Sürekli telefonumu kurcalayan görümce

o aliniyo bu kusuyo kirilir aglar diyerek kendimizi uzuyoruz,dimi
.birak,kirilsin uzulsun napalim soyle tlf kurcalamani istemiyorum de acikca haa agladi,zirladimi esine soyle istemiyorum ellemesin de senle esinin mesjlarini okumakmi ne demek ne haddine ozel bise o hadi ikinizin arasinda olan cok ozel bi konusmaysa nolcak
Daha olmadi program sifreleme gibi uygulamalar var indir her uygulamaya ayri sifre desen koyuluyo galeri mesajlar whatsapp kitle anlar heralde arrik
Acikca soyle valla ben sinir oldum bu duruma ne sacma

Hoşlanmıyorum telefonumun karıştırılmasından de kaç yaşında bu kız ya ben annemin telefonunu açıp bakmam

Bu ne saçma ilişki yahu. İnsanın bir özeli vardır. Veremem de kestirip at. Deli midir nedir. Alınırsa alınsın, eşinizle dostunuz özel bir şey konuşursunuz. Konuşmasanız bile ne demek karıştırmak yaa? Valla ben sinir oldum burdan.

Yüzünüz tutmuyorsa abin kızıyor veremem, telefonunu kimseye vermiceksin dedi kusura bakma de.
Ben olsam çoktan terslemiştim ama belli ki siz çekingensiniz.

fazla yüz vermişsin...bence seni kontrol ediyor...verme ağlarsa ağlasın

Kac gundur bu konu var yazmayayim dedim ama dayanamadim. Ya siz yetiskin bir kadinsiniz ve telefonunuz sizin ozel kisisel bir esyaniz belki yalniz esiniz bakar onun disinda veremem de gitsin canim bunun ayibi gunahi mi var?? Benim telefonumu kimse kurcalayamaz bu sekilde tavrimi da koyarim yani.

ne munasebet ya
aa
bır yasıma daha gırdım

hayır demek bukadar mı zor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…