Sürekli para isteyen kayınbaba

Sen baba mısına kadar gitti olay da adam çok arsız yüzsüz eşim neler dedi ama bir de haklıymış gibi küsüo saçmasapan haraketelr yapup başını belaya sokuyor, sonra insanlar büzim kapımzıa geliyor

Eşim o kadar bıkkın ki ölse üzülmem diyor , ben eşime de çok üzülüyorum ama çocugumun rızkını o adama da yedirmek istemiyorum

Eşim de ben de kayınvalidem de ölse üzülmeyiz modundayız çünkü hepimiz yıldık arsızlıklarından

Duvara laf söyleseniz daha akıllı.

Çocugum için tek ben birikim yapabiliyorum şimdi bebek olacağı için çalışamayacağım geçinememekten korkuyorum

Öyle bir başını belaya sokma değil karakola düşme kavga etme elalemin karısına musaallat olma gibi keske tek para olsa

Öyle bir başını belaya sokma değil karakola düşme kavga etme elalemin karısına musaallat olma gibi keske tek para olsa
E bunlar sizi ilgilendirmez . Eşiniz karakoldan da aransa ben onun çocuğuyum o benım değil diyip kapatacak . Kocaman adam için de karakol oğlunu nie arasın ? Birgün eşiniz sarhos babasının peşine gider sarhoşun mektubu okunmaz derler babası da söver sapanlar birilerine arada eşinize olan olur .

Akşama kadar görüyoruz haberler de , ilerde babasız bi çocuk yetiştirmek istemiyorsanız eşinize siz resti çekin eşiniz babasına cekemıyorsa .

Zamanında eşiniz çok yüz vermiş babasına bu konuda.Tavır,mesafe ne gerekiyorsa yapacaktı en baştan.Şimdi görevi olmuş ,habire veriyor ,yazık.Benim çevremde ve biz de dahil olmak üzere ,herkes elinde avucunda ne varsa evladına veriyor. 80 li yaşlarda insanlar bile böyle.Sizinki normal değil,bu adama mesafe koyun.Gerekirse iş değiştirip başka ,uzak bir şehre hatta ülkeye taşının.Bu tipler bunu yüzsüzce yapıyorsa ,devamını hep getirir.Kökten çözüm için taşının .

Adam resmen asalak, parazit. Eşiniz gerektiği gibi davranamıyor sanırım. Bahanelerin arkasına sığınıp mızmızlanmasın. Konuyu çözecek olan o yani. Alıp karşısına konuşacak, bundan sonra da kuruş vermeyecek. Alacaklılar da bir değişik, borç sizin borcunuz mu ki sizin kapınıza dayanıyorlar? Açmayın kapıyı ya da bize ne deyin geçin. Gerekirse polise şikayet edin. Ortada imzalanmış senet mi var da size geliyorlar? Gelemezler öyle babanın borcunu sizden almaya. Ne ayıp şeyler ya. Yalnız kayınvalideye de üzüldüm, onu da alıp başka bir şehire taşınmak çözüm olabilir. Hem kadın da kurtulur hem de çocuğunuza bakar.

Cok tanıdık hikaye, seker hastasi alkolik ve bulasik akraba, tedavi edilmedigi surece kurtulusunuz yok bosanmaya dek gider bu hikaye cunku aile artik bikmis durumdadir eminim, kayinpederinizde paraya ihtiyaci oldugunda bilerek basini derde sokuyordur.

KV boşanacak siz de iletişimi keseceksinz, başka yolu yok hayır şimdiye kadar neden bosandrmadi ki eşiniz, zaten KV calisiyormus
Kayınvalidem kadın istemşyor zaten ama boşanırsam sizi hiç rahat bırakmaz sürekli başını belaya sokar ne bok yediği belli olmaz diye affedersiniz çekiyor,
Kadın çalışmasa kafayı yerdi zaten o adamla

Kaç kwre konuştuk yıllardır konuşuyor ama bir gram ilerleme yok adam bildiğin öküz ve bencil , başını belaya para ile değil saçmasapam şeyelrle sokuyo

Hayır tek çocuk maalesef, şeker hastası zaten ama kanul etmiyor bana göre alkolik ama zevkine içiyormış, iş var ama çalışmaya gitmiyor eşim defalarca kavga etti sonuç yok

Hiçbir alkolik keyifsizliğe içmiyor hepsi keyfine içiyor ama her gün içiyorsa alkoliktir.
Eşinin sınır çizmesi lazım.kavga etmeye gerek yok. Sadece hayır diyecek.

kv niz boşasın madem çalışan eden bir kadınmış
eşiniz vermesin para falan hırsızlık mı yapacak hapse girsin
milletten para mı alacak vermeseydiniz bana mı sordunuz desin

gözünüzü karartmadan bu iş bitmez

Kocan hayır demekdikçe zor.

Laftan anlamayan eşin bence. Ay kocaman adam durup durup ne diye ağlıyor dirayetli olsun biraz. Yok diyecek bitti kimden alırsa alsın sizi ilgilendirmiyor. Alkolik adama para mı verilir siz iyi misiniz ya bir de çocuğunuz olacakmış kendine gelsin kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…