Sürekli para isteyen sevgili

Muhabbetimi keser ve bi daha konuşmazdım sorumluluk sahibi olmayan ve sadece kendi isteklerini düşünen bi insan

İnek beslemeyi seviyorsan aynen böyle devam et. Pardon inek değil öküz

Siz nasıl borcunu geri ödemeyen adamla görüşmeye sevgili olmaya başladıysanız o da aynı şekilde sizden istemeye devam ediyor

senin canına susadıgını düşünüyorum malesef, arkana bakmadan kacacagın yerde bırde ona alkol ve sigara mı alıp götürüyorsunuz. sizin hayatınız bu kadar değersizmi adam acık acık kullanılacak ayaklı kredi kartı olarak görüyor sizi. sevmeyin böyle insanları

Konu sahibi nasıl bir duygusal bosluktasiniz bilmiyorum ama ona alkol ,sigara yatırımı yapacağınıza kendiniz için yardım almanızı öneririm .

Yol ver gitsin
Bundan ne köy olur ne kasaba
Aslında sende biliyorsun da sanırım o gücü toplaman gerek

Sana zamanında borç takmış birisi ile sevgili olmaya cekinmemissin o da bunun rahatlığı ile istiyo valla haklı adam suç sende sen daha yedir para ona.

Beş parasız, parası olmadığı halde alkol ve sigara tüketimine devam edecek kadar zavallı bir bağımlı, yüzsüz, ailesini sağa sola rezil etmiş, daha önce seni resmen dolandırmış biri ile igili bizden fikir mi istiyorsun gerçekten?

Aynen devam diyorum. Siz bırakmayın ki başkasına bela olmasın asalak diyorum..

Yahu madem bu işi parayla yapıyor gitsin jig..luk yapsın

Jigolo olsa 65 yaş üstü teyzelerle olacak. Bulmuş genç güzel kızı niye jigolo olsun böyle hem zevkli hem para kazanıyor. Şerefsiz iğrenç erkeklerin hayalindeki iş resmen.

İnşallah konu faketir. Değilse konu sahibi acilen psikoloğa gidip niye bunları yaptığınızın köküne inin. Çok geçmiş olsun.

Kusura bakmayın da nası bi yokluktasınız ki size borç takıp kaçmış bi adamla barışıp daha yedirip içiriyosunuz bi de ilişki yaşıyosunuz üstüne. Sizin hiç kendinize saygınız yok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…