- 15 Ocak 2020
- 17
- 6
- 86
- 33
- Konu Sahibi yapacakbiseyyok
-
İçki içiyor her gece viskis var, para harcamayı bilmiyor maaşını yiyor sonra ya kayınvalidemden onda yoksa bizden isteyip duruyor, yaşı genç sağlığı yerinde ama çalışmıyorSebep ne, neden istiyor?
Yani ihtiyacı olduğu, geçinemediği için istiyorsa farklı yorum yapılır, kumara içkiye vs harcıyorsa farklı yapılır.
Para istiyor çok havada kalmış.
Adam alkolik yani. Tedavi olmaya ikna edemez misiniz?İçki içiyor her gece viskis var, para harcamayı bilmiyor maaşını yiyor sonra ya kayınvalidemden onda yoksa bizden isteyip duruyor, yaşı genç sağlığı yerinde ama çalışmıyor
Kayınvalidem çalışıyor zaten evi geçindiren o.
Hayır tek çocuk maalesef, şeker hastası zaten ama kanul etmiyor bana göre alkolik ama zevkine içiyormış, iş var ama çalışmaya gitmiyor eşim defalarca kavga etti sonuç yokoo istesede vermem boyle bir durumda, siz veriyor musunuz?
Baska kardeşleri var mi
Babayı tedavi ettirip , iş bulmak daha mantikli, madem genc
Hiçbir şeye ikna olmuyor ki, beş yaşındaki çocuk kayınbabamdan daha akıllı.Adam alkolik yani. Tedavi olmaya ikna edemez misiniz?
Para yoksa zevkinden içemez, parasına göre davranmalı.Hayır tek çocuk maalesef, şeker hastası zaten ama kanul etmiyor bana göre alkolik ama zevkine içiyormış, iş var ama çalışmaya gitmiyor eşim defalarca kavga etti sonuç yok
Karşımdaki kişi arsız öyle parasına göre davranacak biri değil işte . Sadece kendini düşünen bencil hiçbir şeye faydası olmayan bir yük kendisi. Üstğne bir de geçimsiz.Para yoksa zevkinden içemez, parasına göre davranmalı.
Ben olsam ,laftan anlamıyorsa, olabildiğine uzaklasirim. Benim maddi durumum elveriyor,annemin durumu sıkışınca da ,anneme biraz veririm.
P
Esiniz kesin mesafe koymalı.cocugunuz riski o . Cocuk bakmak sanıldığından ,cok daha büyük sorumluluk.Karşımdaki kişi arsız öyle parasına göre davranacak biri değil işte . Sadece kendini düşünen bencil hiçbir şeye faydası olmayan bir yük kendisi. Üstğne bir de geçimsiz.
Kendi içinden gelerek vermek başka birşey bu adam gurursuz seni düşünmeyen sen bana ver de ne yapıyrosan yap kafasında
Yok ya böylesi her türlü üste çıkar.Benim param olmadığını bile bile niye istiyorsun,dalga mı geçiyorsun diye suçlu hissettirir ......bi sebep uydurup borç isteyin ve ısrar edin. Baskın basanındır
İletişimi kesebilseler böyle olmazdı zaten bi sebep lazım. Elle tutulur bir neden gösterip borç istemek, hatta darlamak ve gerekirse başkalarının babası şöyle böyle diyip pisleşmek, kavga ve kapanış.. en temiziYok ya böylesi her türlü üste çıkar.Benim param olmadığını bile bile niye istiyorsun,dalga mı geçiyorsun diye suçlu hissettirir ......
En doğrusu böyle insanlarla iletişimi kesmek.Muhatap almamak...
Eşim bana yansıtmıyor zaten ama ben kurcaladığum için görüyorumEşiniz tedavi için ikna etmeye çalışsın olmuyorsa vermesin babasına 5 kuruş. İş onda bitiyor. Kayınpeder istediği kadar laftan anlamıyor olsun. Sizin onunla bu konu hakkında muhatap olmanız bile yanlış. Oğlu halledecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?