- 5 Ağustos 2016
- 55
- 36
- 38
- 27
Merhaba benim yakın bir arkadasim var bu arkadasim izmirde yaşiyor ben istanbulda.Ayda iki kez geliyor istanbula ve bi hafta kalıyor.Sorunum şu evet çok eğlenceli bi kız, 3-4 senelik bi ilişkisi var ve sevgilisi benim sevgilimle (bizimde 4. ayimiz) yakın arkadas.sorun şu benim arkadaşım sürekli plan yapıp benide zorluyor bu planlar hadi sinemaya gidelim gibi şeyler değil,gece evden kaç,sevgililerimizle adada ev tutalim,lüks otelde gunubirlik keyif yapalim gibi şeyler.yada saclarimizi kaynak taktiralim gibi seyler.Ve herhangi bi kiyafet vs aldiginda zorla benide almaya zorluyor.Bende paramin olmadigini veya ailemin izin vermedigini (yada tam tersi sevgilimin durumu olmuyor) soyleyince bize uf cok sıkıcısınız,tamam,bidaha yazmam gibi tripler atıyor.Ustelik ben sevgilimle plan yapip bi yere gittigimde bizi neden cagirmadiniz biz sizi hep cagiriyoruz diye tavir aliyor.Evet ama sizin 3 sene oldu bizim daha 4 ay biz daha birbirimizi yeni taniyoruz dedim.bu sefer yine trip yedim ve artik ne diyecegimi bilmiyorum.Artık kız gelmeden bi hafta önce para biriktirmeye çalışıyorum yada geldiginde telefonumu surekli kapatmak zorunda kaliyorum.kizla ne kadar konussamda anlamiyor.Tamam zaten atiyorum bugün aquaya gittik yarında bogaz turuna gitmek istiyor.Yani haftada bi kez degil her gun gezmek istiyor benimle.Ve planlari ilk bana degil direk sevgilime soruyor sevgilimle de daha para konularina girmek istemiyorum bu yuzden bahane bulmak zorunda kaliyorum.Ne yapicagimi artik bilmiyorum strese giriyorum...siz olsaniz ne yapardiniz?