- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
vah vah.. yazik size harbiden.. kendinizi ne zannediyorsunuz ?! bulunmaz hint kumasimi ?! isteyen istedigini alir hatta donununuz aynisini bile alir sizeeee neeeee ?! egonuzu kendinize saklayin .. havalanmayin, dusersiniz..seviyeszleşmeyelim isterseniz?
konuyu bağladığınız seye bak ! bence bi siz bitmediniz…
Öz ablanizdan mi bahsediyorsunuz?utanmasa ac donuna bakayım der onunda aynısnı alır ortada bi hastalık kişilikte birini doğru bulmanz bence düşündürücü
Boşver yaaaaa anlamazsın kafanı yormaMikrofonla ninni söyleme kısmını açıklar mısınız aşırı merak ettim. Nasıl yani lütfen anlatın
Mikrofonla ninni söyleme kısmını açıklar mısınız aşırı merak ettim. Nasıl yani lütfen anlatın
bunlar sadece üstten anlattıklarım anlatmadıgım o kadar cok sey varki evime gelip nispet yapan kişilikte birisi ben 6 aylık hamileyim kilo alıyorum dolayısyla bu olagan bsey kaç kilo aldn deyip bana gelip kıyafetini sıkılastırıp baksana bende hızla zayflıyorum dokun göbeğime göbek diye bsey kalmadı herkes bana diyorki hic yasında gostermiyosun vs kendni tatmin eden biri yani aramızda 10 yas olmasına 10 yas buyugum diye sesimi cıkartmıyorum cook anlayıssız tavırları varAtma instaya hebirseyi mesela
Atıp atıp sonra da vah böyle takildim oluyor vah şöyle oluyor deme
Kadının belli ki bi zevki yok,seni örnek alıyor
Bunlari yapıp yapıp dünyanın en zevkli insanıyım da demiyordur emin
Ne zarari olacak ki?
Hayal dahi edemiyorum korkunç ötesiBayram tatilinde birkaç şehir gezdik, kuzenim de bizden sonra git sen aynı şehirleri gez ve paylaş sosyal medyada. Gezmekten soğuttular beni. Gideceksen başka şehre git neden benim gittiğime gidiyorsun değil mi? Yaşamayan bilemez
Mantıklı bir açıklaması varsa duymak isterim bunda anlaşılmayacak bir şey yokBoşver yaaaaa anlamazsın kafanı yorma
sizi muhataba bile almıyorum..vah vah.. yazik size harbiden.. kendinizi ne zannediyorsunuz ?! bulunmaz hint kumasimi ?! isteyen istedigini alir hatta donununuz aynisini bile alir sizeeee neeeee ?! egonuzu kendinize saklayin .. havalanmayin, dusersiniz..
+ Ninnileri mikrofonla söylemeyin ki başkaları duyup sizden özenmesin, hem de çocuğun kulak zarı patlamasın1-Bahçeyi yüksek duvarlarla çevirin. Kimse sizin peyzaj sırlarınızı öğrenmesin.
2-Çocuklarınız dışarıya oyuncak çıkarmasın. Gerçi aldığınız oyuncaklar özel üretim filan değil, illa ki başkalarında da vardır. Ama yeter ki sizin gördüklerinizde olmasın.
3-Tse’den ninninin patentine başvurun.
4- insanlarla arkadaş olmayın. Sizin kadar orjinal bir insanın, çakmalarla işi ne?
Sabaha kadar düşün bulursun sen bişeyMantıklı bir açıklaması varsa duymak isterim bunda anlaşılmayacak bir şey yok
Her şeye bir açıklaman var ama buna yok kabul etSabaha kadar düşün bulursun sen bişey
Siz olmasanız etrafınızda ki insanların hali nice olur zaten.Haydi sayemde bol bol geyik yapabileceğiniz bi konu çıktıSizlere iyi eğlenceler
Keşke sizde birilerini taklit etseniz. Herkez, bişey gibi yazım yanlışları yapmazsınız. Normal bir kelime hatası olur neyse bari şu kadar bilinen hatalar yapmayın gözünüzü seveyimSabaha kadar düşün bulursun sen bişey
gerçekten hic laf dökmeye değmezHaydi sayemde bol bol geyik yapabileceğiniz bi konu çıktıSizlere iyi eğlenceler
olmazsiniz tabi.. sizin gibi insanlarin egosunu cok iyi biliriz.. sanki bu dunyada kalicisiniz.. yazik size.. esiniz sizin gibi kendini begenmis birini cokmu aradi merak ediyorum.. Gerci onunda dikkatini cekmis degilmi kiz kardesiniz.. tencere kapak.. dedigim gibi dikkat edin donunuzuda taklit etmesinlersizi muhataba bile almıyorum..
Tamam da onun o an ki heyecanı zayiflamak...seninki ise bebek...bunlar sadece üstten anlattıklarım anlatmadıgım o kadar cok sey varki evime gelip nispet yapan kişilikte birisi ben 6 aylık hamileyim kilo alıyorum dolayısyla bu olagan bsey kaç kilo aldn deyip bana gelip kıyafetini sıkılastırıp baksana bende hızla zayflıyorum dokun göbeğime göbek diye bsey kalmadı herkes bana diyorki hic yasında gostermiyosun vs kendni tatmin eden biri yani aramızda 10 yas olmasına 10 yas buyugum diye sesimi cıkartmıyorum cook anlayıssız tavırları var
"Aç donuna bakayım, aynısını alayım" demesi normal değil tabiiutanmasa ac donuna bakayım der onunda aynısnı alır ortada bi hastalık kişilikte birini doğru bulmanz bence düşündürücü
merhaba canım gercekten herkesin düşüncesi farklı arkadas böyle bi konu açınca bende hosuma gitmeyen konuya yakn bişey paylaştım ama egolu oldum"Aç donuna bakayım, aynısını alayım" demesi normal değil tabiiSanırım mübalağa yaptınız Ama ev dekorasyonunda sizi örnek alması onun kişiliğini hasta yapmaz. Sizin zevkinize çok güveniyor belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?