Sürekli para isteyen sevgili

Ayrılırdım direkt

bu soruyu sormam çok entrasan gercekten...ne dememizi bekliyorsun seni her türlü kullanıyor ve sevmiyor demeyeli mi?

bir erkek arkadasım vardı evlenmeden önce benim arabam vardı beraber gezyorduk, benzini beraber alırdık gittiğimiz yerlerde ortak para öderdik ama ben çıkarcı br tip oldugunu anlamıştım, ben bundan ayrıldım çünkü başka bir şehirde bir kız oldugunu öğrendim yani iki tarafıda idare ediyormuş neyse en son konusmak istedi beni sevdigini ondan ayrıldıgını söyledii...tabi o an çalışmıyor parasıda yok biliyorum yan masada ki kız patates kızartması yiyiordu canım çok istedi ama sırf oda yer diye söylemedim sonralaf soktu ay ne güzel koktu falan dedi, bende git anan yapsın evde dedim ve ayrıldım ...bu erkekler saf kız bulunca kandırmayı beceri sanıyorlar aklını kullan kızım bu adamın ne amacı belli daha ne soruyorsun ki

Adami niye bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirdiniz ki?

Kusura bakmayın ama bile bile lades demişsiniz.Böyle bir insanla nasıl olduğunu anlamadan nasıl bir ilişki içerisine girdiniz gerçekten hayret doğrusu.Adamın niyeti belli zaten.Ama ben onda suç bulamadım.Bilerek kendinizi kulllandırtan sizsiniz maalesef

Ayril

Kusura bakmayın adam sizi kullanıyor ve sizde buna izin veriyorsunuz. Ne istiyorsunuz alkış mı tutalım.

Bedavaya yaşıyor adam. Bu da maharet cidden bedava ye iç ve seviş
Adamın hayvandan farkı yok eyvallah ama peki ya siz ? Nasıl bunu kendinize yediriyorsunuz yaw.
Allah herkese bu herifteki şanstan versin

İyi yere kapak atmış arkadaşınız..ohh ne ala ..Direk engelle sil kurtul birdaha iletişime girme.Ne kasaba ne köy olur bu adamdan

E her şeyin farkındasınız neden kendinizden faydalandırıyorsunuz?

Bazı konularda anlattım da bunu okuyunca bi baska hikayem geldi. En son ki eski sevgilimle yemek yiyip çıkmıştık evde. Eve siparis etmistik yemekleri doyduk cıktık. Canım lahmacun cektiii diye söylendi neyse kartımı aldı yedi icti. Sonra bir güzel cafe kahve tatlı keyfi... çıktık geziyoruz.

Onu gösteriyo bunu gösteriyo yani beğendin mi diyor beğendim diyorum. Tamam param olunca alırım dedi. Bunu 4-5 kez tekrarladı (muhtemelen benim almamı istedi) teklif bile etmedim. En son yine aynısını diyince “tamam paran olunca alacaksın neden tekrarlıyosun” dedim suratı düstü.

Ayyy düsündükce midem bulandı. Biriniz terlik fırlatsın kafama.

Yazdım yazdım sildim kırıcı olmak istemem ama zamanında babasından paranızı isteyecek kadar yüzgöz olmuşsunuz ve herkese borç takan pişkin bir karakter olduğunu kulağınızla duyup yaşadığınız olay ile teyit etmişsiniz hadi diyelim seviyordunuz ve görüşünce karşı koyamadınız ama neden hala kendinizi kullandırmaya devam ediyorsunuz?
Alamam param yok deyin zaten iki güne kalmaz o sizden ayrılır..

Bu insan sizi güzel kullanıyor ve siz buna göz yumuyorsunuz
Düşüncem bu safsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…