Uzun zamandır konu açmadım, ama bu sorun beni rahatsız etmeye başladı, işin içindende çıkamıyorum. Normal hayatta çok sık görüşmesekde, samimi olduğum arkadaşımı ihtiyacı olduğu için bizim şirkete aldırttım. Aslında aynı iş yerinde tanıdığında olmamalıymış bunu çok çok iyi anladım. İnsan olarak iyi biri (ama sadece insan olarak). İlk birkaç ay gayet iyi anlaştık, şu son 2-3 aydır ben bunun sürekli yalan konuştuğunu abarttığını farkettim. bunu son ay daha iyi anladım. Özellikle beni kıskanması ve patronumuza kendini sürekli ön planda göstermeye çalışması (yalakalık) yapması vs. Benim gözüme sürdüğüm kalemin aynı rengini kullanmaya başlaması, yıllardır aynı renk saç kullanırken benim saç rengime boyatmaya çalışması. İşle ilgili ne dersem evet bende öyle dedim, yaptım gibi söylemesi. Ben iş yerinde üst düzeydeyim, patronumla işle ilgili herşeyi paylaşırız, bugün gizlice bizi dinlediğini farkettim ve şoka girdim. Hepsini geçtimde insan yalan söylerken senin bildiğin bir doğruyu çocuklarının üstüne yemin ederek söylemesi beni inanılmaz şaşırttı. Sizce yalan konuşmak bu kişide bir hastalıkmı yoksa huymu edinmiş. Ben onun sadece allah birdir dediğine inanıyorum. Ve bu insan namazda kılıyor.