- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Canım ben kimin etten kemikten bi insan hiç bişey bana özel değil ve üretilmedi.gerçekten hic laf dökmeye değmez
ben mesela basıma gelen sadece bikaç bseyinden bahsettim taklit edilmenin ama işin arka yüzünde anlatmadıgım o kadar çok şey varkiii insanlar iç yüzünü bilmeden ön yargıyla bol keseden atıyorlar işte Allah herkese akıl fikir versin canım diyecek sözüm yok hayırlı geceler diliyorum
iyiki menapoza girmişim erkendennnn.çocuk yapsam adım taklitçiye çıkarmış ucuz yırttımKusura bakmayın ama çocuk sahibi hiçbir insan komşusu hamile kaldı diye hamile kalmayı düşünmez.
Bu oyuncak bebeğe de saç boyasına da benzemez.
Ben hamile kaldım o da kalacak demek de uç örnek.
Zaten istiyordur, denk gelmiştir.
Sizinle aynı dönem hamile kalınca ne olacak sanki.
Senden sonra menopoza giren var mı etrafında bir bak. Kesin taklit etmiş bir haspam vardır etrafındaiyiki menapoza girmişim erkendennnn.çocuk yapsam adım taklitçiye çıkarmış ucuz yırttım
Birilerini kıskanıp menepoza girmediğin ne belli ?iyiki menapoza girmişim erkendennnn.çocuk yapsam adım taklitçiye çıkarmış ucuz yırttım
Bardağı niye Instagrama koyuyorbazen benimde sinirime dokunmuyor değil
evime aldıgım mutfak esyalarının süs esyalarının aynısını gidip bulup alan bir ablam var maleseffff en sonunda söyledim neden gidipte aynısını alıyosun farklı al bende biraz sana özeneyim bu nedir dedm aman nolcak sen istanblda oturuyosun dedikendisi kocaelide bu arada ama artk cevreminde dikkatini cekmiş aynı çay bardağını gidiyor paylasıyor instagramda yaknlarm diyor senin bardagından deglmi hevesim kalmıyor artk mutfak esyalarımı kullanmaya kıyafetlerimi giymeye en snir oldugum şey
Kızlar valla aynısından hepinizin karşısına çıksın ne diyeyim.
Anlatamadım galiba ben size bi insanın sürekli ama sürekli aynı şeyleri sizin gibi yapması bunaltı veriyor.
içine çay koyuyor arkada cicek fonu paylasıyor valla bende diyorum aaa benm bardagmdanBardağı niye Instagrama koyuyorcidden insanlar delirmiş
Biri instagrama bardak koyuyor öbürü de fark edip bardağın asıl sahibine ‘ bak bak senin bardağından almış’ diye fitliyorBardağı niye Instagrama koyuyorcidden insanlar delirmiş
bu bana görede gülünç basit seyler tabi ben konuya yakn diye anlattım burda anlatmadıgım cok sey var artk herkes kalbinin ekmeğini yer diyerek Allaha havale ediyorumBiri instagrama bardak koyuyor öbürü de fark edip bardağın asıl sahibine ‘ bak bak senin bardağından almış’ diye fitliyor
Şu saatten sonra erkek doğuran tüm kadınlar, konu sahibini kıskanıyor demektir. Bu da böyle biline.Bu hanım ablamız iki kızım var bu da erkek olsun diye yazdığı bir yoruma ne güzel cinsiyet belirterek dua edebiliyosunuz dedim diye kendini Allahtan istemeyi bilen ama beni bilmeyen, fesat üstüne isyankar ilan etti. Herkes onu kıskanıyor. Çok da şeyapmayın yani
Yok hatta direkt çocuk doğuranŞu saatten sonra erkek doğuran tüm kadınlar, konu sahibini kıskanıyor demektir. Bu da böyle biline.
Bu mesaj beni benden aldı.Şu an nokta olarak msj yazmamı bekleyen hala konuda bekleyen arkadaşlara slm olsun
Şimdi herkes birbirini taklit edip uyuyacak mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?