- 29 Mayıs 2021
- 14.362
- 93.429
- 548
- 36
- Konu Sahibi GurbetKusuEsra
-
Sizin gibi yapalım ozamanValla çevremde zevkli bir kadın olarak görülüyorum bir şey aldığımda arkadaşlarımda aynı şeyi alır aklıma sizin gibi taklit ediliyorum ıyyyy demedim. Aksine hoşuma gider hatta sur şimdi yanaklarımdan makas alıyım adhjkk
Demedin mi annesine birşey?Acaipte laf mı? Ben sinir krizi gecirecektim. Arladasimin kuzeni olmasa sacini başını yolup paralamak vardı da işte. Arkadasimin hatrina sadece gözlerimi fal taşı gibi açıp 2 3 dakika bekleyip kendime geldimde kızı eve götürdüm. Yoksa kesin bi olay çıkacaktı. Yoldan gelen gecene bile atarlaniuordu
Yandaki rus komşu dedi x senin ikizin oldu diyevalla hiçte şaka değilim artık çevremin ve eşimin bile dikkatini cektiğine göre bence karşı tarafta olan bir hastalık derceesinde oldugunu düşünüyoruz kıyafetlerinin mutfak ve diğer esyalarının tıpkısını alan biri olunca ortada ikiz gibi dolasnca insanı ister istemez rahatsız ediyor
Yaw size ne9 aylık emen bebeği var diyorum hanımefendi
ne kadar egolu insanlarsiniz ya.. dikkat edinde esinizide elinizden almasinlar sizi kiskanip.. Tovbe.. bir bitmediniz ?!valla hiçte şaka değilim artık çevremin ve eşimin bile dikkatini cektiğine göre bence karşı tarafta olan bir hastalık derceesinde oldugunu düşünüyoruz kıyafetlerinin mutfak ve diğer esyalarının tıpkısını alan biri olunca ortada ikiz gibi dolasnca insanı ister istemez rahatsız ediyor
Ablanız doğru demişbazen benimde sinirime dokunmuyor değil
evime aldıgım mutfak esyalarının süs esyalarının aynısını gidip bulup alan bir ablam var maleseffff en sonunda söyledim neden gidipte aynısını alıyosun farklı al bende biraz sana özeneyim bu nedir dedm aman nolcak sen istanblda oturuyosun dedi
Annesi yoktu. Arkadasla ikisi gelmişti. Geldikleri yol da 3 4 saatlik bir yol.Demedin mi annesine birşey?
Yazık hasta galiba yoksa ergenlik bu kadar zor değildi sanki ya
seviyeszleşmeyelim isterseniz?ne kadar egolu insanlarsiniz ya.. dikkat edinde esinizide elinizden almasinlar sizi kiskanip.. Tovbe.. bir bitmediniz ?!
sizin gibi egolu insanlar olmadik.. ne mutlu bizeBiz şaka siz gerçek
Eşin demişken adamın poposundaki pantolonda soruldune kadar egolu insanlarsiniz ya.. dikkat edinde esinizide elinizden almasinlar sizi kiskanip.. Tovbe.. bir bitmediniz ?!
Mikrofonla ninni söyleme kısmını açıklar mısınız aşırı merak ettim. Nasıl yani lütfen anlatınAradı perdelerini nerden aldın dedi canım ben onları Türkiye’den getirdim burda biraz zor çünkü çeşit kısıtlı burda sanki yalan konuşmuş gibi surat astı bana
utanmasa ac donuna bakayım der onunda aynısnı alır ortada bi hastalık kişilikte birini doğru bulmanz bence düşündürücüAblanız doğru demiş
Sizin bu msj için gözardı ettim şükürler olsun bi daha sizin msj görmeyeceğimene kadar egolu insanlarsiniz ya.. dikkat edinde esinizide elinizden almasinlar sizi kiskanip.. Tovbe.. bir bitmediniz ?!
Atma instaya hebirseyi meselavalla hiçte şaka değilim artık çevremin ve eşimin bile dikkatini cektiğine göre bence karşı tarafta olan bir hastalık derceesinde oldugunu düşünüyoruz kıyafetlerinin mutfak ve diğer esyalarının tıpkısını alan biri olunca ortada ikiz gibi dolasnca insanı ister istemez rahatsız ediyor
Benim cevremde sizin gibi düşünen yok. Onun için bana göre bittiniz mesela ama genele vurursak diyen haklı aslında.seviyeszleşmeyelim isterseniz?
konuyu bağladığınız seye bak ! bence bi siz bitmediniz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?