- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
İnşallah öyle olur .
Çok sagolun.
Pskiyatrden yardım almam gerekiyor mu acaba
gündelik hayatını ,yakınlarınla ilişkini kötü yönde etkilemiyorsa gerek yok bence pskiyatriye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyle olur .
Çok sagolun.
Pskiyatrden yardım almam gerekiyor mu acaba
Kanim isindi evet ama 1 yildir hergun düşünüyorum ben bu kadini .
Bebeği olursa diye patik oruyorum ...
gündelik hayatını ,yakınlarınla ilişkini kötü yönde etkilemiyorsa gerek yok bence pskiyatriye
sen kaç yaşındasın ve evlimisin canım merak ettim. garip bir saplantı gibi. kesin bilinç altında bir şey vardır. bence psikoloğa git.
21 yasindayim bekarim ..
ergenlik psikolojisidir derdim ama ergenliği de geçmişsin bence kesin bilinç altı ile ilgili bir durum. bence psikoloğa git. ama psikiatri demiyorum. psikolog.
1- K.ı.s.k.a.n.ç.l.ı.k
2- Kıskançlık nedeniyle oluşan merak..
3- Merak nedeniyle oluşan görüşme isteği..
4- Boşluktan (dertsizlikten) dolayı sürekli düşünme/kurma/onu büyütmek..
5- Fazla görüşme imkanıda yoksa tam olarak tanıyamadığın için kafanda ona hayal ettiğin bir ruhu giydirmek..
6- Sonuç=Sen..
Bence çözüm=Ortam oluşturarak sık sık görüş, karakterini çözmeye başlayıp senin düşündüğün gibi olmadığını görünce bu durumda düzelecektir..
Saygılar..![]()
Bu konuyu takip ediyorum. Dunden beri sormak istedim. Kimse de sormamis.
Bu kizi baskalarindan kiskaniyor musun? Oyle bir sahiplenme var mi?
ceylinim bu ne yahu :)
onunla biraz zaman geçirsen belki o kadar da mükemmel biri olmadığını anlar normalleştirirsin.
kuzenine daha önceden olan bi ilgin mi vardı ?
tamamen aşırı beğeniden kaynaklanıyor, onun gibi olmak istiyosun, yaşadıklarından kendinde de bişeyler buluyosun, kıskançlık olduğunu düşünmüyorum kıskansan çünkü onla konuşmak istemezsin, paylaşmak istemezsin...geçicidir, belki özgüven eksikliğinden kaynaklıdır, bilinçaltının oyunları olabilir bence daha fazla bu konuda da yorum alma farklı şeyler aklına takılmasın.. yapman gereken iyi bi psikolog bulup randevu alman...![]()
Ellerine yüreğine saglik.Ceylinim bu konuyu rahatça açman güzelce açıkça ifade edişin ,kendinle barışık ,kendinle dalga geçebilen (güçlü), sığ olmayan ve iyi niyetli olan birini gösteriyıor.İsteyerejk yaptığın birşey değil çünkü..Yorumların hepsini okumadım ama ters yorum yapan d aolmuştur.Bravo diyorum sana..Bence sen bunu atlatacaksın.Eminim sen o bayandan daha çok ve daha güzel özelliğie sahipsindir.Olur böyle bazı insanlara kanımız biraz fazla kaynar.Seninki dozunu kaçırmış.Bence biraz boş zamandan,etrafındaki insan boşluğundan,kaçarak evlendiler ve yakınında cereyan ettiler..Bu sana güzel bir aşk gibi geldi...Sürekli yakınında olduğun için daha fazla aklına geldi..Belki sevgilinden eksik hissetitğin şeyler var..Belki kzıın güzelliğine hayran kaldın..Dahasını bilmediğim için bukadar söyleyebiliyorum...Kendine bir çıkış yolu bulacağını düşünüyorum ben...O kadar akıllı olduğunu hissediyorum..Olmadı uzaman yardımı alırsın.Obsesyon ilaçları verir sen de bu takıntıdan kurtulursun.
Aman ceylinim kaçmış da iyi bir şey mi yapmış...Cahil cesareti işte..