Sürekli yardim isteyen "arkadas"

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Merhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?

Senin yerinde olsam yapacagim ilk is arkadasligimi kesmek olurdu.

Arkadasiniz insan kullanmayi biliyor.

Ne munasebet ya.

Ne giderim ne temizlerim ne de artik selam veririm.

Tutsun parayla bir kadin temizletsin evini.

Sakin gitmeyin. Sizi kullanmaya calisiyor.

En sevmedigim insan tipidir baska insanlari somurmeye calisan.

Senin yerinde olsam yapacagim ilk is arkadasligimi kesmek olurdu.

Arkadasiniz insan kullanmayi biliyor.

Tesekkür ederim yorumlariniz icin
Ilk basta acaba benmi cok acimasizim diye dusunmustum diger arkadasim bana "neden yardima gitmiyorsun" diye cikisinca. Ama asil onlarin dusuncesi yanlis

Tesekkür ederim yorumlariniz icin
Ilk basta acaba benmi cok acimasizim diye dusunmustum diger arkadasim bana "neden yardima gitmiyorsun" diye cikisinca. Ama asil onlarin dusuncesi yanlis
Yardimci olmak baska bir sey bence. Acil bi durumu olur cocugu birakir hastaneye gider. Ne bileyim hasta yatiyodur bi corba ister ( ki disardanda soylenebilir). Vs vs...

Sizin arkadas ve size baski yapan arkadaslariniz iyi niyetinizi kullaniyor.

Tabii ki gitmezdim yardıma filan. İki kere gitmişsiniz daha önce, ben ona bile gitmezdim gerçi. Milleti kullanmayı seven tiplerden. Size güvenip de yapmış üçüncüyü belli. Aman diyeyim kullandırmayın kendinizi.

Iyide neden? Hasta mı muhtaç mı. Biri sırf tembelliginden o haldeyse ne hali varsa görsün. Yeri geliyo insan kendi işini yapmaya useniyo gidip arkadasa ev temizlemek nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…