Sürekli yardim isteyen "arkadas"

Cocuklarla ilgileniyordu galiba arada sirada ben yemek yaparkende icine sundan koy kocam bunu seviyor falan diye geliyordu yanima. Kendisine dedim bu yapilmayacak birsey degil kendine plan yap gununu iyi ayarla basarirsin diye. Zaten artik gitmiyorum. Baskalarini cagiriyor.

Ay bana da bi uğrasan

Şaka şaka :))

Sakın gitme bir daha
Enerjini daha güzel yerlerde harca...

Ay tam dövmelik , bi de talimat mı veriyor, Kesinle merhametsiz falan değilsiniz hatta meleksiniz bence.

Illa birileri soylemistir ama icimde kalmasin.. Az yesin de bi usak tutsun haspamm

Ne demeli ki bu tiplere?

Yahu iki çocuk bir ev koca var ve plansız programsız ise yaşamalı sonucunu. başı sıkıştığında yardım istemek belki olabilir hani hasta olur acil işi olur falan filan ama rica minnet durması gerekirken kocam şunu seçer şundan kat demesi veya kocama pasta yap demesi densizlik ukalalık kendini bilmezlik.

Siz yine sabirliymissiniz ben o anda bırakır gider hem o kadar pis bir evden mikrop kapmayacagim ne malum?

Sizi aradığında sürekli bahane öne sürün ve başkasının işlerini yapmayın insanları böyle alıştırırsaniz daha çok sorun yaşarsınız kendi enerjinizi saklayın.

Bekarken bi arkadaş grubunda evli bi arkadaş vardı. Ne zaman evine çağırsa hemen temizlik malzemlerini çıkarır ay ben de temizlik yapamadım hadi yapalım da sonra çayımızı içelim diye iş bölümü yapardı. Yada sarma sardırır mantı yaptırır falan hiç bi zaman öylece oturtmazdı yani o aklıma geldi. Tembellik bu tip insanların problemi başka bi şey değil. Böyle yardım ettikçe de tembellik kanına işliyor

Oww kendi evimiçinde temizlemek yetmiyomus gibi bide milletin pasaklisini temizliycem kocisine pasta yapicam akşam geldigindede ben yaptım dicek vay anam vay

Yuzune soyle biraz toplasin kendini oha ya bide utanmadan yardm istio

valla bence tembellık degıl karsıyı enayı yerıne koymak

oh ne ala memleket

tırnağımı oynatmam valla kendime zor yetiyorum.

onun pisliğini temizlemeye ayıracağım enerjimi spor yapmaya harcarım.

20 yillik en en yakin arkadasim bir defa temizlik yaparken uzerine geldi birakacaktim olsun yapariz beraber biter dedi eline toz bezi verdim bir kere de hamileydim ve inanilmaz grip olmustum disardan soylemeye guvenemedigim icin aradim rica ettim geldi corba yapti buna ragmen kendimi kotu hissettim kizcagiza yuk oldum diye... simdi yazdiklarinizi okuyunca bi sacma geldi. Arkadas kardes bile olsa kimse kimsenin yukunu cekmek zorunda degil varmi oyle dunya... bosverin allh askina iyi niyete suistimal derler buna....

Gitmezdim. Pistir evi,temizdir beni ilgilendirmez,kimsenin evinin pisliği temizliği ama bendende bu kadar beklenti içinde olmasını istemezdim. Hasta olur,özel bir durum olur,1 tencere yemek götürülür amenna ama ev temizliği asla kata ve zinhar yapmazdım. 3.çocuğu düşünüp yaptığına göre kendine güveniyor olmalı,kimseye minnet etmemeli,çok zorlanıyorsa iki çocukla kalsaydı.
Kesinlikle uzaklasın,size git diyenide silin gerekiyorsa. İnsanın içinden gelir böyle şeyler,ite kaka ,yüzsüzce isteyerek yaptırılmaz yani saçmalık.

bakamayacağını düşünüyorsa tekrar doğurmasaydı

uzaklaşın arkadaşınızdan

Aman allahım yerler böyleyse tuvalet banyo nasıl acaba?
Görüşmeyi kesin, direk kesemiyorsanız seyrekleştirin

Ay ne munasebet ya...
Samimi degilim o arkadasla demissiniz. Cikarciligindan adam kullanmayi sevdiginden yapiyor bunlari. Sizde ekmegine yag suruyorsunuz..
Ona harcayacaginiz vakti enerjiyi kendinize harcayin. Kitap okuyun yuruyuse cikin kendi evinizi temizleyin. Bosa zaman kaybi...
Ve o evini temizle diyen arkadasa cok biliyorsan sen temizle diyip gorusmeyi kesin onlarla...
Size faydadan cok zararlari dokunmus

Mesafe koyardım:) onun hayatı ya siz mi düzenliceksiniz başetmeyi öğrensin
Ayrıca bi zahmet eşi toplasın evi vs de çok yardım isteyecekse ondan istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…