- 29 Mayıs 2021
- 14.371
- 93.500
- 548
- 36
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Cocuk istediyse agladiysa vs alabilir.Kuzum aldığı bebek 3 yaşındaki çocuğa küçükparçaları olan bi bebek kızı 3 yaşına girmedi ve gerçekten 3 yaş için bebekmiş kalmadıda onu aldı geldi
Tabiki olsun.Ama herkezin bi tavrı çizgiside olmalı benim fikirlerimin sürekli çalınması biraz tuafıma gidiyor
evet cok belli..Çok mütevazi biri olduğum söylenir aslında ama neyse.
Herkese herkez demeniz beni çok kıskandırdı şu an. Bundan sonra ben de sizi taklit edip herkezzz diyeceğim.Tabiki olsun.Ama herkezin bi tavrı çizgiside olmalı benim fikirlerimin sürekli çalınması biraz tuafıma gidiyor
O aldığı,yaptırdığı şeylerin hiçbirini de kendi kazanıp yaptirmamistir. Öyle olsa takılacak vakti de olmaz bunlara egosu da...kusura bakmayinda siz kendinizi cok begenmissiniz.. hatirlatiyorum 3 gunluk dunya ne size kalacak ne onlara.. birakin kim ne alirsa alsin size ne ?! fazla havalanmayin dususunuz kotu olur.. benden soylemesi.. sonucta sirf size ozel satilmiyor bu tip seyler..
Bebeğin patentini alsaydınız keşke yaaa tüh gördünmü şimdi nolcekKuzum aldığı bebek 3 yaşındaki çocuğa küçükparçaları olan bi bebek kızı 3 yaşına girmedi ve gerçekten 3 yaş için bebekmiş kalmadıda onu aldı geldi
Demekki sizde herkesin çok çabuk erisebilecegi sıradan şeyleri yaşıyorsunuz.Kızlar valla aynısından hepinizin karşısına çıksın ne diyeyim.
Anlatamadım galiba ben size bi insanın sürekli ama sürekli aynı şeyleri sizin gibi yapması bunaltı veriyor.
canım etsin olabilir ama sen neden söylemedin hamile olacağını ikimiz birden doğururduk ne yaa.Allah aşkına 9 aylık bebeği varBenim hoşuma giderdi açıkçası taklit edilmek beğeni almaktır insanlar bende gördükleri hareketlerim tavrımı tarzımı beğenip kendi hayatında uygulaması demek ki dogru yoldayım derdim hoşuma giderdi. Bencillikk edip sorun haline getirmezdim. Sanırım hamilesiniz hormonlardann.
Özenilmek ve imrenilmek güzel şeyler aslında neden bu kadar kastınız kiSlm kızlar 1 sene oldu yeni evimize taşınalı ve bi senedir sürekli taklit ediliyorum.
Geçenlerde bahçeme çiçek ve güneş enerjili lambalar ile süsledim 2 gün sonra yan komşu tıpa tıp aynısını döşemiş.Dün cocuklar dışarda bebeğiyle oynuyordu bugün çocuğu bahçeye koşa koşa gelerek aynı bebekle bakın bizde aldık dedi. İyi yapmışsın kızım güle güle kullan dedim.1 ay önce arkadaşımın bebeği geldi ona bi nini söyledim ertesi gün çamaşır asarkem dün söylediğin ninni neydi canım bende bebeğime söyleyeyim dedi.Kimseyi kırmak istemiyorum ama biraz canımı sıkmaya başladı bunlat gibi nice şeyler anlatsam sürerde sürer ne yapabilirim ne öneride bulunabilirsiniz?
Tabiki bana özel değil hem saksı değil taklit edilen lavanta çiceği hiç bi çicek kalmadı dünyada.Demekki sizde herkesin çok çabuk erisebilecegi sıradan şeyleri yaşıyorsunuz.
O saksılar size özel tasarım olsaydı komşu aynisindan bulamazdi
Saç boyanuz kuaforunuz tarafindan sadece size özel 2 3 boyanın belli bir oranindan alınıp hazirlansaydi o arkadaş gidip aynı numarayi bulamazdi bulsa bile onun saç tonuna aynı renk tutmazdi.
Anlatabiliyormuyum.
Yaw sanki uzayda şehir kurdunuzda fikriniz çalındı diye gocunuyorsunuzTabiki olsun.Ama herkezin bi tavrı çizgiside olmalı benim fikirlerimin sürekli çalınması biraz tuafıma gidiyor
Kadmadım valla canım ama zamanla ve sürekli aynı şeyler bunaltıyor.Özenilmek ve imrenilmek güzel şeyler aslında neden bu kadar kastınız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?