• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli özledim diyen politikacı kv!

Kızlar biz eşimle eskiden haftada 3 gidiyorduk şimdi düşüre düşüre hafta da 1 e düşürdük ama kv sürekli olarak hem bana hem eşime özledim diye politika yaparak gelin diyor böyle oldu mu son gittiğimizden 3-4 gün sonra yine gidiyoruz bunun önün nasıl geçicem haftada 2 kez gitmek istemiyorum ya da 9-10 günde 2 kere gitmek istemiyorum
Belli ki kv biraz anlayışsız sürekli özledimler falan.. (kusura bakmayın anlayışsız dedim ama )
Sizde her aradığında işimiz var başka zaman gelelim yada yorgunum falan diyin. Eşinizlede mutlaka konuşun.
Benimde haftada 3 kez gittiğim bazen her akşam gittiğim kv dem oldu ama eşimle konuştum. Sürekli gitmek yüzgöz olmak tadımızı kaçıracak ve birlikte geçireceğimiz vakitler azalıyor tarzı birazda gözleri doldurarak konuştum :)

Zaferin tadını çıkarıyorum bazen 2 haftayı buluyor gitmemiz.

Sizde eşinize belirtin sürekli gidip gelmemin kv ve sizi yıpratacağını. Allah yardımcınız olsun.

Ben artık özel günlerde gidiyorum sadece oda mecburen...
Çünkü gidiyoruz kocamla beni oturma odasında bırakıp görümcem kaynanam ve kayimbabam başka odada veya balkonda oturmayı tercih ediyorlar...
Saygısızlık olarak kabul ediyorum...
Gitmek istediğiniz zaman gidin sadece kocanız tek gidebilir aralarda.

Herkes nie dusman bu kv ya sizde kv adayisiniz bayanlar unutmayin lutfen annen dese ozledim die ayy ne guzel annem dio olur esinin annesi olunca politikaci oluo biraz vicdan!!!
Düşmanlık mı ki bu? Haftada bir görüşmek niye yetmiyo ki? Nedir bu baskı altında tutmak gençleri anlamıyorum ben. Bizim de gelinimiz var 14 aylık evliler daha bi defa sıkboğaz etmedik. O da bunun farkında artık ve kendi isterse gelir isterse çağırır ve bunları severek yapıyo. Önemli olan da bu bence.

Düşmanlık mı ki bu? Haftada bir görüşmek niye yetmiyo ki? Nedir bu baskı altında tutmak gençleri anlamıyorum ben. Bizim de gelinimiz var 14 aylık evliler daha bi defa sıkboğaz etmedik. O da bunun farkında artık ve kendi isterse gelir isterse çağırır ve bunları severek yapıyo. Önemli olan da bu bence.
Yazilan yorumlara gore yazdim ve dusmanmis gibi yaklasilan bi tutum soz konusu butun kv konularinda bu böyle herkes sanki dusmanindan bahsedio illaki yasanmisliklar vardir ama neticede o da bi insan ve esinizin annesi biraz daha sagduyulu olmak lazim bence annelerle hicmi sorun yasanmio ama yok anneler elestirilmio varsa yoksa kv bu benim fikrim

Ve kv birsuru sorunlar yasayan biri olarak yaziyorum bunlari beni istememesimi dersin insanlarin icinde rezil etmek mi dersin daha sayamadigim birsuru şey ama yok telefonuna bilincli bakmamak kabul etmemek fln onlar ne kadar yanlis olsada Allah buyuk ve bilio herseyi daha sagduyulu yaklasmak lazim onun kotulugune iyilikle karsilik verebilmek asil magfiret bu demek degil ki kendini ezdir o nasil isterse oyle olsun degil ama dusmanca yaklasmakta yanlis bence

Sen bu aileye tek basina hic bi sey yapamazsin.. Eşin seni anlamalı, baska cikar yol yok..
O sana kiymet verecek, o seni yuceltecek ve aile sınırlarınızı çizecek ki, herkes haddini bilsin..
Ailesine kotu davranmasin elbette ama yanlis olduklari noktada da "dur" diyebilmeli..

Son düzenleme:
Herkes nie dusman bu kv ya sizde kv adayisiniz bayanlar unutmayin lutfen annen dese ozledim die ayy ne guzel annem dio olur esinin annesi olunca politikaci oluo biraz vicdan!!!
O insanlarin konu sahibine veya baska kayın ailelerin gelinlerine ne tur vicdansizliklar yaptigini bilmeden fazla genel konusmussunuz sanki : )
"Olsun, sen yapiver yine de" demekle olmuyor iste.. Herkesin kisiligi ve yasadiklari ayni degil..

Aynısı bide bende var kv. oğluna tapan cinsten. Torununu bile oğlu gelince seviyor. böyle kv karşı mesafali duruyorum.

Benimle muhattap dahi olmuyor sürekli Kürtçe konuşuyorlar kendi aralarında

Niye saygısızlık olsun Kürtçe ana diliyse konuşmak en doğal hakkı
Ama konu sahibi bu dili bilmiyorsa yanında konuşmaları evet o zaman saygısızlık

Anne oğul tekken konuşsunlar sorun olmaz..
Konu sahibi diyorki,kendi aralarında konuşuyorlar diyor..
Evlerine gidince bu durumu yaşıyormuş..

Haftada 3 gun ne isiniz var Allah askina ya ? Bahane uydurun, gitmeyin.Ben ayda 3 kere gitsem çok görüştük biraz ara verelim diyorum. Dusunun yani o bile fazla geliyor bana :KK45:

Bende ayniyim valla. Kafamda rahat cok sukur. Eskiden kendi anneme gittigim kadar kv ye de gidiyordum surekli yuz goz olmaya basladik ben hemen mesafemi aldim ne yazikki. Suan ayda 1 2 gorustugumuz icin laf sokmaya vakti kalmiyor yada yine bisekilde sokuyor ama benim umrumda olmuyor

Haftada 3 gun ne isiniz var Allah askina ya ? Bahane uydurun, gitmeyin.Ben ayda 3 kere gitsem çok görüştük biraz ara verelim diyorum. Dusunun yani o bile fazla geliyor bana :KK45:

Ayyy öyle diyince ne diyor kv peki :D valla ben de çok görünce sıkılıyorum artık söyleyecem bir gün yeter hergğn mü görüşelim diye :işsiz:

Ayyy öyle diyince ne diyor kv peki :KK70: valla ben de çok görünce sıkılıyorum artık söyleyecem bir gün yeter hergğn mü görüşelim diye :işsiz:
Yüzüne pat diye böyle söylemiyorum tabi. Kalbine iner kadincagizin. Ama mesela ''ya çok sık görüşüyoruz ya hiç gorusemiyoruz en iyisi ortasini bulalim'' diyorum. Veya ''bu ara ne cok gorusuyoruz dimi masallah hihihihi (yapmacik gulme)'' diyorum. Sonrada çağırdığı yerlere gitmiyorum.

Ben haftada bir gidiyorum gecen gittigimde dedi bi daha kac gun sonra geleceksin saydi eliyle 7.gun geliyorsun ama ozluyorum dedi bende ozluyirsan bu defada sen gel dedim

Belli ki kv biraz anlayışsız sürekli özledimler falan.. (kusura bakmayın anlayışsız dedim ama )
Sizde her aradığında işimiz var başka zaman gelelim yada yorgunum falan diyin. Eşinizlede mutlaka konuşun.
Benimde haftada 3 kez gittiğim bazen her akşam gittiğim kv dem oldu ama eşimle konuştum. Sürekli gitmek yüzgöz olmak tadımızı kaçıracak ve birlikte geçireceğimiz vakitler azalıyor tarzı birazda gözleri doldurarak konuştum :)

Zaferin tadını çıkarıyorum bazen 2 haftayı buluyor gitmemiz.

Sizde eşinize belirtin sürekli gidip gelmemin kv ve sizi yıpratacağını. Allah yardımcınız olsun.
Gözleri doldurmak zor olmuyor mu :D bizim bir komşuda isteyince kurmalı bebek gibi ağlardı,sonra kıs kıs gülerdi

Kızlar biz eşimle eskiden haftada 3 gidiyorduk şimdi düşüre düşüre hafta da 1 e düşürdük ama kv sürekli olarak hem bana hem eşime özledim diye politika yaparak gelin diyor böyle oldu mu son gittiğimizden 3-4 gün sonra yine gidiyoruz bunun önün nasıl geçicem haftada 2 kez gitmek istemiyorum ya da 9-10 günde 2 kere gitmek istemiyorum
kv deniz tek mi? acaba yalnızlıktan mı yapıyor yada özlüyordur oğlunu evladı sonuçta hem onun kalbini kırmamak hemde huzurunuzu bozmamak için güzel bir yöntem bulsanız

Back
X