Sürekli telefonumu kurcalayan görümce

Koskoca insan ya ne demek telefon kurcalamak cok yanlıs

Alinsın kirilsın aglasın umrumda degil yalan soylemeye gerek yok kusura bakma bisey bakacaksan ben elimde sana gostereyim telefonu varsa oraya yolla baksin telefonumu kurcalaman bana karsı bir saygisizliktir birsey bakmak isteyince bana soyle de

Abisi kiziyormus istediginde abin kiziyor veremem de..

Ağlarsa ağlasın canım çocuk mu bu. Koskoca kadın. Yaptığının terbiyesizlik olduğunun farkına varsın. Özel konuşmanızı da okuyormuş ne ayıp şey.

Telefonunuz hep şarjsiz olsun. Tabi kırmak istemiyorsanız. Ben olsam kırardım kimin ne haddine.

Vermeyin telefonunuzu neden veriyorsunuz ki? Siz ses etmezseniz böyle devam eder gider.

hiç böyle saçma bir şey duymadım...
ne demek özel mesajları okuması, her şeyi kurcalaması..
böyle bir şeye kesinlikle izin vermemeniz lazım.
ağlarsa ağlasın terbiyesiz!

Aklıma bir olay geldi. Kendi telefonumdan kayınvalideme bir resim göstermiştim. Resime baktıktan sonra galeride başka resimlere tam bakacakken, Anne ben sadece o resme bi bak diye verdim telefonu, galerimi gözden geçir diye değil dedim. Ve birdaha asla böyle birşey olmadı!

Uygulamalara nasil şifre koyuluyor ki?

18 yaşında kendi telefonu yok mu bunun ?? Ben okurken bile sinir oldum .. Sizi düşünemiyorum bile .. BASKALARİNİN TELEFONU KARİSTİRİLMAZ de bence .. Bu ayıp birşey değil kural bence

En sevmediğim şey özelime girilmesi. Benim eşim bile şifremi bilmiyor.
Terbiyesizlik, çekmek zorunda değilsiniz . Vermiyorum diyeceksiniz bir iki kere iki alınır sonra bırakır.

Ben kardeslerime bile vermem telefonumu konuyu okumadim ama yuz verme bu kadar belki ozeliniz var esinle her mokta boyle cikmasalar olmaz

telefonunuzu açtırmak istediğinde ne münasebet özel denen bir şey var diye ağzının payını verseydiniz bir daha cesaret edemezdi.çok yumuşak yüzlüsünüz

Watsapp ve mesajlara ayrı bi şifre koy normal telefon şifreni bilsin galeriye falan girmesinde sakınca yoksa eğer mesajları da aç derse abartma istersen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…