- 15 Ocak 2020
- 17
- 6
- 86
- 33
- Konu Sahibi yapacakbiseyyok
-
Çünkü vermediğinde başını belaya sokup bizim kapımıza insanları dikiyorKayinbabaniz para ister esiniz neden veriyor asil mesele bu bence
Sen baba mısına kadar gitti olay da adam çok arsız yüzsüz eşim neler dedi ama bir de haklıymış gibi küsüo saçmasapan haraketelr yapup başını belaya sokuyor, sonra insanlar büzim kapımzıa geliyorİletişimi kesebilseler böyle olmazdı zaten bi sebep lazım. Elle tutulur bir neden gösterip borç istemek, hatta darlamak ve gerekirse başkalarının babası şöyle böyle diyip pisleşmek, kavga ve kapanış.. en temizi
Asla vermiyor çünkü oğlunu kıskanıyorbi sebep uydurup borç isteyin ve ısrar edin. Baskın basanındır
Eşim de ben de kayınvalidem de ölse üzülmeyiz modundayız çünkü hepimiz yıldık arsızlıklarındanEsiniz kesin mesafe koymalı.cocugunuz riski o . Cocuk bakmak sanıldığından ,cok daha büyük sorumluluk.
Yemesi içmesi, egitimi,sporu.
Simdi lazım olmasada ,hem kendiniz hem cocugunuz için birikim yapmalısınız.
Boyle bir baba olmasada olur.
Anne baba çok önemli. Benim direkt vicdanım, o derece üzülüyorum. Ama kendini salıp sömürenler değil.
Öyle bir başını belaya sokma değil karakola düşme kavga etme elalemin karısına musaallat olma gibi keske tek para olsaEşiniz helalini harama veriyor . Resti çekecek
Size gelen
Elaleme diyecek ki kardeş verirken bana mı verdin benden istiyorsun . Elalem de parasını alamayınca bidaha vermez
Boş konuşup durmasın eşiniz resti çeksin anlamayana nie laf anlatıp duruyor ki
E bunlar sizi ilgilendirmez . Eşiniz karakoldan da aransa ben onun çocuğuyum o benım değil diyip kapatacak . Kocaman adam için de karakol oğlunu nie arasın ? Birgün eşiniz sarhos babasının peşine gider sarhoşun mektubu okunmaz derler babası da söver sapanlar birilerine arada eşinize olan olur .Öyle bir başını belaya sokma değil karakola düşme kavga etme elalemin karısına musaallat olma gibi keske tek para olsa
KV boşanacak siz de iletişimi keseceksinz, başka yolu yok hayır şimdiye kadar neden bosandrmadi ki eşiniz, zaten KV calisiyormusÖyle bir başını belaya sokma değil karakola düşme kavga etme elalemin karısına musaallat olma gibi keske tek para olsa
Evet herseyi domuz gibi bilerek yapıyorCok tanıdık hikaye, seker hastasi alkolik ve bulasik akraba, tedavi edilmedigi surece kurtulusunuz yok bosanmaya dek gider bu hikaye cunku aile artik bikmis durumdadir eminim, kayinpederinizde paraya ihtiyaci oldugunda bilerek basini derde sokuyordur.
Kayınvalidem kadın istemşyor zaten ama boşanırsam sizi hiç rahat bırakmaz sürekli başını belaya sokar ne bok yediği belli olmaz diye affedersiniz çekiyor,KV boşanacak siz de iletişimi keseceksinz, başka yolu yok hayır şimdiye kadar neden bosandrmadi ki eşiniz, zaten KV calisiyormus
Kaç kwre konuştuk yıllardır konuşuyor ama bir gram ilerleme yok adam bildiğin öküz ve bencil , başını belaya para ile değil saçmasapam şeyelrle sokuyoAdam resmen asalak, parazit. Eşiniz gerektiği gibi davranamıyor sanırım. Bahanelerin arkasına sığınıp mızmızlanmasın. Konuyu çözecek olan o yani. Alıp karşısına konuşacak, bundan sonra da kuruş vermeyecek. Alacaklılar da bir değişik, borç sizin borcunuz mu ki sizin kapınıza dayanıyorlar? Açmayın kapıyı ya da bize ne deyin geçin. Gerekirse polise şikayet edin. Ortada imzalanmış senet mi var da size geliyorlar? Gelemezler öyle babanın borcunu sizden almaya. Ne ayıp şeyler ya. Yalnız kayınvalideye de üzüldüm, onu da alıp başka bir şehire taşınmak çözüm olabilir. Hem kadın da kurtulur hem de çocuğunuza bakar.
Hayır tek çocuk maalesef, şeker hastası zaten ama kanul etmiyor bana göre alkolik ama zevkine içiyormış, iş var ama çalışmaya gitmiyor eşim defalarca kavga etti sonuç yok
kv niz boşasın madem çalışan eden bir kadınmışEşim de ben de kayınvalidem de ölse üzülmeyiz modundayız çünkü hepimiz yıldık arsızlıklarından
Duvara laf söyleseniz daha akıllı.
Çocugum için tek ben birikim yapabiliyorum şimdi bebek olacağı için çalışamayacağım geçinememekten korkuyorum
1 vermeyecek 2 vermeyecek 3. Ye kimse gelmez kapiniza bunun cozumu buÇünkü vermediğinde başını belaya sokup bizim kapımıza insanları dikiyor
O da bu durumda bıktığı için veriyo
Kocan hayır demekdikçe zor.Kızlar merhaba
Canım çok sıkkım evlendiğimizden beri kayınbabam sürekli bizden para istiyor, bebeğimiz olacak hala istiyor. Adama bebeğimizin rızkını yiyorsun dedim fayda etmedi. Beddua etmek de istemiyorum zaten hamileyimve çok duygusalım. Sürekli eşimle bu adam yüzünden aramız bozuluyor.
Daha şimdiden çocugumu onunla muhattap etmek istemiyorum çünkü çocugu da kıskanacak bir tip. Eşim bile bunu söyliyor yarın öbür gün çocugu da kıskanır bu diye.
Allah aşkına bir dua , bir şey söyleyin de bu adamı evimden çevremden uzaklaştırayım, başımıza bela olmaktan çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?