Cocuklarla ilgileniyordu galiba arada sirada ben yemek yaparkende icine sundan koy kocam bunu seviyor falan diye geliyordu yanima. Kendisine dedim bu yapilmayacak birsey degil kendine plan yap gununu iyi ayarla basarirsin diye. Zaten artik gitmiyorum. Baskalarini cagiriyor.İçimden çok tepki verdim de banlanmak istemiyorum. Siz temizlik yaparken naptığını merak ettim. Ya da neden temizlik yapmak yerine yapmasına ön ayak olmadığınızı sürekli birileri mi temizlicek onun evini? Diğer üyelerinde dediği gibi, hastalık olsa, taşınma ne bileyim büyük temizlik olsa, hamile falan diye yardım edilmek istense çok normal, ama bunda çevresindeki herkes bi sarsıp kendine getirmeli onu. Onun evine girilmez be
Ay tam dövmelik , bi de talimat mı veriyor, Kesinle merhametsiz falan değilsiniz hatta meleksiniz bence.Cocuklarla ilgileniyordu galiba arada sirada ben yemek yaparkende icine sundan koy kocam bunu seviyor falan diye geliyordu yanima. Kendisine dedim bu yapilmayacak birsey degil kendine plan yap gununu iyi ayarla basarirsin diye. Zaten artik gitmiyorum. Baskalarini cagiriyor.
Tesekkür ederimAy tam dövmelik , bi de talimat mı veriyor, Kesinle merhametsiz falan değilsiniz hatta meleksiniz bence.
Illa birileri soylemistir ama icimde kalmasin.. Az yesin de bi usak tutsun haspammMerhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?
Yuzune soyle biraz toplasin kendini oha ya bide utanmadan yardm istioMerhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?
valla bence tembellık degıl karsıyı enayı yerıne koymakBekarken bi arkadaş grubunda evli bi arkadaş vardı. Ne zaman evine çağırsa hemen temizlik malzemlerini çıkarır ay ben de temizlik yapamadım hadi yapalım da sonra çayımızı içelim diye iş bölümü yapardı. Yada sarma sardırır mantı yaptırır falan hiç bi zaman öylece oturtmazdı yani o aklıma geldi. Tembellik bu tip insanların problemi başka bi şey değil. Böyle yardım ettikçe de tembellik kanına işliyor
Mesafe koyardım:) onun hayatı ya siz mi düzenliceksiniz başetmeyi öğrensinMerhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?