- 7 Ocak 2017
- 199
- 183
- 18
- 31
Aa ne merhametsizligi canim yaCok haklisiniz
Diger arkadasta baski yapinca bende dusunmustum acaba ben merhametsizmiyim diye ama asil merhametsiz kendisi sonucta yapabilecegi seyi baskalarina yaptiriyor
Evi cok buyuk degil 3 oda .Bisey sorucam siz temizlik yaparken bu arkadas nearkadasa? Cocuklar kac yasinda? Ne siklikla yardima gidiliyor bu arkadasa? Evi cok mu buyuk de temizleyemiyor? Birde kac yillik arkadassiniz da sizi temizlige cagirabilir?
Kusura bakmayin cok sordum ama merak ettim. Sizde sakin gitmeyin ne munasebet canim bi bahar temizligine tamam gidip yardim edersiniz belki ama kendinize ayiracaginiz vakti arkadasin evini temizleyerek gecirmek nasil bisey. Gerekirse iletisimi kesin.
Okurken niyeyse bi gulme aldi aldi beni gelin bana yardim edin nedir yaMerhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?
Kayinvalidesi onlarda kalmak istiyormus yardim amacli. Istemem diyor. Temizlikci tutsan dedim bir kere tatli bir dille. Evi cok pis oldugu icin onu sikayet edip cocuklari elinden alirlar diye korkuyormusAilesinden kimse yokmu yardim edicek? Samimi olsaniz anlarim ama yardim istemesi bana cok düsüncesizce geldi. Bence mesafe koymalisiniz o insanla.
Kayinvalidesi onlarda kalmak istiyormus yardim amacli. Istemem diyor. Temizlikci tutsan dedim bir kere tatli bir dille. Evi cok pis oldugu icin onu sikayet edip cocuklari elinden alirlar diye korkuyormus
Kayinvalidesi onlarda kalmak istiyormus yardim amacli. Istemem diyor. Temizlikci tutsan dedim bir kere tatli bir dille. Evi cok pis oldugu icin onu sikayet edip cocuklari elinden alirlar diye korkuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?