Sürekli para isteyen kayınbaba

yapacakbiseyyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
17
6
86
33
Kızlar merhaba

Canım çok sıkkım evlendiğimizden beri kayınbabam sürekli bizden para istiyor, bebeğimiz olacak hala istiyor. Adama bebeğimizin rızkını yiyorsun dedim fayda etmedi. Beddua etmek de istemiyorum zaten hamileyimve çok duygusalım. Sürekli eşimle bu adam yüzünden aramız bozuluyor.
Daha şimdiden çocugumu onunla muhattap etmek istemiyorum çünkü çocugu da kıskanacak bir tip. Eşim bile bunu söyliyor yarın öbür gün çocugu da kıskanır bu diye.

Allah aşkına bir dua , bir şey söyleyin de bu adamı evimden çevremden uzaklaştırayım, başımıza bela olmaktan çıksın

Sebep ne, neden istiyor?

Yani ihtiyacı olduğu, geçinemediği için istiyorsa farklı yorum yapılır, kumara içkiye vs harcıyorsa farklı yapılır.

Para istiyor çok havada kalmış.
İçki içiyor her gece viskis var, para harcamayı bilmiyor maaşını yiyor sonra ya kayınvalidemden onda yoksa bizden isteyip duruyor, yaşı genç sağlığı yerinde ama çalışmıyor

Kayınvalidem çalışıyor zaten evi geçindiren o.

Adam alkolik yani. Tedavi olmaya ikna edemez misiniz?

oo istesede vermem boyle bir durumda, siz veriyor musunuz?
Baska kardeşleri var mi
Babayı tedavi ettirip , iş bulmak daha mantikli, madem genc
Hayır tek çocuk maalesef, şeker hastası zaten ama kanul etmiyor bana göre alkolik ama zevkine içiyormış, iş var ama çalışmaya gitmiyor eşim defalarca kavga etti sonuç yok

Hayır tek çocuk maalesef, şeker hastası zaten ama kanul etmiyor bana göre alkolik ama zevkine içiyormış, iş var ama çalışmaya gitmiyor eşim defalarca kavga etti sonuç yok
Para yoksa zevkinden içemez, parasına göre davranmalı.
Ben olsam ,laftan anlamıyorsa, olabildiğine uzaklasirim. Benim maddi durumum elveriyor,annemin durumu sıkışınca da ,anneme biraz veririm.

P

Para yoksa zevkinden içemez, parasına göre davranmalı.
Ben olsam ,laftan anlamıyorsa, olabildiğine uzaklasirim. Benim maddi durumum elveriyor,annemin durumu sıkışınca da ,anneme biraz veririm.

P
Karşımdaki kişi arsız öyle parasına göre davranacak biri değil işte . Sadece kendini düşünen bencil hiçbir şeye faydası olmayan bir yük kendisi. Üstğne bir de geçimsiz.

Kendi içinden gelerek vermek başka birşey bu adam gurursuz seni düşünmeyen sen bana ver de ne yapıyrosan yap kafasında

İş eşinizde bitiyor. Her türlü o para veriliyorsa adam niye kendini düzeltsin??? Ana oğul kıçına tekmeyi basıp dışarı atmamış,söylene söylene yine adamın her istediğini yapmışlar......
Eşiniz aynı davranışı sizden bekliyor ,ben sarhoş kahrı çekmeye gelmedim deyip kocaya kapıyı gösterin ,biraz net olun.....

Esiniz kesin mesafe koymalı.cocugunuz riski o . Cocuk bakmak sanıldığından ,cok daha büyük sorumluluk.
Yemesi içmesi, egitimi,sporu.
Simdi lazım olmasada ,hem kendiniz hem cocugunuz için birikim yapmalısınız.
Boyle bir baba olmasada olur.
Anne baba çok önemli. Benim direkt vicdanım, o derece üzülüyorum. Ama kendini salıp sömürenler değil.

bi sebep uydurup borç isteyin ve ısrar edin. Baskın basanındır
Yok ya böylesi her türlü üste çıkar.Benim param olmadığını bile bile niye istiyorsun,dalga mı geçiyorsun diye suçlu hissettirir ......
En doğrusu böyle insanlarla iletişimi kesmek.Muhatap almamak...

Yok ya böylesi her türlü üste çıkar.Benim param olmadığını bile bile niye istiyorsun,dalga mı geçiyorsun diye suçlu hissettirir ......
En doğrusu böyle insanlarla iletişimi kesmek.Muhatap almamak...
İletişimi kesebilseler böyle olmazdı zaten bi sebep lazım. Elle tutulur bir neden gösterip borç istemek, hatta darlamak ve gerekirse başkalarının babası şöyle böyle diyip pisleşmek, kavga ve kapanış.. en temizi

Eşim bana yansıtmıyor zaten ama ben kurcaladığum için görüyorum

Para vermeğinde sağdan soldan borç alıp abuk subuk başını belaya sokuyor gene ünsanlar bizim kapımıza geliyor

Eşim de artık bıktığı için ne yaparsan yap modunda, benim hayatımı mahvetti deyip zaman zaman ağlıyor ona da kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…