- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Karim olsan varımı yoğumu üstüne yapıp isssiz bir adaya göç ederdim ki peşime düsemeyesin :))) evlerden ırakben onu seviyorum ama ondan bekledigim sey gelsin surpriz yapsın ne olursa olsun artık... Onun da dedigi fırsat mı veriyorsun insanın dusunmesine her gun sorun cıkarıyorsun diyor, mesela yarın bulusucaktık insanda istek mi bıraktın simdi diyor? O teyzemle ilgili dusundugun seyden sonra bırak supriz yapmayı, ayrılsam haklıyım farkında mısın biraz bana zaman ver de kendime geleyim diyor. Belki haklı ama ben beklemekten sıkıldım, ufacık hediye bile alsa mutlu olcam... Onun da dusuncesi kesin sudur, bu kadar ustume gelip sorun cıkardıgı icin hediye almayı onuruna yediremez... Konusurken guzel konusuyoruz aslında bir yerden kavga patlayana kadar...
Karim olsan varımı yoğumu üstüne yapıp isssiz bir adaya göç ederdim ki peşime düsemeyesin :))) evlerden ırak
canım sıkkın lutfen yorumlara dikkat edelim zaten gucum yok... Ben calısmıyorum onun isi var ben de ona hediye aldım onunki kadar pahalı olmasa da... Konu hediye degil zamanında veya ben demeden bunları dusunmemesi...
Zaten herseyi gectim hicbirsekilde tahammulum kalmamıs bugunden sonra onun da bitmistir.
Şu cümle hele,adam her dakika sizinle aynı şeyi düşünemez, sevgili mi arıyorsunuz yanında yoksa kafa sallayan süs köpeklerinden mi.Bir konu acıyorum benden farklı dusundugu zaman ve fikrini savundugu zaman benim hic sabrım kalmıyor...
Eşimle evlenmeden önce 5 yıllık beraberliğimiz vardı, şu saydıklarından olsa olsa sadece 1-2 tanesini aldı bana, hiç istemedim ya da beklemedim. Sevgiyi aramanın daha güzel yolları var, hayata bakış açınızı değiştirin.Bu arada hediye olarak altın kolye, telefon,kazak, mont, canta vs aldı ama ya hep gec aldı ya da ben diyince aldı.
Seni az çok anlayabiliyorum. erkek arkadaşım da benim kadar ince düşünen biri değildir. ben söylemeden aklına gelmez bir şeyler çoğu zaman. bazen söylediğin bir söze sergilediğin davranışa verdiği cevap bile yetersiz gelebiliyor. sevdiğin insanla her şeyi içine sine sine doya doya yaşamak istiyorsun. söylediğinde ya kavga çıkıyor ya da söylediğin için yapmış olmak için yapıyor gibi oluyor mutlu olamıyorsun. ben düşünüyorum o nasıl düşünemiyor diyorsun kendi kendine. işte bunları takıntı yapınca meyveden makinanın özelliğine kadar sorun etmeye başlıyorsun. ya onu olduğu gibi kabul ediceksin görmiyceksin bunları ya da ilişkini bitireceksin. zamanla da öğrenebilir bu arada yeterli sabrın ve sevgin varsa.Hemen konuya giriyorum...
- Sevgilim telde babamla birsey konusurken konuyu biliyormus gibi babana suraya suraya gidiyorum mu dedin diye sordu, buna sinirlendim kavga cıktı.
- Teyzesi ile ilgili olayı zaten yazmıstım onceki konuda, o konuda ertesi gun affetti.
- Çamaşır makinesinde ben bir özellik istiyordum alınacağı zaman, bugün o ozellik nasıl birsey belki onla olanı alamayız dedi, kavga cıktı.
- Bana hic supriz yapmayan birisi, hicbir sekilde hediye almayıp supriz yapmıyor.
- Sesini duymaya bile tahammulum kalmıyor, gun icinde mutluysam aksamları cok mutsuz oluyorum tam sorun ne ben de bilmiyorum...
Bu arada hediye olarak altın kolye, telefon,kazak, mont, canta vs aldı ama ya hep gec aldı ya da ben diyince aldı. Bugün artık iyice delirdi bir olaydan sonra, tamamen bitirdik sanırım. O cidden psikologluk oldugumu, mutsuz olmaya saldırmaya yer aradıgımı soyleyip duruyor. En ufak bir konuyu konusmaktan bile acizsin diyip hep onu sucladıgımı ustune gittigimi soyluyor. Ben bu ilişkiyi bitirmeyi dusunuyorum peki ya sizce?
O genelde sakindir tek kızdıgı sey dekolte giyinmem giyinirsem ona laf eder,onu da bir kez der bir daha bunu giyme kıskanıyorum diye biter... Genelde ilk ben konu acıyorum, benim zorumla bana cicek aldı o bile agırıma gidiyor, hediyelere ozenmedi gec gonderdi... O hic dayanamıyor artık cift karakterli olduguma kadar getirdi konuyu... Cicek konusuna mesela kafamı takmısım, dusundukce aglıyorum ve ona kufur yazdım mesajda bugun... Cocuk avutamam diyor ilişkimiz ciddiydi ama su an bitecek gibi duruyor.
Calisin.canım sıkkın lutfen yorumlara dikkat edelim zaten gucum yok... Ben calısmıyorum onun isi var ben de ona hediye aldım onunki kadar pahalı olmasa da... Konu hediye degil zamanında veya ben demeden bunları dusunmemesi...
Zaten herseyi gectim hicbirsekilde tahammulum kalmamıs bugunden sonra onun da bitmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?