Sürekli telefonumu kurcalayan görümce

Enn nefret ettiğim davranışlar arasında zirveye oynar şu mevzu ya.
Hastalık gibi resmen.
Bi foto gösterince herşeyini açtığını zannediyor insanlar.

Çareyi uzaktan göstermekte buldum ben ama
O da yetmiyor çoğu zaman tabi

Konu sahibi iki tel bulundur sen de.
Biri görümcelik olsun

O gelince eline ver takılsın.
Misafir çocukların önüne oyuncak dökeriz ya hani
O misal

Kac yaşında? Yorumları okumadim ama yasi küçük heralde.
Yanliz şimdiden telefonu karıştırmasina birsey demiyorsaniz daha sonra neyinize karissa laf edemezsiniz.
Telefon özel birsey telefonuma kimse bakamaz. Fotoğraf bakacaksa yaninizda izin isteyerek bakılır baskasinin telefonu pat diye alinip karistirilmaz. Alincada gulmeyin , neye bakiyorsun canim özel seylerim de var fotoğraflarimi sildim de.

Ozel şeyler var icinde haha ha .Deyip elinden alacaksıniz.Yada onun telefonunu alıp ac şunu diyeceksiniz bu kadar .

18 yaşındaymış esinle konuş sonra kıza deki tatlım artık büyüdün bazen abinle biraz acık olabilir ama uygunsuz fotolarımız mesajlarımız oluyor sen bakıyorsun diye silmek zorunda kalıyorum rica etsem artık bakma de sanırım artık bakmax

Kirmadan onu kirmak istemedigini ama telefonunun ozel oldugu aslinda kendisinin bunu dusunmesi gerektigini sakin sekilde soyle kuzum baska zor yani hem oda anlasin ben uyuz oldum burdan hatali o

Kuzum uygulama falan ugrasmayalanda soyleme gayet acik ve net soyle sen yengesisin bunlari alttan alacak kadar samimisen duzgunce anlatinca anlayacak kadarda o dasamimi olsun gercekten burada konu acacak kadar rahatsizsin bence direk soyle ama dedigim gibi kirmadN

hadi yeğeninin fotolarına bakıyor diyelim, whatsapp mesajlarınızı neden okuyor? bence direkt sorabilirsiniz. alınırsa alınsın bir daha yapmaz en azından.

Bence mesajını okurken ya da galerine bakarken yakalıyorsan “canım bana gelen mesajlar ya da fotoğraflar sadece benim özelim değil atan kişinin de özeli. Sen bana attıgın bir mesajı başka birinin okumasını ister misin ya da senin fotoğrafını bir başkasının görmesi hoşuna gider mi? Ben senden sakınmıyorum ama bu özele saygısızlık bence” de

Bn nisanliyken esimlere gitmistim grumce ordaydi. Bisi konusmamis gerekiyo gorumce kucuk konusamiyorduk o zamanlar 10yasindaydi. Git diyoruz gitmiyo. Esim abisinin bi git bisi konusmamis gerek dedi. Neyse bnmde telefonda sarjdaydi. Telefonun videosunu acip gitmis. Konusmamis bitti. Bn telde saate bkacaktim bi baktim video kayit. Cildirdim esim kardesini cagirdi senmi yaptin dedi evet dedi. Bi tokat atti kardesine ogun bugundur telefonu saate bkmk icin almz. Yeni nesil cok fena vallahi. Bu isi senden baskasi cozmez. Ne demk msj okuyo cok abesss

Ay valla iyi sabretmişssiniz. Ben olsam eşimle öpüşürken resim çekerdim verirdim telefonu eline, eşimle olan özel mesajları da silmezdim. Gördüğünü farkettiğimde de evli insanların özeli olabiliyor derdim. Kusura bakma unutuyorum telefonumu isteyeceğini diye de belirtim daha da vermezdim.

Ya artık "ben mutsuz olacağıma o mutsuz olsun" demeyi öğrenin ve açıkça söyleyin kıza özelim o benim artık ayıp oluyor deyin. Küserse küssün çok mu lazım görümce?

Aaa kıza bak
Parmak izi şifreye devam.
İsterse de
'Canım, hoşuma gitmiyor başkalarının bakması,özelim var icinde' deyin, ağlarsa ağlasın küserse küssün
Ne kadar ayıp birşey.
Biri benim telefonumu kurcalasin, yolarım valla o kızı!

eşinle konuş. şarjı yok de kapat vs

Gorumceniz cocukta degil 18 yasinda bir kiz sizin telefonunuzdan ne anliyor yani. Mesajlarinizi falan okuyorsa kurnazlik pesinde demekki. Vermeyin acik ve net ne munasebet!

Bu konuda gönül almanıza gerek yok.
Şahsi telefonum ve rahatsız oluyorum kurcalanmasın dan deyin bitti.
Ne münasebet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…