Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye açmıyorsunuz belki önemli bişey var.
Türk Telekom nasıl dolandırıcı olabilir yani Türk Telekom olduğunu biliyorum deyip dolandırıcılıktan şüphelenmişsinizTürk Telekomdan aradıklarını biliyorum engel koyamadım bu numaraya ben beceremedim belki
Dolandırıcı olabilir o yüzden açmıyorum
Türk Telekomdan arayıyoruz diyip insanları kandıralabiliyorlar çünkü böyle bir numara beni aramamıştıTürk Telekom nasıl dolandırıcı olabilir yani Türk Telekom olduğunu biliyorum deyip dolandırıcılıktan şüphelenmişsiniz
O tür dolandırıcıların numarası Türk Telekom’a ait bir numara olarak görünmez, genellikle cep numarası görünüyor diye biliyorumTürk Telekomdan arayıyoruz diyip insanları kandıralabiliyorlar çünkü böyle bir numara beni aramamıştı
Evet doğru söylüyorsunuz.dolandırıcılık konusuna çok takıntı yaptım galiba : )O tür dolandırıcıların numarası Türk Telekom’a ait bir numara olarak görünmez, genellikle cep numarası görünüyor diye biliyorum
Evet doğru söylüyorsunuz.dolandırıcılık konusuna çok takıntı yaptım galiba : )
Cepten de aradılar açtım şimdiki tarifenizin kullanıma kapatıldı dedi.başka tarife önerdi.ben de fiyatı fazla buldum kapattım.