bile kesin olmayan bir insandan istiyorsunuz olmayabilir deyince kavga cikartiyorsunuz?

konu cidden hediye degil, yanıma supriz diyerek gelse ona da razıyım ufacık cicekle gelse aramızdaki sorunları bitirelim dese ona da razıyım. Ona kalırsa da hata yapan ustune giden ben oldugum icin onursuzluk olarak gorur hayatta yapmaz ama bende cok birikti bu durum... O da bekliyor ki ben daha duzgun davranayım daha sakin olayım...

Evlilik için henüz yeterli olgunluğa ulaşmış gibi görünmüyorsun konu sahibi bi kaç sene daha bekle sen derim ben

Teyzesi ile ilgili olayın konusunu çarşamba açmıştınız, cidden şu 2-3 gün içinde bu kadar tazeyken hediye, sürpriz mi beklediniz? İnanamıyorum size, yorumlara dikkat edelim canım sıkkın yazmışsınız ama kusura bakmayın sizin silkelenmeye ihtiyacınız var. Bu kafayla sadece bu değil hiçbir ilişkiyi sağlıklı yürütemezsiniz zaten.
Bir konu acıyorum benden farklı dusundugu zaman ve fikrini savundugu zaman benim hic sabrım kalmıyor...
Şu cümle hele,adam her dakika sizinle aynı şeyi düşünemez, sevgili mi arıyorsunuz yanında yoksa kafa sallayan süs köpeklerinden mi.
Ayrılsanız da ayrılmasanızda kendinizi törpülemeye çalışın böyle mutlu olamazsınız.
Bu arada hediye olarak altın kolye, telefon,kazak, mont, canta vs aldı ama ya hep gec aldı ya da ben diyince aldı.
Eşimle evlenmeden önce 5 yıllık beraberliğimiz vardı, şu saydıklarından olsa olsa sadece 1-2 tanesini aldı bana, hiç istemedim ya da beklemedim. Sevgiyi aramanın daha güzel yolları var, hayata bakış açınızı değiştirin.

bu adam sizden soğusun diye her şeyi yapıyorsunuz, sonra da ilgilenmiyor diye şikayet ediyorsunuz.

Teyze konusuna girmiyorum bile ben olsam asla affetmezdim sizin gibi davranan birini...
Çamaşır makinasının bilmem ne özelliğini istiyorsanız söylersiniz babacığınıza alır... bu yüzden kavga çıkarmak neden?
Niyeyse hep bir maddi konu var sizin hayatınızda...
ikram edilmeyen meyve, alınmayan hediye, çamaşır makinasının özelliği...
Bence sevmenin ne olduğu konusunda fikriniz yok, yaşadığınız şey değil çünkü...
Ayrılın yolunuza bakın. Toplumun selameti için olgunlaşana ve karakteriniz oturana kadar biriyle birlikte olmayın.

Sizde evlenecek olgunluk yok.
91liyseniz küçük de değilsiniz ama yok o olgunluk.

Kendinize zaman verin, hatta ilişki yaşamak için bile kendinize zaman verin.

Evlenirseniz nasıl bir evlilik olacak tahmin etmek zor değil.

Sevgiliniz bencede dogru soyluyor. Cok sebep aramayin. Sesine tahammul edemiyorum diyerek butun durumu ozetlemissiniz. Ozgur birakin adami bence.

Kusura bakmayın ama sizinle ömür geçmez yazdığınız konuların hiç birinde mantık yok... Lütfen biraz olgun düşünün yoksa çok yipranirsiniz... Bence yaşadığınız ilişki de hiç sağlıklı değil sanırım erkek arkadaşn da durumun farkında. .. Geçmiş olsun ne deyim

Seni az çok anlayabiliyorum. erkek arkadaşım da benim kadar ince düşünen biri değildir. ben söylemeden aklına gelmez bir şeyler çoğu zaman. bazen söylediğin bir söze sergilediğin davranışa verdiği cevap bile yetersiz gelebiliyor. sevdiğin insanla her şeyi içine sine sine doya doya yaşamak istiyorsun. söylediğinde ya kavga çıkıyor ya da söylediğin için yapmış olmak için yapıyor gibi oluyor mutlu olamıyorsun. ben düşünüyorum o nasıl düşünemiyor diyorsun kendi kendine. işte bunları takıntı yapınca meyveden makinanın özelliğine kadar sorun etmeye başlıyorsun. ya onu olduğu gibi kabul ediceksin görmiyceksin bunları ya da ilişkini bitireceksin. zamanla da öğrenebilir bu arada yeterli sabrın ve sevgin varsa.

senle evlenmeyi düşünmesi bile adama acımama yetti.
senle ömür geçmez !! net

Bence de ayrıl karşı taraf mutlu olmayı hak ediyor ağzı ile zorla hediye aldırmaya çalışanlara uyuz olurum o ne öyle kii o düşünüp almadıktan sonra ne değeri var ağzın ile istediğin şeyin gelmesi hem de çok acizlik bir durum bana göre

Yaşında küçük değilmişki daha olgun düşünmen gerekiyo galiba baya bi takıntılısın sen böyle mutlu olamazsın bırak almasın bnde senin gibiydim söylüyodum öyle alıyodu ozamanda önmi kalmıyodu artık söylemiyorum kendi düşünüp alıyo çünkü baskı olunca yapmak istediklerini bile yapmak istemiyolar biraz rahat ol önemseme hiç bişeyi olacağı varsa olur canım bnm

Calisin.
Kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olur.
Dünyamıza girince mantiginiz işler belki.

Diğer konularınıza da baktım. Sözlünüz çok sabırlı insanmış bu zamana kadar katlandığına göre. Kavga çıkarmak için bahane arıyorsunuz galiba. Yazık ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…