Sürekli taklit edilmekkk neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben kimin etten kemikten bi insan hiç bişey bana özel değil ve üretilmedi.
Taklitler asıllarını yaşatır.
Ama boş boş konu yapma hobby bul iş bul diyen arkadaş var konuda sinirimi bozmadı değil.
Çok güzel bi mesleğim var iş bulmama gerek yok şükür ben bu gurbette çok güzel gurur duyulacak yerdeyim.Ve gurbet kadınıyım hobby ve işim var şükür bi nebze Türkiyede fazla tanıdığım olmadığı iiçin burdayım belkide
Kimsemin klavye arkasında işine mesleğine dil uzatma!!!

iyiki menapoza girmişim erkendennnn.çocuk yapsam adım taklitçiye çıkarmış ucuz yırttım

Bu hanım ablamız iki kızım var bu da erkek olsun diye yazdığı bir yoruma ne güzel cinsiyet belirterek dua edebiliyosunuz dedim diye kendini Allahtan istemeyi bilen ama beni bilmeyen, fesat üstüne isyankar ilan etti. Herkes onu kıskanıyor. Çok da şeyapmayın yani

Bardağı niye Instagrama koyuyor cidden insanlar delirmiş

Kızlar valla aynısından hepinizin karşısına çıksın ne diyeyim.
Anlatamadım galiba ben size bi insanın sürekli ama sürekli aynı şeyleri sizin gibi yapması bunaltı veriyor.

Hemen taşinin sizi bulamayacagi bir yere saklanin. Peşinizden sizi taklit etmeye gelmez insss. Cok zor.

Biri instagrama bardak koyuyor öbürü de fark edip bardağın asıl sahibine ‘ bak bak senin bardağından almış’ diye fitliyor
bu bana görede gülünç basit seyler tabi ben konuya yakn diye anlattım burda anlatmadıgım cok sey var artk herkes kalbinin ekmeğini yer diyerek Allaha havale ediyorum

Şu saatten sonra erkek doğuran tüm kadınlar, konu sahibini kıskanıyor demektir. Bu da böyle biline.

Şu an nokta olarak msj yazmamı bekleyen hala konuda bekleyen arkadaşlara slm olsun
Bu mesaj beni benden aldı.
Zaten linç yemek için konu acmadiniz mi.
Alın işte size bol linç bol yorum. Herkes konu acip biri bir yorum yazsinda bir fikrim olsun diye beklerken siz sittin sene değişmeyeceğinize rağmen bol bol yorum okuyorsunuz bunun neresi kötü

Sürekli heryerde negatif yorum yazan arkadaşlar toplanmış gelmiş.Yapıcı konu sahibini biraz anlayabilecek güzel fikirlerde bulunabilecekler yokçok değil iki kişiye baktım kadın benim sayfadan sonra birini bombalamış yazık valla yazık yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…