- 16 Eylül 2017
- 7.847
- 14.050
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
İşte tayinle bu şehre geldim. İlişkim yok ama olsaydı da bunun için evlenmezdim.. kalplerini kırmadan sınır koymak istiyorumTayin isteyemiyor musunuz ya da hali hazırda ilişki varsa sevgi saygıya dayanır bı birliktelikse tabi bu da... evlenip kaçın
6 saat. Yani 3 kardeşiz birimiz evli. Evli olanla aynı şehirde yaşıyorlar. Öbür kardeşimde bekar ona da gidip geliyorlar sık sık ama onun her dediğini alttan alırlar. Pek karışmazlar.Kendi evleri ne kadar uzaklıkta?
Ay ben kavga ederdim kusura da bakan baksın.
E bu böyledir. Susmayacaksınız. 50 yaşına da gelseniz öyle oluyor.6 saat. Yani 3 kardeşiz birimiz evli. Evli olanla aynı şehirde yaşıyorlar. Öbür kardeşimde bekar ona da gidip geliyorlar sık sık ama onun her dediğini alttan alırlar. Pek karışmazlar.
Kendi evleri çok güzel çok rahat lüks bile sayılır. Beni görmek için geliyorlar. Önceden yılda bir ay falan ancak görüşürdük ben doğuda çalışıyordum ,batıya yeni tayin oldum.Neden geliyorlar peki, kendi evleri rahat değil mi? Hep mi böylelerdi, hastalığın getirdiği stresden dolayı olabilir mi?
Ya bunun kavgasını çok etrim. Ama kanser teşhisi konunca artık bir şey diyemez oldum.E bu böyledir. Susmayacaksınız. 50 yaşına da gelseniz öyle oluyor.
Sabredin bakalım, belki yeni geldiğiniz için heves etmişlerdir.. Kalplerini kırmadan net bir duruş gösterinKendi evleri çok güzel çok rahat lüks bile sayılır. Beni görmek için geliyorlar. Önceden yılda bir ay falan ancak görüşürdük ben doğuda çalışıyordum ,batıya yeni tayin oldum.
Ne alaka canım. Ben de hastane için geliyorlar, özel bir durum falan sandım. Açık açık gelmeyin diyin, bunun için en fazla ne kadar kırılabilirler ki. Çok görmek isteyen görüntülü arasınKendi evleri çok güzel çok rahat lüks bile sayılır. Beni görmek için geliyorlar. Önceden yılda bir ay falan ancak görüşürdük ben doğuda çalışıyordum ,batıya yeni tayin oldum.
Her ay 10 gün geliriz, ramazan ayını burada geçiririz, kışın uzun gelieiz tarzı şeyler söylüyorlarSabredin bakalım, belki yeni geldiğiniz için heves etmişlerdir.. Kalplerini kırmadan net bir duruş gösterin
Ama özleyen insanın anlayışlı yapıcı olması gerekmez mi kendi evime kendi gelirimle istediğim eşyayı alamıyorumMuhtemelen anneniz hasta olduğu için üzmek istemıyorsunuz şu evrede annenize iyi geliyorsanız idare edin annenize de söyleyin bana karışıyorsunuz rahat edemiyorum düzenımı bozacaksanız aramız açılsın istemıyorum seni üzmek en son isteyecegım şey die alttan tatlı tatlı. doğudayken çok özlemişlerdir evlatlarını görüşemediğiniz için
Başımıza gelenHer ay 10 gün geliriz, ramazan ayını burada geçiririz, kışın uzun gelieiz tarzı şeyler söylüyorlar
Haklısınız ama hasta diyince bisey diyemedim valla yoksa direk sınırlarınızı koruyun yoksa zamanla tamamen kışı sende gecırelime döner gider sonu diyecektimAma özleyen insanın anlayışlı yapıcı olması gerekmez mi kendi evime kendi gelirimle istediğim eşyayı alamıyorum
Belki yüz bin defa söyledim kavgalar ettim ama önceden az görüştüğüm için batmıyordu şimdi de kanser diye bir şey diyemiyorum. Kendi odamı onlara verdim ben salonda ya da diğer odada takılıyorum.Başımıza gelenBence kırıcı olmadan odanızı karıştırmaması gerektiğini söyleyin ve onlar yokken nasıl yaşıyorduysanız öyle devam edin. Eleştirilerine kulak asmayın. Rahat edemezlerse böyle sık gelmezler bi daha.
Allah kolaylık versin, kalplerini kırmayın, her sorun hallolur zamanla..Belki yüz bin defa söyledim kavgalar ettim ama önceden az görüştüğüm için batmıyordu şimdi de kanser diye bir şey diyemiyorum. Kendi odamı onlara verdim ben salonda ya da diğer odada takılıyorum.
Zor. Kavga dövüş olur o.İşte tayinle bu şehre geldim. İlişkim yok ama olsaydı da bunun için evlenmezdim.. kalplerini kırmadan sınır koymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?