Sürekli yalan konuşan arkadaşınız varmı ?

benimde bu konuda aynı derdim var kızlar. bende çok sevdiğim yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bi arkadaşımı çalıştığım şirkete aldırttım. ilk zamanlar çok iyidik fakat suan öyle denilemez. çok yalan konuşuyor herşeyi inanılmaz derece kafasında kurup anlatıyo. bu sölediği yalana kendiside inanıyo nasıl bi hastalıktır bilmiyorum. iş arkadaşlarımdanda çok kısanıyor. kiminle yakın olduysam onlar hakkında kötü şeyler söyleyip duruyor. artık ne yapacağımı sasırdım. o işte yokken iş yerinde hiç bi sıkıntım yoktu herkesle can ciğerdim. herşey değişmeye başladı. ne yapıcam yardım edin lütfeen :(

uzak dursan aynı iş yeri olmuyor, çok zor yaa, ne diyeyim aynı dertten muzdaribim :)

***Benim lisede böyle bir arkadaşım vardı.
Kıza baksan gayet güzel,alımlı ve bakımlı bir kız. Yalanlarını görseniz oturur ağlarsınız haline...
Sorsanız herkes ona aşık, herkes ona çıkma teklifi ediyor, herkes ona hayran...
Babasıyla arasındaki ilişkiyi harika ötesi gibi anlatırdı.
Önceleri kuzenim dediği bir facebook hesabı vardı, sonradan ismini falan değiştirdi babamın facebook hesabı dedi. Ordan kendi fotoğraflarına ''canım kızım seni seviyorumm'' gibi şeyler yazıyordu.
Sonradan o hesabın adı yine değişti bu kez o hesapla ilişki durumu yaptı, sevgilisi gibi kendi fotoğraflarına yorum yazıyordu. Tam bir faciaydı.
Anadolu Ateşi diye bir dans grubu var ya. Orda dans ettiğini, Mustafa Erdoğan'ı tanıdığını hatta Gülben Ergen'le bile orda tanıştığını söylüyordu. Ülke ülke geziyorum diyordu. . :1: Öğrendik ki belediyenin dans kurslarına gidiyormuş falan :1:

*** Bir de en yakın arkadaşımda ufak tefek uydurmalar var böyle. Örneğin ; sevgilisiyle kavga ettilerse gidip sevgilisine ağlıyor ne olur beni affet diye çocuğun kapısında yatıyor resmen. Ama bize anlattığı : ''ayy kızlar XXX bana öyle bir yalvardı, ağladı ki dayanamadım affettim işte yeaa amaan'' :1: :1:

benim ev arkadaşım çok yalan söylüyordu.erkek arkadaşımla aramı bile açtı ayırdı bizi.gelip bana sevgilimle ilgili yalan yanlış şeyler anlatıyordu.erkek arkadaşıma gidip başka şeyler anlatıyordu.benim aram kimle iyiyise kimle daha iyi anlaşıyorsam bana gelip onunla ilgili yok sevgiline sarktı gibi şeyler söylüyordu.gidip konuşucam bakalım nasıl böyle bi şey yapıyormuş deyince de yemin et kimseye söylemeyeceksin yoksa en çok sevdiğin kişiyi hayatından kaybedersin inşallah diye dua ediyordu bana.şu an kurtuldum ve gerçekten çok rahatım.bide düşünsenize en çok güvenmeniz gereken ev arkadaşınızın sizin arkanızdan nasıl yalanlar dolanlar çeviriyor.kim bilir diğer arkadaşlarımı benden uzaklaştırmak için onlara neler neler dedi düşünmek bile istemiyorum.

Birkaç gün önce fal baktırmak ile ilgili sohbetimiz olmuştu, o şahıs dediki hayatımda fal baktırmam, baktırmadımda çok günah hiçmi baktırmadın dedim hyr dedi. Cuma günü iş yerimize bir tanıdık geldi fal bakacak herkese,finacını oda kapattı, dedim sen baktırmazdın diye, verdiği cevap aynen şu : ben bak demedimki o bakayım dedi.:36:

Back
X