• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli övünen görgüsüz arkadasım delirtti!

şimdi sen doğurunca seni bırakıp çocuguna saracak.çocukları kıyaslayacak.ne söylesen ben şöyle yapıyodum çocugum böyleydi sen neden yapmıyosun diyecek.o yüzden sen şimdiden arayı aç sonra anneliğini sorgulatır bu kadın senin.

Takma arkadaşım gül ,geç.Benim de bir arkadaşım vardı benden 1 yıl sonra bebeği oldu.Hep bana akıl verdi durdu:Asla sezaryen yapmamalıydın,bebeği emziğe alıştırmamalıydın,şu mamadan başkasını kullanmamalıydın...Neler neler.Hepsine eyvallah dedim geçtim.Ama kendisi de bende eleştirdiklerini yapmak zorunda kaldı.En son çocuğunu övüp de "Ben doğurdum mu böyle çocuk doğururum." dediği an arkadaşlığımızın bittiği andı.Açıkçası eksikliğini hiç de hissetmiyorum.Sen de rahat ol arkadaşım.Kasma kendini o kadar.

şimdi sen doğurunca seni bırakıp çocuguna saracak.çocukları kıyaslayacak.ne söylesen ben şöyle yapıyodum çocugum böyleydi sen neden yapmıyosun diyecek.o yüzden sen şimdiden arayı aç sonra anneliğini sorgulatır bu kadın senin.

ay canım okdr dogru dıyosunki. daha doğmamış cocugumla kendı cocugunu kıyaslıyo zaten.artık dogunca neler olur bılemem. uzak durucam zaten ya artık bıttı yanı. moralımı bozuyo canımı sıkıyo , onun sevıyesıne dusup cvp vermıyorum ama cvp vermeyıncede kendı kendımı yiyorum. o yuzden muhatab olmamak en ıyısı.

Takma arkadaşım gül ,geç.Benim de bir arkadaşım vardı benden 1 yıl sonra bebeği oldu.Hep bana akıl verdi durdu:Asla sezaryen yapmamalıydın,bebeği emziğe alıştırmamalıydın,şu mamadan başkasını kullanmamalıydın...Neler neler.Hepsine eyvallah dedim geçtim.Ama kendisi de bende eleştirdiklerini yapmak zorunda kaldı.En son çocuğunu övüp de "Ben doğurdum mu böyle çocuk doğururum." dediği an arkadaşlığımızın bittiği andı.Açıkçası eksikliğini hiç de hissetmiyorum.Sen de rahat ol arkadaşım.Kasma kendini o kadar.

a aaa terbıyesıze bak:53: o nası bi laf oyle. ıyı yapmışsın arkdasım , böyle konusan insandan arkadasta olmaz hayırda gelmez.:19:

sana yaptığının aynısını sen de ona yap :9::9:

hyr diyecem orda senınde fotonu görduk varil gbi olmuşsun o ne hal öyle diye ama sevıyesıne dusmek ıstemıyorum onun gıbı basıtlesmek ıstemıyorum . ben kılomuda cocugumuda kımseyle kıyaslamam nıye kıyaslıyımki gıcık yaa. ama dvm ederse lafı yicek..yeter yani

merhaba arkadaslar.
Benım cocukluktan gelen bı arkadasım var, cok samımıydık hergun beraberdık aynı gunlerde evlendık o başka ben başka yerlerdeyız şimdi.
Aynı zamnda evlendgmz ıcın dugun hazırlıklarımız fln hep beraber yaptık , o zamanlardada hep bi kıyas içindeydi.onun aldıgı hersey en kalıtelısı en guzelı en kullanışlısıydı (benım aldıklarımın yarısı etmezlerdı kalıte bakımından o ayrı) neyse bı sekılde sorun etmedım şimdide bebegı oldu, bende hamıleyım ,onunki 6 aylık.
Telefonda gorusuyoruz ama sık sık araşmıyoruz.şimdide sureklı bebegı övmeler hamılelik kılolarıyla kıyaslamalar, bugun konustuk gene anlatayım sıze ama cıldrdım yemek yapıyodum ne yemegım bişeye benzedı sinirimden delirdim ya yettı artık.
Ben o hamıleyken fotograf ıstemıstım goreyım senı dıye gondermedı, benden fotograf ıstedı hemen gonderdım.ben 6aylık hamıleyım ve sadece 5 kilo aldım , herkes cok sasırıyo hıc bellı deıl hamılelgın fln dıyo (normaldede ince uzun boyluyum zaten) kendısının dogumdan 5 ay sonraki fotografını gordum tesadüff ve aşırı şiş ve kılolu gorunuyodu şok olmuştum, bana telefonda dıyokı cok kılo almışsın ben 5 aylıkken 1 kılo almıştım dıyo resmen yalannn. Hamılelgmde 15 kilo aldım dıyo e 4 ayda 14 kılomu aldın bu nedır yanı. Ben kılo komplexı olan biri deilim 20 kıloda alsam cabuk verrım yapım öyle cunku ama boyle yalanla benı kendıyle kıyaslamasına cok sınırlendım.
Bıde sureklı bebgı cok akıllıymıs, herseyde önde gıdıyomus 4aylık dişi cıkmış 6 aylık yuvarlanmayı öğrenmış, yanı övunme modunda sureklı 6aylık cocugun aklını ne bıleceksın matematık problemımı cözdürdün ya abarta abarta konuşmalar. Off uzun oldu ama bidaha ararsa ne yapsam ters bişeyde söylemek ıstemıyorum yanlış anlaşılmamak icin ama artık bıktım yanı:50:

arkadaşında derin bi eziklik kompleksi var !

merhaba arkadaslar.
benım cocukluktan gelen bı arkadasım var, cok samımıydık hergun beraberdık aynı gunlerde evlendık o başka ben başka yerlerdeyız şimdi.
aynı zamnda evlendgmz ıcın dugun hazırlıklarımız fln hep beraber yaptık , o zamanlardada hep bi kıyas içindeydi.onun aldıgı hersey en kalıtelısı en guzelı en kullanışlısıydı (benım aldıklarımın yarısı etmezlerdı kalıte bakımından o ayrı) neyse bı sekılde sorun etmedım şimdide bebegı oldu, bende hamıleyım ,onunki 6 aylık.
telefonda gorusuyoruz ama sık sık araşmıyoruz.şimdide sureklı bebegı övmeler hamılelik kılolarıyla kıyaslamalar, bugun konustuk gene anlatayım sıze ama cıldrdım yemek yapıyodum ne yemegım bişeye benzedı sinirimden delirdim ya yettı artık.
ben o hamıleyken fotograf ıstemıstım goreyım senı dıye gondermedı, benden fotograf ıstedı hemen gonderdım.ben 6aylık hamıleyım ve sadece 5 kilo aldım , herkes cok sasırıyo hıc bellı deıl hamılelgın fln dıyo (normaldede ince uzun boyluyum zaten) kendısının dogumdan 5 ay sonraki fotografını gordum tesadüff ve aşırı şiş ve kılolu gorunuyodu şok olmuştum, bana telefonda dıyokı cok kılo almışsın ben 5 aylıkken 1 kılo almıştım dıyo resmen yalannn. hamılelgmde 15 kilo aldım dıyo e 4 ayda 14 kılomu aldın bu nedır yanı. ben kılo komplexı olan biri deilim 20 kıloda alsam cabuk verrım yapım öyle cunku ama boyle yalanla benı kendıyle kıyaslamasına cok sınırlendım.
bıde sureklı bebgı cok akıllıymıs, herseyde önde gıdıyomus 4aylık dişi cıkmış 6 aylık yuvarlanmayı öğrenmış, yanı övunme modunda sureklı 6aylık cocugun aklını ne bıleceksın matematık problemımı cözdürdün ya abarta abarta konuşmalar. off uzun oldu ama bidaha ararsa ne yapsam ters bişeyde söylemek ıstemıyorum yanlış anlaşılmamak icin ama artık bıktım yanı:50:

Ay hiç sevmem öyle görgüsüz insanları. Ilgiyi alakayi kesin bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de böyle bir arkadaş vardı ama artık arkadaşım değil:27:

bir gün yemek yapmıştım ramazandı sanırım. zaman yetişmedğinden o da pilavı yapmıştı.
neyse millet yaptığım yemeğe yorum yapıyor falan o arkadaşta sürekli aralarda üff pilav da cok güzel olmuş diyor ama yemeğime asla yorum yapmıyor:52:
sonra diğerleri de soruyor bana ne koydun içine diye o tekrar ordan ay pilav cok güzel olmuş diyor sesli sesli:52: bu bayagı 3 4 kez aynısını söyledi

ordan başka biri de yeter artık sen yapmasan zaten söylemezdin anladık dedi o da daha konuşmadı :60: böyle sürekli her fırsatta överdi kendini ya..
zor öyle insanlarla arkadaş olmak :31:

Ahahaha:60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X