- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi ironikturktelvesi
çok ama çok geçmiş olsun, kurtulduğunuza çok sevindim küçücük bebişinde böyle bir hastalığı atlatması ALLAH ın büyük lütfu olmuş,
gerçekten çok mantıklı sirkeli su ile yıkanmak, karbonatlı su içmek, dün konuyu açmadan epeyce düşünmüştüm ama şimdi iyi ki açmışım diyorum bunları ben de uygulıycam umarım bana da faydası dokunur,
bir de naylon ürünler zarar veriyormuş ya prezervatifler de aynı şekilde zararlı mıdır acaba merak ettim ?
benimm de erkek kardeşim de var yine bu idrar yollarında sorun gittiyim de şu karbonatlı su içmeyi ona da öğreteyim, zaten kendimizden çok sevdiklerimizin iyi olması mutlu ediyor bizi, teşekkürler bilgiler için..
insallah canim benim insan en cok sevdikleri icin endiseleniyor zaten prezervatiflerde veriyordir buyuk ihtimalle naylon sonucda sirkeli ilk suyu mutlaka dene hatta kizimin kasintisi oldugunda cok iyi rahatlatti cocugu simdi tecrubeli oldum bu konuda birtane daha kizim var ona asla dus jeli falan kullanmiyorum dove sabunla ovuyorum vucudunu o bolgeye surmuyorum kardesinede sanada rabbim acil sifalar versin