Sürekli telefonumu kurcalayan görümce

18 yaşında görümce zırıl zırıl ağlayacak mı yahu? Ağlarsa da ağlasın.
Belki kocanla özel konuşmaların var belki annenle eşinin tarafını çekiştirdin vs vs vs.
Artık şifremi kimseye söylemiyorum canım kusura bakma de ve kapat konuyu.

Ayy vallahi şuan iyice sinir oldum ve baya gaza geldim geçenlerde özel konuşmam vardı onuda okuduğunu yakaladım ona rağmen utanmadan devam ediyor son zamanda arsızlaştı önceden şifremi değştirirdim diyemezdi al aç diye

Parmak izi şifresine kadar açıp eline telefonu verdikten sonra bizden ne önermemizi bekliyorsunuz? Vermeyin, veremem izinsiz karıştırıyorsun deyin. Bitti gitti. Kendi kardeşiniz olsa ağzına tükürürsünüz muhtemelen, elin kızı ne değerli.

Çok pasifsin canım kusura bakma ama. :/
Yarın bigün senin adına cevap da yazar elbiselerini de giyer. Taviz tavizi doğurur.
Önünü alamazsın daha kötü olur.

Biz eşimle bile karıstırmayız mesaj gelir açmayız bu küsüp darılcak bişey değil ayıp ne arıyosa

Eşin bile vermiyormuş sen de verme git abinden iste de,ayrıca madem telefonu yok annesine söyleyin uygun fiyatlı bir telefon alsın versin kızına.

Küserse küser sonuçta ömür boyu küs kalacak hali yok
ki eşinizde vermiyormuş
Herkes bu konuda size hak verecektir

Eşin bile vermiyormuş sen de verme git abinden iste de,ayrıca madem telefonu yok annesine söyleyin uygun fiyatlı bir telefon alsın versin kızına.
Telefona ihtiyacıda yokki herşey elinin altında,bununki ya sırf gıcıklık yada açığımı arıyor. Ki kendisi yandaki akrabalarının wifi si ile takılıyor benim ki kontürlü ve az yapıyorum ben paketi

hem parmak izi koyup, hemde kendi elinle teli veriyosan hiç şikayet etme

18 yaşındaymış bence ihtiyacı vardır sanırım okuyor bütün arkadaşlarında vardır diye tahmin ediyorum eğer kendinin telefonu olsa sizden istemez eşinize yada kayınvalidenize söyleyin bence artık x telefon alalım zamanı geldi diye.

Doğru aslında,bende yeni aldım sürekli diyip duruyor şu arkadasımda da var ,bende universtye gidince aldırcam vs diye hiçbişey yapmasa sürekli tuşuna basıp saate bakıyo tuş içine göçtü

Parmakixi ni acip eline verirsen devam eder.
Sevmiyorum tel kurcalamani demen gerek.

Doğru aslında,bende yeni aldım sürekli diyip duruyor şu arkadasımda da var ,bende universtye gidince aldırcam vs diye hiçbişey yapmasa sürekli tuşuna basıp saate bakıyo tuş içine göçtü
Şöyle düşün arkadaşlarının bir çocuğunun whasapp hesabı vardır grupları vardır pek sevmem ben grupları ama 18 yaşında onlar heves ediyordur büyük ihtimalle tabi bu sizin telefonunuzu karıştırmayı haklı göstermez.

Bende de var őyle şeytan biri arasa veya biriyle mesajlassam kim diye meraktan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…