merhaba arkadaslar.
Benım cocukluktan gelen bı arkadasım var, cok samımıydık hergun beraberdık aynı gunlerde evlendık o başka ben başka yerlerdeyız şimdi.
Aynı zamnda evlendgmz ıcın dugun hazırlıklarımız fln hep beraber yaptık , o zamanlardada hep bi kıyas içindeydi.onun aldıgı hersey en kalıtelısı en guzelı en kullanışlısıydı (benım aldıklarımın yarısı etmezlerdı kalıte bakımından o ayrı) neyse bı sekılde sorun etmedım şimdide bebegı oldu, bende hamıleyım ,onunki 6 aylık.
Telefonda gorusuyoruz ama sık sık araşmıyoruz.şimdide sureklı bebegı övmeler hamılelik kılolarıyla kıyaslamalar, bugun konustuk gene anlatayım sıze ama cıldrdım yemek yapıyodum ne yemegım bişeye benzedı sinirimden delirdim ya yettı artık.
Ben o hamıleyken fotograf ıstemıstım goreyım senı dıye gondermedı, benden fotograf ıstedı hemen gonderdım.ben 6aylık hamıleyım ve sadece 5 kilo aldım , herkes cok sasırıyo hıc bellı deıl hamılelgın fln dıyo (normaldede ince uzun boyluyum zaten) kendısının dogumdan 5 ay sonraki fotografını gordum tesadüff ve aşırı şiş ve kılolu gorunuyodu şok olmuştum, bana telefonda dıyokı cok kılo almışsın ben 5 aylıkken 1 kılo almıştım dıyo resmen yalannn. Hamılelgmde 15 kilo aldım dıyo e 4 ayda 14 kılomu aldın bu nedır yanı. Ben kılo komplexı olan biri deilim 20 kıloda alsam cabuk verrım yapım öyle cunku ama boyle yalanla benı kendıyle kıyaslamasına cok sınırlendım.
Bıde sureklı bebgı cok akıllıymıs, herseyde önde gıdıyomus 4aylık dişi cıkmış 6 aylık yuvarlanmayı öğrenmış, yanı övunme modunda sureklı 6aylık cocugun aklını ne bıleceksın matematık problemımı cözdürdün ya abarta abarta konuşmalar. Off uzun oldu ama bidaha ararsa ne yapsam ters bişeyde söylemek ıstemıyorum yanlış anlaşılmamak icin ama artık bıktım yanı