Hasta degil muhtac da degil bence sadece tembellik. Planini yapsa herkes gibi o da basarir. Hem cocuklara evi okadar batirmalarina o izin veriyor.Iyide neden? Hasta mı muhtaç mı. Biri sırf tembelliginden o haldeyse ne hali varsa görsün. Yeri geliyo insan kendi işini yapmaya useniyo gidip arkadasa ev temizlemek nedir
Bende cocuklarina uzuluyorum. Bir keresinde yine ellerine tabak verdi ici pilav dolu. Onunla evde kosturuyorlar sonra hepsini haliya doktuler bilerek. Hic birsey demiyor yanlis oldugunu soylemiyor cocuklara. Ben temizlemeye kalktim. Cunku cocuklar halidan toplayip yiyorlardi. Otur otur dedi resmen cocuklara halidan pilavi yemelerine musade etti.ozellikle sizi yardim etmeye zorlaytan arkadasa ,
Digerinin cocuklarina acidim ,
Salla gitsin bunlari ,
Emin ol yardima ihtiyacin olsa kaybolurlar ,
Aslinda ,psikolojik sorunlari oldugu cok acik ,ailesinin esinin mudahale etmesi lazim ,siz ve etrafindakilerin yardimci olmasi sorunun ortulmesine sebeb oluyor ,arada temizliyorum diyordur,idare ediyordurBende cocuklarina uzuluyorum. Bir keresinde yine ellerine tabak verdi ici pilav dolu. Onunla evde kosturuyorlar sonra hepsini haliya doktuler bilerek. Hic birsey demiyor yanlis oldugunu soylemiyor cocuklara. Ben temizlemeye kalktim. Cunku cocuklar halidan toplayip yiyorlardi. Otur otur dedi resmen cocuklara halidan pilavi yemelerine musade etti.
O smile nasil oraya geldi, bi anlayamadim şunları nasil dogru yere koyacamHep boylemiydi arkadasiniz çocuklardan sonrami olduki.
Yapsamda ayni oluyo deyip salı vermis gibi.Ama abartmış biraz.
Acaba depresyondami...?
2 cocukluyum bende aamaan bugunde bosver diyorum ama arada 1 gün oluyndada dayanamayip akşam üstü yapiyorum işleri.
Bide cocuklarin arkasini sürek li topladigim halde yetişemiyorum.bi bırakınca önünü alamam diye düşünüyorum.
Ya psikolojik sorunu var gercekten yada cok tembel. Onceden nasil oldugunu bilmiyorumHep boylemiydi arkadasiniz çocuklardan sonrami olduki.
Yapsamda ayni oluyo deyip salı vermis gibi.Ama abartmış biraz.
Acaba depresyondami...?
2 cocukluyum bende aamaan bugunde bosver diyorum ama arada 1 gün oluyndada dayanamayip akşam üstü yapiyorum işleri.
Bide cocuklarin arkasini sürek li topladigim halde yetişemiyorum.bi bırakınca önünü alamam diye düşünüyorum.
Gidip gelmeyeceksiniz oda soracak noluyor diye sonrada kibarca niye gitmediginizi belirteceksiniz. Ben oyle insanin evinde 1 bardak su dahi icemem..Merhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?
Ne münasebet ya .....
Okurken bile sinirlerden delirdim yani ....
Siz ne diye gidip kadinin evinin isini yapiyorsunuz ?
Eli var ayagi var kac yasinda kadin...
Hem calisip hem cocuklarina bakan
Evini temizleyen o kadar cok insan var ki cevremde
Hic biri bu kadar sülük davranmiyor
Neden bu kadar taviz veriyorsunuz
Anneniz degil kizkardesiniz degil yani
Ne gerek var bu kadar zahmete
Kadin resmen rahata alismis
Hayir ben asıl size senin 1 tane cocugun var yardima gitsene diyen dengesiz arkadasa kizdim....
Ne alakaysa yani
Bir an evvel uzaklasin o kadindan
Boyle bir muameleye mecbur degilsiniz ...
Herkez kendinden sorumlu canim....
Bisey sorucam siz temizlik yaparken bu arkadas nearkadasa? Cocuklar kac yasinda? Ne siklikla yardima gidiliyor bu arkadasa? Evi cok mu buyuk de temizleyemiyor? Birde kac yillik arkadassiniz da sizi temizlige cagirabilir?Merhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?
Aa ne merhametsizligi canim yaCok haklisiniz
Diger arkadasta baski yapinca bende dusunmustum acaba ben merhametsizmiyim diye ama asil merhametsiz kendisi sonucta yapabilecegi seyi baskalarina yaptiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?