Evet bazı seyleri kafama takıyorum malesef sıkıntılarımi paylasamda kafamın ıcınde kendimle cok konusyorum günlük hayata bıle onun etkıside vardır tabıÇok kafanıza taktıysanız sürekli görmeniz normal, stres yapmayın.
Sankı sabaha kadar görüyorum sanıyorum başım suan bıle cok ağrıyor ınsalah gecıci bi durum dur artık kendimi kendinin doktoru olmam lazımRüya görmek olabilecek en sağlıklı durum. Ancak çoğunu hatırlamayız.
Stres altındaysanız daha yoğun bir şekilde rüya görürsünüz bu da normal.
Sankı sabaha kadar görüyorum sanıyorum başım suan bıle cok ağrıyor ınsalah gecıci bi durum dur artık kendimi kendinin doktoru olmam lazım
Anlıyorum canım birazda sosyal hayatım kalmadım alaha Şükürler ve bebegin var oda bıraz etkiliyor keske zamanımız olsada okusam kitap fılan genelde bos zamanlarımda uyuyorum yorgun oldugum ıcınSiz sakinleşmeye başlar ya da stres bir iekilde ortadan kalkarsa gördüğünüz rüyaları unutursunuz.
Şu an muhtemelen srres kaynaklı olarak beyniniz çok fazla işlem yapmak zorunda kalıyor ve salgılarının düzeyi değmiş. Bu yüzden gördüğünüz şeyleri hatırlıyor ve yorgun hissediyorsunuz.
Sakinleşmeye oluruna bırakmaya ya da düşünmemeye çalışın.
Yatmadan önce kitap okımak iyi geliyor bana. Günün stresinden uzaklaşıyorum.
Dogumdan sonra olmaya basladı eskiden bu kadar yoğun degıldı zaten ınsalah gecıci bı durumdur emzırdıgın ıcın ilaçta alamıyorumBildiğim kadarıyla herkes rüya görüyor uyku esnasında ama rüyaları hatırlamak uykunun derinliği ile ilgili bir durum. Bebek daha küçük belki içgüdüsel olarak sürekli tetikte olduğunuz için çok derin uyumuyorsunuzdur.
Arkadaşlar günaydın daha öncekı konularımda ailevi sıkıntılarımdan bahsetmiştim biraz onla alakası varmı bilmiyorum ama uzun suredir hergun rüya görüyorum artık uyandığım zaman başım agrımıs sekılde uyanıyorum karışık oluyo genelde ve hepsini hatırlıyorum bebegım var henüz 3 aylık gece emzirıyorum belkı kesik kesik uyuduğum ıcındır ama 5 dk dalsam bile o zaman bıle rüya göruyorum zaten stresli Bı yaşantım var bırde bu rüyalar sabah kalktığımda beynimi taş gibi agırlastırıyo psikolojik bişeymidırkı
Arkadaşlar günaydın daha öncekı konularımda ailevi sıkıntılarımdan bahsetmiştim biraz onla alakası varmı bilmiyorum ama uzun suredir hergun rüya görüyorum artık uyandığım zaman başım agrımıs sekılde uyanıyorum karışık oluyo genelde ve hepsini hatırlıyorum bebegım var henüz 3 aylık gece emzirıyorum belkı kesik kesik uyuduğum ıcındır ama 5 dk dalsam bile o zaman bıle rüya göruyorum zaten stresli Bı yaşantım var bırde bu rüyalar sabah kalktığımda beynimi taş gibi agırlastırıyo psikolojik bişeymidırkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?