sürekli soyulan kuruyup çatlayan dudaklar :((

nurause

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
24
0
6
İstanbul
dudaklarım sürekli soyuluyor akşamdan krem sürüyorum sabah iyi güzel diyorum gün ortasında yine kuruyor millet hiç bişey sürmüyor yine bişey yokk güzel bi ürün ya da evde yapılan birşey var mı dudak bakımı için ?

Normal vazelin kullan, kuru her şeye en iyi gelen nemlendirici vazelin!!

aynı dertten muzdaribim. hiçbir şey işe yaramıyor malesef. ama en uzun süre yarar gördüğüm blistex markası oldu. istersen onu kullan. diğerleri iki üç saat dayanıyorsa bu bir gün falan gidiyor. 8 9 lira gibi bir şey

dudak peelingi yapabilirsin ki ben çok memnunum anında yumuşacık dudaklar
1çay kaşığı kahve
1çay kaşığı şeker
yarım çay kaşığı zeytinyağı
yarım çay kaşığı vazelin

canım sonunda daha kalıcı bir çözüm buldum ve seninle paylaşayım dedim. akşamları yatarken bir damla zeytinyağını sür. gün aşırı veya hergün. sabaha kadar besliyor ve gün içinde de çatlama yapmıyor. kremlerin hiçbiri bu kadar kalıcı olmamıştı. ben şu an çatlama meselesini baya halletmiş durumdayım kremlerin hepsi hikaye.

Bu ara çok sıvı kaybettim dudaklarm pul pul dökülüyor ve çatlak çatlak zeytinyağı olayını bi deneyim bende bi an önce düzelsn

blistex ürünleri de çok iyi geliyor. 10 tl falan ürünler. gün içinde onlardan çok rahat kullanabilirsin.
Kuzucumm bnm kullanp memnun olduğum Ürünler var fakat geçen tvde bi uzmanı dinledim dudak ürünlerini yuttugumuz için sürüp durmayn onları zeytinyağı bal fln uygulayn dedi:26:

:) zeytinyağı işe yaradı dudaklarım baya toparladı bugün

Benimde dudaklarim surekli soyuluyo kuruluk catlama problemi yasamiyorum ama surekli soyuluyo. Biraz arastirma yaptim ama bu konuda bi bilgi bulamadim. Buday tenli biri olarak dudaklarimin rengi cok koyu. Bunu nasil engelleyebilirim yardimci olabilirmisiniz ? Daha acik renkli ve gergin yumusak dudaklara sahip olmak istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkonun tüp içerisinde yağlı kremi var dudaklar için çok güzel ya da hametan sürebilirsin o da iyi gelir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dudak nemlendiricisi kullanıcaksınız ama günde 1 defa değil tabiki
saat başı yeniliceksiniz güzellik kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…