• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli plana zorlayan arkadaş

matruj97

daha 17
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
55
36
38
27
Merhaba benim yakın bir arkadasim var bu arkadasim izmirde yaşiyor ben istanbulda.Ayda iki kez geliyor istanbula ve bi hafta kalıyor.Sorunum şu evet çok eğlenceli bi kız, 3-4 senelik bi ilişkisi var ve sevgilisi benim sevgilimle (bizimde 4. ayimiz) yakın arkadas.sorun şu benim arkadaşım sürekli plan yapıp benide zorluyor bu planlar hadi sinemaya gidelim gibi şeyler değil,gece evden kaç,sevgililerimizle adada ev tutalim,lüks otelde gunubirlik keyif yapalim gibi şeyler.yada saclarimizi kaynak taktiralim gibi seyler.Ve herhangi bi kiyafet vs aldiginda zorla benide almaya zorluyor.Bende paramin olmadigini veya ailemin izin vermedigini (yada tam tersi sevgilimin durumu olmuyor) soyleyince bize uf cok sıkıcısınız,tamam,bidaha yazmam gibi tripler atıyor.Ustelik ben sevgilimle plan yapip bi yere gittigimde bizi neden cagirmadiniz biz sizi hep cagiriyoruz diye tavir aliyor.Evet ama sizin 3 sene oldu bizim daha 4 ay biz daha birbirimizi yeni taniyoruz dedim.bu sefer yine trip yedim ve artik ne diyecegimi bilmiyorum.Artık kız gelmeden bi hafta önce para biriktirmeye çalışıyorum yada geldiginde telefonumu surekli kapatmak zorunda kaliyorum.kizla ne kadar konussamda anlamiyor.Tamam zaten atiyorum bugün aquaya gittik yarında bogaz turuna gitmek istiyor.Yani haftada bi kez degil her gun gezmek istiyor benimle.Ve planlari ilk bana degil direk sevgilime soruyor sevgilimle de daha para konularina girmek istemiyorum bu yuzden bahane bulmak zorunda kaliyorum.Ne yapicagimi artik bilmiyorum strese giriyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?

Bencil bir arkadadin var net ozellikle kiyafet almamani sıkıcılık olarak nitelemesi....burda bitiyor zaten o senin arkadadin falan degil haberin olsun

Ne itici arkadaş...
Bu kızdan sana hayir gelmez.
Yavaş yavaş bağlari kopart.
Ne o oyle her gün gezilir mi?
Hiç sevmem. Arkadasınin isi gücü yok sanırım. Parasıda çok olunca yapacak sey bulamıyor.
Sen çalışıyorum işim var vs. Sebeplerle 1 2 ay hiç görüşme. Zaten bu sosyallikle kendisine yeni kankişler bulur o.
Sende kafanı dinlersin be güzelim.

Ben arkadasimla cikinca begendigim birsey olsa da almiyorum belki parasi yoktur alamaz uzulur diye. Bu herkesi kendi gibi saniyor galiba. Plan dedigin sey hep para harcanan bir sey degildir yani. Kendine ya kendi gibi sinirsiz para harcayan arkadas bulsun veya daha masrafsiz planlarla gelsin.

Üff anlattıklarından bile sıkıldım. Bence mesafe koy o sana of dıyosa sende ona of de , yeter be de, bas gıt ya de :63::KK45::KK45:

Arkadaşlar böyle olmaz
En azından benim arkadaş kavramım bu değil

aslında eğlenceli bir kızmış ama sizin maddi sıkıntılarınız oldugu ıcın ayak uyduramıyorsunuz sanırım. Bunu açık açık belirtin sıkıntıya gırmek yerıne, param olmuyor diyin. Bilmiyor mu ki durumunuzu trip atıyor? Yoktan anlamıyorsa arkadaşlığınıza mesafe koymaktan baska yol gııbı, kendinizi sıkıntıya sokmayın.

aslında eğlenceli bir kızmış ama sizin maddi sıkıntılarınız oldugu ıcın ayak uyduramıyorsunuz sanırım. Bunu açık açık belirtin sıkıntıya gırmek yerıne, param olmuyor diyin. Bilmiyor mu ki durumunuzu trip atıyor? Yoktan anlamıyorsa arkadaşlığınıza mesafe koymaktan baska yol gııbı, kendinizi sıkıntıya sokmayın.
Acik acik söylüyorum mesela bugün kayağa gidelim diyor bende param yok diyorum aksam klübe gidelim yaziyor yine param yok diyorum ertesi gün yine baska bi plan söylüyor.anlamiyor yani yoktan.Belkide hic sikinti gormedigi icindir.onun parasini baskasi karsiliyor cunku

ben sürekli benim yerime karar veren insanlardan soğuyorum.bende de vardı böyle hep birlikte olmak isteyen.bahane aramaktan,yalancı durumuna düşmekten gerilmiş patlamak üzereydim.alacaklı gibi yakana yapışıyor bu insanlar boğuyor beni

Neden bu kadar pasifsin ileride de böyle senin yerine karar verenler olabilir şimdiden önlemini almaya bak seni zorlayan kişilere net cevap ver kesin bi dille hayır demeyi bil sonra yine üzülen sen olursun
Bi kez sert oldunmu bi daha karşılık bulamazlar
Kırılır üzülür diyorsan sen tamam diyorsun karşıdaki seni yumuşak bulmuş
Uygun dille uyarmissin ama anlamiyo işte

Acik acik söylüyorum mesela bugün kayağa gidelim diyor bende param yok diyorum aksam klübe gidelim yaziyor yine param yok diyorum ertesi gün yine baska bi plan söylüyor.anlamiyor yani yoktan.Belkide hic sikinti gormedigi icindir.onun parasini baskasi karsiliyor cunku

Belki planı beğenmedıgın ıcın param yok dıyorsun sanıyordur ya da halden anlamıyormuş hakıkaten.

Merhaba benim yakın bir arkadasim var bu arkadasim izmirde yaşiyor ben istanbulda.Ayda iki kez geliyor istanbula ve bi hafta kalıyor.Sorunum şu evet çok eğlenceli bi kız, 3-4 senelik bi ilişkisi var ve sevgilisi benim sevgilimle (bizimde 4. ayimiz) yakın arkadas.sorun şu benim arkadaşım sürekli plan yapıp benide zorluyor bu planlar hadi sinemaya gidelim gibi şeyler değil,gece evden kaç,sevgililerimizle adada ev tutalim,lüks otelde gunubirlik keyif yapalim gibi şeyler.yada saclarimizi kaynak taktiralim gibi seyler.Ve herhangi bi kiyafet vs aldiginda zorla benide almaya zorluyor.Bende paramin olmadigini veya ailemin izin vermedigini (yada tam tersi sevgilimin durumu olmuyor) soyleyince bize uf cok sıkıcısınız,tamam,bidaha yazmam gibi tripler atıyor.Ustelik ben sevgilimle plan yapip bi yere gittigimde bizi neden cagirmadiniz biz sizi hep cagiriyoruz diye tavir aliyor.Evet ama sizin 3 sene oldu bizim daha 4 ay biz daha birbirimizi yeni taniyoruz dedim.bu sefer yine trip yedim ve artik ne diyecegimi bilmiyorum.Artık kız gelmeden bi hafta önce para biriktirmeye çalışıyorum yada geldiginde telefonumu surekli kapatmak zorunda kaliyorum.kizla ne kadar konussamda anlamiyor.Tamam zaten atiyorum bugün aquaya gittik yarında bogaz turuna gitmek istiyor.Yani haftada bi kez degil her gun gezmek istiyor benimle.Ve planlari ilk bana degil direk sevgilime soruyor sevgilimle de daha para konularina girmek istemiyorum bu yuzden bahane bulmak zorunda kaliyorum.Ne yapicagimi artik bilmiyorum strese giriyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?
arkadaşlıgımı keserdim. net.

Iyi katlanmışsınız şu zamana kadar. Bağlari koparın diyemicem yapilmasi gereken bu olsa da arkadaşınız. Gelemiyorsunuz diye trip atıyorsa bırakın atsın uğraşmayın hiç.

Arkadaşınız çok zenginse para saçıyorsa, birazını size de saçsın beraber eğlenin o zaman?

Vallahi ben olsam o kızla direk arkadaşlığımı keserim.Ona ne kardeşim sevgilinle gezip tozmandan, ne alacağından,ne giyeceğinden??????

Uzak duracaksiniz. Soguk davranacaksiniz. 1 anlamaz 2 anlamaz 3.ncude elbet anlayacaktir.

Back
X