Sürekli uyuyan koca

Gospo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
140
36
48
37
Selamlar
Eşim sürekli uyuyor hafta içi çalışıyor akşam işten gelince yemek yer çay içer sonra tv karşısında uxmırken uyuyakalıyo ve bu gece yarısına kadar sürüyor sonra normal uykuya geçebiliyo sürekli uyumasından aşırı sıkıldım arada sırada olsa tamam da sürekli olunca evde hep tek başıma yaşıyomuşum gibi hissediyorum bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan yaZsın lütfen

Çok söyledim ikna edemiyorum ne gbi bi hastalık olabilir ki

Selamlar
Eşim sürekli uyuyor hafta içi çalışıyor akşam işten gelince yemek yer çay içer sonra tv karşısında uxmırken uyuyakalıyo ve bu gece yarısına kadar sürüyor sonra normal uykuya geçebiliyo sürekli uyumasından aşırı sıkıldım arada sırada olsa tamam da sürekli olunca evde hep tek başıma yaşıyomuşum gibi hissediyorum bu konuda ne yapabilirim bilgisi olan yaZsın lütfen
Doktora gidebilirsiniz

çok yoruluyordur?
benim eşim de öyle ertesi gün izinliyse bile dayanamaz max gece 1.
çalışacağı zaman 10 buçuk-11 gibi uyur.
böyle alışmıştır?
siz de kendinize bir hobi edinebilirsiniz ben sıkılmıyorum hiç.

Bence aşırı uyuyosa doktora gitmelisiniz allah korusun ummadık yerden birsey çıkabilir kontrol ettirmekte fayda var

çok yoruluyordur?
benim eşim de öyle ertesi gün izinliyse bile dayanamaz max gece 1.
çalışacağı zaman 10 buçuk-11 gibi uyur.
böyle alışmıştır?
siz de kendinize bir hobi edinebilirsiniz ben sıkılmıyorum hiç.
Hafta içi tamam da hafta sonu da uyuyo

Ya artık sabrım kalmadı zaten bu karantina yüzünden sürekli evdeyim gndüz işe gdiyo akşam yemekten sonra kardeşi geliyo çaya kahveye onla oturuyoruz sohbet vs o gidince uyuyo hemen uyuz oluyorum artık doğru dzgün konuşamıyoruz bazen o uyurken boğasım geliyo valla 😒

Valla boşanmayı düşünmedim hiç bu sorunu bi şekilde çözmeye çalıyorum anlayış gsteriyorum yoruluyodur dinlenmek tabiki hakkı ama akşm işten geldiğinde yürüyüş yapalım diye teklif ettim bugün yorgunum yarın gdrrz dedi ertesi akşam kv lerle oturduk bi saat faln eve geldik yartı uyudu ertesi gün cumartesi ve erken geliyo geldi ymk vs yedik akşm kuzeni geldi oturduk saat 9 bçkta yattı yine ya uyusun bi saat kalksın ama yok kardeşi anası gelince oturup sohbet ediyo onlar gdince uzandığı yerde uyuyo 😡

Valla boşanmayı düşünmedim hiç bu sorunu bi şekilde çözmeye çalıyorum anlayış gsteriyorum yoruluyodur dinlenmek tabiki hakkı ama akşm işten geldiğinde yürüyüş yapalım diye teklif ettim bugün yorgunum yarın gdrrz dedi ertesi akşam kv lerle oturduk bi saat faln eve geldik yartı uyudu ertesi gün cumartesi ve erken geliyo geldi ymk vs yedik akşm kuzeni geldi oturduk saat 9 bçkta yattı yine ya uyusun bi saat kalksın ama yok kardeşi anası gelince oturup sohbet ediyo onlar gdince uzandığı yerde uyuyo 😡
işte olayın püf noktasına değinmişsin.Benimki de öyle ailesi geldiğinde ya da aksam dışarıdayken sabahlar olmasinnn modunda.Evde yalnizsak horultular baslardı
Cok kavga ettim olmadi güzelce konuştum vs simdi şükür daha iyi

Normalde dün akşam arkadaşlarıyla toplanıcaklardı iptal oldu iptal olmasaydı gece yarısına kadar otururdu eminim bnde bugün tripli takıldım o yokmuş gbi davrandım şuan farkında ama geri adım atmayı düşünmüyorum artık sürekli aynı konuşmaları yapmaktan sıkıldım insan bekliyo ya hadi gel beraber yürüyelim geleşim hava alalım bunu demek çok mu zor ?

işte olayın püf noktasına değinmişsin.Benimki de öyle ailesi geldiğinde ya da aksam dışarıdayken sabahlar olmasinnn modunda.Evde yalnizsak horultular baslardı
Cok kavga ettim olmadi güzelce konuştum vs simdi şükür daha iyi
Şimdi daha iyi dediniz nasıl çözdünüz peki ?

Back
X