Sürekli yardim isteyen "arkadas"

Cok haklisiniz
Diger arkadasta baski yapinca bende dusunmustum acaba ben merhametsizmiyim diye ama asil merhametsiz kendisi sonucta yapabilecegi seyi baskalarina yaptiriyor
Aa ne merhametsizligi canim ya
Herhangi bir engeli yok anladigim kadariyla
Topuz gibi baksana kadin size guvenip 3. Hamile kalmis
Size resmen kullaniliyor
Taviz vermeyin boylelerine
Ayrica o diger arkadasada mesefa koyun gitsin
Bence oda yarin senin cocugun yok diyip kendi evine cagiracak
Yoksa hic bir mantikli kadin
Eli ayagi tutan birine
Git temizlik yap demez
Benden soylemesi uzak durun.
Boyle tiplerden

Evi cok buyuk degil 3 oda .
Biri 2 biri 4. Digerleri ne siklikla gidiyor bilmiyorum artik karismiyorum cunku diger arkadasima da dedim gitmicem artik diye. Kendisiyle aslinda cok samimi degiliz bile. Arkadas ortaminda tanistik yani surekli birbirimizi gore gore. Ama yinede yardim isteyebiliyor iste

Okurken niyeyse bi gulme aldi aldi beni gelin bana yardim edin nedir ya

Hani iste doguma yakun olsa temizlik yapiyor olsa tasinsa yada ne bileyim nisan dugun tarzinda bisey olsa tamamda hem temizlik üstüne yemek valla cok ddgisikmis

Cok yakin bi arkadasim vardi hastalandiginda yada misafiri oldugubda arardi mucella gel bize bak yada mucella yetis diye ama twk bir kere rahatsiz olnadim giderken cunku gercekten yakindik ama kullanikdigimi dusunsem yapmaDim herhalde

Arkadasinizida anlayamiyirum hatta arkadaslarinizi evlenip iki cocuk yapmayi bilen insan bi zahmet o evi cekip cevirmeyidr bilsin

Normalde burda konuyu arkadasim pis pasakli diye acmis oksaydiniz rahatsiz oluyorsaniz gitmeyin derdim ama dayatilan bu zorundalik hisdi cok sacma hicbir mecburiyetinuz yok
Bunu size dayatmada bulunan arkadaslarinizada soyleyin bence

Senin cevrendeki arkadas dedigin insanlarin hic biri normal degil.. birisi surekli yardim istiyor, digerleri ise sen git diyor... Kacarak uzaklas bu tiplerden..

Valla totosuna güvenmiyorsa doğurmayacaktı o kadar. Hem evine bakamıyor hem bi çocuk daha yapıyor. Hizmetçi tutsun o zaman.

Sizin çocuğunuz, çocuklu arkadaşlarının evine bakın diye mi yok allah aşkına! Böyle saçmalık mı olur. İlişkinizi kesin bence. Bi de kocasına pasta yapmanızı istemiş yüzsüz.

Evlenip çocuk yapmasaymiş arkadaşım...ben de yetiştiremiyorum tek çocuk koca bi göbükle....yetişemediğim yerde yardım edecek bir yardımcım var...işler böyle yürür konu komşuyla değil...

Kocasına da pasta yaptırmış yan bahçem....buna yardım denmez eli ayağı tutarken

Hasta degilse asla kimsenin isini yapmam. İyi niyeti suistimal edip, kullanan insanlardan nefret ediyorum.

Gidip de bir bardak dahi yikamam.Az yesin ,az dogursun, calissin hizmetci tuysun.Hemen o cevreyi terk et.Niye diye sorarsa ben bizim evin isini bile yapmam de gecistir .Gundelikci gibi kullansin ohhh.Kocasina niye pasta yapiyorsun zikkim yesinler diyecem olmayacak cok sinirlendim...

Ailesinden kimse yokmu yardim edicek? Samimi olsaniz anlarim ama yardim istemesi bana cok düsüncesizce geldi. Bence mesafe koymalisiniz o insanla.

Ailesinden kimse yokmu yardim edicek? Samimi olsaniz anlarim ama yardim istemesi bana cok düsüncesizce geldi. Bence mesafe koymalisiniz o insanla.
Kayinvalidesi onlarda kalmak istiyormus yardim amacli. Istemem diyor. Temizlikci tutsan dedim bir kere tatli bir dille. Evi cok pis oldugu icin onu sikayet edip cocuklari elinden alirlar diye korkuyormus

Hic vicdan yapmayin ne munasebet hani baska bi durum olur o istemez siz yaparsiniz bi kereligine neysede yuzsuz yuzsuz cagirmakta nesi
Dogum yaptigim gun evimi dip kose temizledim perdede astim dolapta sildim ustune pazara gittim sonra gece sancim gelince doguma hastaneye gittim yine kimseye minnet etmedim cagirmadan annem geldi yardim etti simdide oglum asiri hareketli saniye yerinde durmaz ona ragmen dokuyo diye gunde iki kere ev supurup siliyorum kimseye oglum durmuyo gelin yapin demiyorum cocuklarini uyutsun en az iki saat uyurlar o arada evde temizlenir iki kapta yemek yapilir depresyonda olsa bile isteye cocuk yapmazdi heralde sevismeye gelince sikinti yok diger arkadasada yol verin

Kayinvalidesi onlarda kalmak istiyormus yardim amacli. Istemem diyor. Temizlikci tutsan dedim bir kere tatli bir dille. Evi cok pis oldugu icin onu sikayet edip cocuklari elinden alirlar diye korkuyormus

Ne alaka ya :) Bu kadar pis olacak ne varki? Herkesin evinde cocugu var hatta ise gidip calisan veya okuyan ama yinede evini cekip ceviriyor. Arkadasiniz resmen tembel ve pasakliymis. Herkesin evinde kendine göre isi gücü var birde onun evinimi temizlicek. Hayret valla!!

bahanesi cok hos.Iki cocuk +okul+uni okuyorum+isleri de ben yapiyorum .Yetisiyor.Hatta gecen sene sinava bile haxirlandim

Pislik icinde yasamaya alismistir o umrumda olmazdi o kendini dusunmuyor ben mi dusunucem kalksin yapsin kendi isini yapamiyosa hizmetci tutsun

Pislik icinde yasamaya alismistir o umrumda olmazdi o kendini dusunmuyor ben mi dusunucem kalksin yapsin kendi isini yapamiyosa hizmetci tutsun

İçimden çok tepki verdim de banlanmak istemiyorum. Siz temizlik yaparken naptığını merak ettim. Ya da neden temizlik yapmak yerine yapmasına ön ayak olmadığınızı sürekli birileri mi temizlicek onun evini? Diğer üyelerinde dediği gibi, hastalık olsa, taşınma ne bileyim büyük temizlik olsa, hamile falan diye yardım edilmek istense çok normal, ama bunda çevresindeki herkes bi sarsıp kendine getirmeli onu. Onun evine girilmez be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…