18 i bitirecek yakında :/Kaç yaşında ?
Kendi telefonu yok ama tableti var annesinin telefonu var , derste çalışıyo sınavları olduğu zaman dokunmuyo ama son zamanlarda hep elinde, bugun yukarı çıkarken götürmeyecegm ,sarjda bırakım diyicem ,aynen öyle ya :)Kendi telefonu yok mu yasi mi kucuk.
Soyleyemiyosaniz o gelecegi zaman telefonu kapatin sarji bitti diyin.odada sarjda yeni taktim diyin.
Benim yigenimde annesinin telefonunun ekranini guzelce silip sifreyi cizdiriyodu sonra hic dokunmadan ekrani kapatip buluyodu.ne uyanik yeni nesil.
Kendine ait bir telefonu sosyal hesabı yok mu ?18 i bitirecek yakında :/
Var bitek facebook kullanmıyor. Ya tamamen yumuşak yüzlü oluşumdan ve kıramayışımdan oluyo buKendine ait bir telefonu sosyal hesabı yok mu ?
Çok mantıksız bu kapıyı açık bırakıp hırsız evime neden girdi gibi bişey
Parmak izini açıpta eline veriyorsunuz sonra şikayet ediyorusunuz bu durumda biz ne desek boş.
Yok olamaz kesinlikle , o yönden eminim o kendi saygısızlığından yapıyor. Belki özel bi mesajim fotoğrafım var düşünmeden girip kurcalıyor. . Eşimin telefonunuda çok kez kurcaladı eşim şimdi ne şifreyi söyler ne eline verir .Eşiniz yaptırıyor olabilir mi?
Bir daha istediğinde kararlı bir şekilde herkesin bir özeli var abin hariç hiç kimsenin böyle bir hakkı olamaz de geçVar bitek facebook kullanmıyor. Ya tamamen yumuşak yüzlü oluşumdan ve kıramayışımdan oluyo bu
Küçük şımarık görümce Allah sabır versin ben telefonumu çocuğuma bile vermiyorum eşimle özel mesajlarımız fotoğrafımız oluyor.Yok olamaz kesinlikle , o yönden eminim o kendi saygısızlığından yapıyor. Belki özel bi mesajim fotoğrafım var düşünmeden girip kurcalıyor. . Eşimin telefonunuda çok kez kurcaladı eşim şimdi ne şifreyi söyler ne eline verir .
Sorun görümcede degil sende her aranızın bozulmasını istemediğinz insana telefonunuzu mu kurcalarttırıyorsunuz. Ayıp oluyo artık o benim özelim rahatsız oluyorum diyin bi telefonunuza bile sahip çıkamazsanız üstünüzde daha çok baskı kurar dur demezsen özeline dalar bu görümce. Benimki ellemeyi geçtim göz ucuyla bile bakamaz.
Haklısınız ya .. Önceden öyleydi aslında öbür görümcem ben bakarken bakıyodu bende telefonu cevirp ama özeel demiştim küstü ama bdaha hiç ellemedi . Biraz daha devam ederse mecbur bozucam arayı ... inanın geçen kış telefonumu onlarda unutup markte gitmiştim butun mesajları okumuş kv'ye evde kavga çıktı. Kv' ile ilgili bişeyler demiştim eşime..Bir daha istediğinde kararlı bir şekilde herkesin bir özeli var abin hariç hiç kimsenin böyle bir hakkı olamaz de geç
Ne münasebet görümce gelecek telefonumu didikleyecek
Bu kız büyüyünce daha kötü şimdi telefonu karıştıran ileride ortalığı karıştırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?